Bildirim
L2 Hakkında bir kaç sorum var yardım olabilecekler bi bakarmı ? :)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Private serverlarda şu kadar süre açık kalacak diye bir garanti veremiyoruz maalesef, genelde güvendiğimiz dağlara kar yağar bizim. -
yani oynama mı diyosun :)) yokmu şöyle eğlenebileceğimiz bi server ? -
quote:
Orijinalden alıntı: helllfire
yani oynama mı diyosun :)) yokmu şöyle eğlenebileceğimiz bi server ?
orjinal oyna :) -
Yok ya lvl kas quset yap item kas aion U bıraktım bu yüzden söyle aksamdan aksama 2 -3 saat takilip pvp yapcak bı server lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
az bi paraya kıyıp Guildwars2 alın. Bende yıllarca L2 oynadım simdi Gw2 oynuyorum öneririm. Tam casual oyuncular icin biçilmiş kaftan.
Bende oynadım GW2 ama bence L2'nin yerini tutmaz -
haberin varmı yokmu bilmiyorum ama lineage artık ücretsiz oldu. birçok free server oyuncu yada yeni oyuncular artık orjinalde oynuyoruz. free serverları biliyorsun 3 ay olur 5 ay olur sonra kapanırlar. ben innova systemin orjinalinde oynuyorum. istersen lineage2.comdan client indirip direk yeni god clienttında başlayabilirsin. mak. lvl 99 oldu bu arada. oynamak istersen yardımcı olurum. ama oyun eskisi değil çok çok çok çok değişti. Çok fazla mekan var çok fazla instance var . Daily questler var. -
quote:
Orijinalden alıntı: eRcn.
Bende oynadım GW2 ama bence L2'nin yerini tutmaz
:)
Saygı duyarım bence çook uzun süreler oynadım L2'yi.. Ancak Gw2 oynadıktan sonra ben hiç oyun oynamamışım demedim değil :) -
Zevkler ve renkler işte :) L2'ye sadece oyun gözüyle bakmamak lazım. Bana kazandırdıkları çok fazla. En basiti çok sağlam arkadaşlıklar edindim -
orası tartışılmaz birçok arkadaş kazandık.. Simdi de baska oyunlarda Kazanmaya devam ediyoruz ;)
Başarılar -
quote:
Orijinalden alıntı: cosmodream
haberin varmı yokmu bilmiyorum ama lineage artık ücretsiz oldu. birçok free server oyuncu yada yeni oyuncular artık orjinalde oynuyoruz. free serverları biliyorsun 3 ay olur 5 ay olur sonra kapanırlar. ben innova systemin orjinalinde oynuyorum. istersen lineage2.comdan client indirip direk yeni god clienttında başlayabilirsin. mak. lvl 99 oldu bu arada. oynamak istersen yardımcı olurum. ama oyun eskisi değil çok çok çok çok değişti. Çok fazla mekan var çok fazla instance var . Daily questler var.
:) Arkadaşım ben sırf o dediğin bolca instance çok fazla mekan ve daily questleri yüzünden aion oynamıyorum zevkler ve renkler tartışılmaz ama tartışmasız aion l2 di gw dı bunlarla kıyaslanamayacak sekilde kapsamlı detaylı artı grafiksel olarak bu oyunlardan 3 5 gömlek üstün bi oyun istediğim kolay olsun şöyle 2 3 saat akşam dan alşama takılıp pvp yapıp eğlenebilcek bir server :)) bi server buldum l2 damage de onda da 1 tane türk yok vent veya ts kullanmadan da bu oyunun larız zevki yok bence neyse teşekkür ederim tavsiyen için :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: eRcn.
Private serverlarda şu kadar süre açık kalacak diye bir garanti veremiyoruz maalesef, genelde güvendiğimiz dağlara kar yağar bizim.
ercanm hatırlarmısın bilmem yeni bilgisayarın için sana server bulacağım demiştim, bulamadım
ama daha iyisi, server kuracağım Allahın izniyle inş. bkalm bi yola sokayım şu işleri :)
bu arada @cosmodream: arkadaşım rahat bıraksana şu interlude playerlerini :D çaldın hepsini elimizden :D -
Hahaha :) Eyw kardeşim bekliyoruz o zaman en kısa zamanda, umarım iyi bir iş çıkartırsın bize de sefasını sürmek kalır. En az 30 kişi garanti ediyorum sana başlangıç aşamasında yeterli olur diye tahmin ediyorum ilk serverın için. Güveniyoruz sana hadi hayırlısı şimdiden -
eyvallah canam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X