Şimdi Ara

L2 Massive - Interlude - (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
1
Favori
21.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: B!gShot

Semih Abi Apella Armor Kismi Cok Karişik ya:S Hele Apelladan Wasper(yanliş hatirliorsam özür dilerim armor isimlerini 3 gün oldu servera başliyali) acaip karişik

Aslında çok basit sadece biraz zamana ihtiyacın var :) bir süre snra alışıyosun zaten :) olmadı oyun içinde pm at elimden geldiğince oyun sistemi ve nerde ne toplayabilirsin gibi şeyler hakkında yardım ederim :) bilgiler veririm sabah 10 ile akşam 5-6 arası genelde online oluyorum

• ewet onlar karişik biraz genelden paso soruolar o nerden dusuo bu nerden dusuo yardm ediorm bildgimce adamlara

cemo ayisi nerde ya aio lar iş yapmio die sildinizmi yoksa :)

festival euro nasi yapilio ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 18 Kasım 2009; 11:51:32 >
  • Cemolar Geri eklendi :D
  • Siren ve Renewal bufflarını hangi ırk ve classdan alabilirim söylermisiniz?
  • dance of sireni dancerden sanırım 77de geliyor.dark elfden
    renewal ise song charından alıyorsun elfden.Charın adını unuttum ya:D lewel 78veya 77 de geliyor.
    bu arada uzun soluklu olmasını dilerim.Şimdi merak edip de ozelliklerine baktım keşke editlenmeseydi die düşünüyorum
    archer critical power
    tyrant skill power gibi..
    iyi eğlenceler hepinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Probis -- 21 Kasım 2009; 12:31:39 >
  • evet ya archer skille normal crit gibi vuriosun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeseCrate

Cemolar Geri eklendi :D

özlettiler kendilerini şu 2.0 patch gelsede festival eurolari yapmaya çalişmaya çalişsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

evet ya archer skille normal crit gibi vuriosun :D

Bilerek Yapılan bişey :P Hatta bizzat kendimin fikir olarak saite söylediğim bişey :D ama kimseden şikayet yok olursa düzeltiriz NP :)
  • yaklask 7 8 gundur massivedeiz ve görduklerimi paylasmak istedim arkdaslar.

İlk olarak vize haftama geldi icin cok kasamadm hos normaldede pek kasmam 4 arkdas oynuyoruz suan 1.arkdsda apella ful set +16 am+14 sbf +5wesper pole etc. diger inde +15 am apella etc digernbde +16 am apella ... bende 12 am 14 am apella 13 sbf 12 as gibi bisiler var bunlar cok bişe gibi degl herks kasılmıo fln yazmıs ondan yazdım cok rahat yaplio be hic bi arkdsm clanda degl nerdeyse birlkte bile oynayamadk.serverda pvp zevkli, 1 2 problem var 1.si farming de ki 1. yer herkes degsmesiini isito herlde sürekli genelden yazilar geciyor.2.side islanda cok mob alinca garip seyler oluyor lagda kalma vb gibi diger serverlarda olmuodu hic bunuda yazdklarını gordum genelde tek bizde olan bişe degil.bir başka seyde donatelere cok laf sölemis arkadslar onlar kadar basamasanda yaklasabiliosun ve en az %50 oynamai bilmio loyaldeki gibi kimse donate cok diye korkmasin öle ucurumlar yok .cok iyi olan bi elin parmakalri kadar.simdilik bukadar

ekleme: 2.0 patch geldgnde daha da iyi olacaktir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 23 Kasım 2009; 0:15:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

yaklask 7 8 gundur massivedeiz ve görduklerimi paylasmak istedim arkdaslar.

İlk olarak vize haftama geldi icin cok kasamadm hos normaldede pek kasmam 4 arkdas oynuyoruz suan 1.arkdsda apella ful set +16 am+14 sbf +5wesper pole etc. diger inde +15 am apella etc digernbde +16 am apella ... bende 12 am 14 am apella 13 sbf 12 as gibi bisiler var bunlar cok bişe gibi degl herks kasılmıo fln yazmıs ondan yazdım cok rahat yaplio be hic bi arkdsm clanda degl nerdeyse birlkte bile oynayamadk.serverda pvp zevkli, 1 2 problem var 1.si farming de ki 1. yer herkes degsmesiini isito herlde sürekli genelden yazilar geciyor.2.side islanda cok mob alinca garip seyler oluyor lagda kalma vb gibi diger serverlarda olmuodu hic bunuda yazdklarını gordum genelde tek bizde olan bişe degil.bir başka seyde donatelere cok laf sölemis arkadslar onlar kadar basamasanda yaklasabiliosun ve en az %50 oynamai bilmio loyaldeki gibi kimse donate cok diye korkmasin öle ucurumlar yok .cok iyi olan bi elin parmakalri kadar.simdilik bukadar

2.0 patch yolda evet dediğiniz farming yerlerini gözden geçiriyoruz araştırıyoruz neresi olabilir diye? sizinde görüşlerinizi istiyoruz.. item yapmak basit enchant basmak ta basit diğer serverlerdeki gibi aylarca uğraşmanız gerekmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 23 Kasım 2009; 1:04:01 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

yaklask 7 8 gundur massivedeiz ve görduklerimi paylasmak istedim arkdaslar.

2.0 patch yolda evet dediğiniz farming yerlerini gözden geçiriyoruz araştırıyoruz neresi olabilir diye? sizinde görüşlerinizi istiyoruz.. item yapmak basit enchant basmak ta basit diğer serverlerdeki gibi aylarca uğraşmanız gerekmiyor

MOS olabilir,acm olablir ama 1.yerin kesin degişmesi lazım sayın gm birde boss eventlarda sürekli donateler kesiyor denk geldim kadarıyla hespi giranda cikiyor heralde ? 5 tanesi giran 5 tanesi aden fln dagılsa diger playerlarda kesesse daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 23 Kasım 2009; 12:48:06 >

• bnce fs ve ef gelsin loyal havası olur :D ef o kdr onemli deil ama fs de yaptigim ally pvplerini unutmadm ya bnce fs kesin gelsin 1. pvp yeri olarak loyal oynayanlr bilir.:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RollBang -- 24 Kasım 2009; 20:16:03 >
  • armor yapmak basit ama bn aa kasamiom en çok nerde duser aa bi de hangi classla farm en iyi farm yapilio baya editlenmis :D bazısı paladin dio bazısı titan en iyi farmı hangi classla yaparım ?
  • @ DeseCrate

bu statlar ne bicim yaw domi hp cekmio playerdan,mageler noob olmus herkes okcu serverda nerdeyse 2.0 patchle deişir inş statlar
  • sna katılıorum OL hp cekmio sna hiç bir hp gelmio necro da aynı şekilde sorcerer oynio mageler hepsi :D bnce en çok editlenen class tyrant adamlar çok sağlam 5 sn de doate archer kesiolar :D
  • Düzenliycez hepsini :) No panic.
  • bişey sorcam doante +0 alabilirmiyiz vesper set +0 alabiliosak ne kadar tutar ?
  • quote:

Düzenliycez hepsini :) No panic.

Şüphem yok zaten gözden kaçmasın die söledim warlord fln pvp yapsınd teşvik güzelde diger classlari öldürmeyelim domi felan bitmis düzenlenince güzel olur inş hepsi şimdiden kolay gele tum çalişanlara

• desecrate bi msn versne ordan konuşalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

desecrate bi msn versne ordan konuşalım

Şahsi olarak Msn kullanmıyorum . Ama ulaşmak istersen L2massive@gmail.com burdan ulaşabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.