Şimdi Ara

L2 Massive - Interlude - (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
1
Favori
21.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: snksss

onlien oyuncu kaç civarı cosmodream??

Online oyuncu sayısının ne kadar olduğunu bilmiyorum ama descrate nin yayımlamış olduğu SS vede l2massive in sitesindeki flag counter dan aşağı yukarı bir tahmin elde edebilirsin.

Serverı genel yapısı ilen seviyorum vede oynuyorum. Server da olmasını istediğimiz birçok şey vardır tabiki.
    bir to do list çıkarmak güssel olur ama GM lerimiz bu eksikleri fark ediyorlar vede ekliyorlar. Festival Euro evet inanilmaz bir itemdir kendisi. Festival euro drop olacak olursa eminimki serverda bircok oyuncu aninda vesper armorlu olacakdır.

Serverda en son eklenen petler yeniden eklenmiş servera ki bu baya gussel olmus. kaplanlar kurtlar ejderhalar .. tam lagg canavarları valla.

Birde texture işini kim yapıyor bilmiyorum ama benim oyunda olmasını istediğim bir armor var giranda orc guildde hani şu sub class switch yaptığımız bir orc master var onun üzerindeki armor gayet şık duruyor. vesper armordan sonraki armor o olabilir. tank gibi..

Birde clandaki commity bolumu kapali .. açılabilirmi ?

Pvp color sistemi gördüm bir serverdaki pvp puanına gore kafamızın üstündeki ismimiz farklı renklerde gözükmesi gibi bir olay.

Boss zone gibi alan yapılabilirmi..Hani içinde anakimin baium yada kesilebilir bir boss olsa vede clanlar o zoneye sahip oldukları clan points lere göre yada başka bir kritere göre içeriye girip boss kesebilse.

Bİrde kapalı kaleler var onlar açılacakmı ?

Vesper bow da sanırım bir bug var.

vesper bow normal/ kritikatk yuksek/ p.atk yuksek
    sb focus slow/kritik ozellikli/p.atk si düşük

şimdi ayni arti derecesine sahip iki bowu elime aldığımda phantom ranger da full bufflı olduğumda vesperi elime taktığımda p.atk ' em sb yi elime taktığımda p.atk 'emden düşük oluyor critim ise yüksek oluyor.Vesper bow un artisi artikça daha farklı yanıyor bir ateş dalgalanması çıkıyor. bunu kendim test ettim bizat. Aynı zamanda serverdada bununla ilgili konusmalar geçiyor. Bu durum nedir. düzeltilebilirmi. ?

• vesperlerin hepsinde sorun var yani sorun degilde degerler yanlıs gösteriyormus.ayrıca server a ne oluyo bu aralar yaw cemolar gitti npc ler calişmio lag var .... ne zaman gelcek su patch
  • Kapali kaleler elbet açılcak :) Texture işini Jarno diye bi yabancı arkadaşımız yapıyor ama vesper armordan sonra yeni bir armor getirmeyi şuanlık düşünmüyoruz.. Dediğin yerdeki orcun armorunu biliyorum benimde çok hoşuma gidiyo Lag sorunu yurt dışında yaşanmıyor türkiye hatlarında bir problem var ama %80 oranında onuda çözdük sanırım kalan % 20lik kısmı türk telekomdan kaynaklanıyor yada başka bir şeyde olabilir ama şuanlık çözemedik çözünce oda düzelicektir Bossland yapmıycaz ama benzer bir düşünce var aklımda yakında ekleyebilirim yada eklemem saitle konuşmam lazım Pvp kolor sistemi offical serverlerda ne yazikki çalışmıyor o java serverlere özel bişey diye biliyorum... Online player sayısına gelince sabahları 250+ geceleri ve hafta sonları 350/400+ online playerimiz mevcut Tabi günlere yada saatlere göre değişebiliyo Cemolar geri eklendi

Vesper bowdaki sorunada birazdan bakıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 29 Kasım 2009; 20:53:00 >

• şu patch gelse artik charlar bi düzelse domi fln
  • Serverdan olmasini istediğim birsey daha var ama olur olmaz bilmiyorum sadece bir fikir vermek istiyorum.
    Bu C4 serverda kullandiğimiz bir dusk kalkan vardi hani. Charlar onu takinca yandan bakıldığında hamam böceği gibi gözüktüren. O dusk kalkan konulabilirmi servera.
    Cemolardaki champion buffini alinca almış olduğumuz en son buff neyse buff barında ondan bir tane daha yanına ekliyor.

Örnek olarak great might aldık sonra champion buff ını alınca great might dan bir tane oluyor yanında. Clonluyor resmen buffı. Buna daha önce dikkat etmişmiydiniz. Birde bu cemolara cat vede unicorn eklenebiliyormu ?
  • o sadece resim olarak clon yapio baakrsan statlara degişme yok yani p atak alip bida champ alip ondan 2tane olunca artmıo.saitin serverinda nası bukadar bug ve lag var anlamadm gitti herşei su 2.0 patch e biraktim domi ninde düzelmesini inş görcez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

o sadece resim olarak clon yapio baakrsan statlara degişme yok yani p atak alip bida champ alip ondan 2tane olunca artmıo.saitin serverinda nası bukadar bug ve lag var anlamadm gitti herşei su 2.0 patch e biraktim domi ninde düzelmesini inş görcez.

bug dediklerin ufak tefek düzeltilcek şeyler oyunun içini çok fazla etkiliycek şeyler değil.. Dün itibari ile lag sorunu bitirdik ama sende lag olması biraz tuhaf bi modemine res atmayı dene ? olmadı tekrar bakıcaz

• attiq walla ufak tefek ama birleşince sinir krizi gecirtio :) şu cemolar gene gitti gene kufurler serverda yukselior neden 2de1 gidio bunlar bi problem mi var ? birde su patch nezaman gelcek DeseCrate gm
  • şu cemolara renewal, champion, cat ve unicorn bufflari eklense güzel olcak boşuna songer fln kasmayalım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

şu cemolara renewal, champion, cat ve unicorn bufflari eklense güzel olcak boşuna songer fln kasmayalım :D

gene dilencilge başlamisin pls give 30kk xd
  • Arkadaşlar Gm arkadaşları bu kadar sıkıştırmalayalım. İnanki bu oyunu oynayanla kuranlar arasında bir fark var. Yaptıkları işleri az çok tahmin edebiliyorum. DB ilen uğraşmak birşeyler ayarlamak gerçekten kolay işler değil. Bende bircok şey soruyorum ama bir kısmına yanıt alabiliyorum neden tüm sorularım yanıtlanmıyor diye sitem etmiyorum. Bizler gördüğümüz yanlışlıkları hataları yada benzeri noktaları yazarak serverın daha iyi bir hale gelmesini sağlayabiliriz. Karşımızda bize cevap verebilen bir GM olması ne kadar güssel bir olay. Yabancı serverlarda bu rahatlığı bulamazdım herhalde.

***Oyunun help menüsündeki bug reports kısmıda çalışmıyor bildiğim kadarıyla. Bug reports kısmı çalışsa orayı kullanmayı bilen arkadaşlarımız sizlere direk mail bildirimi ilen hataları gonderebilirler.
  • quote:

attiq walla ufak tefek ama birleşince sinir krizi gecirtio :) şu cemolar gene gitti gene kufurler serverda yukselior neden 2de1 gidio bunlar bi problem mi var ? birde su patch nezaman gelcek DeseCrate gm

Cemolar Castle bufferler ile keşiyo o yüzden server sabitlemeden kendimiz çıkartıyoruz arada sırada kaybolması normal bugları en baştaki open beta test sürecinden beri bildiklerimiz var ama daha büyük buglarla uğraştığımız için onlar gözden kaçtı sanırım Söylediğiniz hataları bir kenara not alıyorum en kısa sürede düzelticez söz veriyorum iyi oyunlar tekrardan:) Lag sorunun çözüldümü?

• quote:

Orijinalden alıntı: DeseCrate

quote:

attiq walla ufak tefek ama birleşince sinir krizi gecirtio :) şu cemolar gene gitti gene kufurler serverda yukselior neden 2de1 gidio bunlar bi problem mi var ? birde su patch nezaman gelcek DeseCrate gm

Cemolar Castle bufferler ile keşiyo o yüzden server sabitlemeden kendimiz çıkartıyoruz arada sırada kaybolması normal bugları en baştaki open beta test sürecinden beri bildiklerimiz var ama daha büyük buglarla uğraştığımız için onlar gözden kaçtı sanırım Söylediğiniz hataları bir kenara not alıyorum en kısa sürede düzelticez söz veriyorum iyi oyunlar tekrardan:) Lag sorunun çözüldümü?

verdgin bilgiler icin saol nedenini ögrenmek güzel.o anlarda en cok aio lar sevinio herkes aio xd Kolay gelsin

• sn bi bna nick ver ole konuş bi de yolla ss yi 30 kk dilenmişim ya görmek istiom
  • quote:

sn bi bna nick ver ole konuş bi de yolla ss yi 30 kk dilenmişim ya görmek istiom

arkdasin charyla kescem seni senini gibi bi noob a nick vermem sora oyunda 30kk pls yazarsin bekle koycam kapak olcan gene.
  • sn soyle blki öncedende kesmiş olabilirm
  • quote:

sn soyle blki öncedende kesmiş olabilirm

yok önceden yerlerde yatiodun bana archersin dioon noob herif daha classi bilmion sen kimi kesebildnki zaten xd esl2 de goroudom bow versene yaziodun bizm halil e noob seni.konuyu degiştirme ss inin koycam simdi.
  • archer hero kestim dün DeStRoMiKe dur onunda ss aldim koyarim smdi sni mi kesemicem ...
  • quote:

archer hero kestim dün DeStRoMiKe dur onunda ss aldim koyarim smdi sni mi kesemicem ...

ne alaka kes adami simdi yazariz serverdan vs yaparsiniz ok ?

http://dhresimyukle.dh.ohost.de//images/72295nooob.JPG
    http://dhresimyukle.dh.ohost.de//images/2252noob2.JPG

al buda ss lerin.

• bunu ne zmn istedim tarih at ltfen bn daha 2 gun önce girdim servvara kardeşim apella kasmiş bi de hdf +10 basmiş :D cosmodream saol yardım etmişsin apella için soyledi bn daha 2 gün önce akşam girdim yani onu bn istemedim muhtemelen kardeşim atti
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.