Şimdi Ara

L2 Massive - Interlude - (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
1
Favori
21.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim gruptanda askere gidenler var. L2ci olarak dağılıyoruz yavaş yavaş ama Türk olarak bizi bir arada tutan ASKERİMİZDİR , ASKERİ RUHUMUZDUR. Sırf bir oyun olmasına ragmen birbirimiz yememizin nedeni ney sizce? Gerçekçi olmasa da hepimizde Savaş Ruhu var. Ben öyle düşünüyorum şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UruUru -- 1 Eylül 2009; 21:08:47 >
  • yeni patch yuklediğim halde server down neden acaba ?
  • datacenter tarafında bir sorun varmış
  • INTERlude da dusk kalkan varmi arkadaşlar yoksa bu serverdamı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosmodream

INTERlude da dusk kalkan varmi arkadaşlar yoksa bu serverdamı yok.

interludede dusk shield var ama massivede olup olmadığını bilmiyorum d gradeydi interludede heralde
  • Hocam ortam nasıl? Kimler var neler oluyor? Yardımcı olucaksanız gelmeyi dusunuorm bnde :)
    Twist starless geldik yuzunu goren cennetlik +16 as +6 full set apella dizdim bn dagger'a.Gelde bi pk/pvp turuna cıkalım.

Server hakkında bilgi verir misin?

(karakter durumları,oyuncu durumları,item,ortam,pvp durumları vs.vs...)
  • bende coktandır l2ye girmiorum server nasıl suan ortamda gruplar cokmu yani kasılabilirmi? biri cevaplarsa sevinirim ozellikle sayit su anki hal nasıl senden bilgi alsam daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: rconaragorn

bende coktandır l2ye girmiorum server nasıl suan ortamda gruplar cokmu yani kasılabilirmi? biri cevaplarsa sevinirim ozellikle sayit su anki hal nasıl senden bilgi alsam daha iyi olur

l2loyal clanlari aynen devam ediyor.

korkusuzlar
    ER
    allstar

bu clanlar şu anda oyuna hakimler vede kalelere bunun dışındakilerde eziliyorlar . yapılan rb eventtlarda düşen epic silahlara hep ayni kişiler sahip oluyorlar oly açıldı heroluk var itemlerini tamamlayanabilen aşk olsun. gm arkadaslar oyuna her girdiklerinde mutlaka bir rb eventte oluyor . önceki oynadığım serverlarda bir kere bile rv event olmamıştı. bunun dışında b grade bir dagger a en fazla echant basabilme eventta var bunuda ilk defa massive gördüm. frizzentaa boss quest event olmuştu oda güzeldi. Serverda eski oynadığım serverdaki arkadaşlarını görebilirsin. hatta o arkadaşların ben lineage bıraktım oynamıyorum diyenler varsa o kişileri bu serverda görebilirsin :) örnek birebir yaşanmıştır...

turk serverları kapanır sorun olur çöker gibi bir korkun olmasın bu serverda bir önceki l2loyal deneyimleri olan gm ler işin başında saitx ,descrate gibi arkadaşlar 3.5 aydır oynuyorum bir sorun görmedim. tek dert ettiğim şey rb eventtlardaki düşen epic weaponların aynı kişilere düşmesi bunun sonucundada oyuncular arasındaki güç dengelerinin artması. Bunun dışında aa kasarak item yapabilmek kolay. silahlara arti basmak kolay 2 yada 3 deneme ilen +12 yada +13 bow basılabiliyor. gelirsen bekleriz.

• up up
  • hala 3rd class i seçmek questlemi oluyo?
  • 30 medal kasıyorsun itemi alıp 3rd oluyorsun ki Medal kasmak cok kolay ;)
  • guzel pvp ler oliomu bi de loyal daki abilerimiz oyniomu :D loyalde çok donate vardı neyse bi bakim servere
  • online insan civari nasil?
  • server guzel :D loyal keyfini yaşıyorum daha item kasıyorum ama 3 clan var ztn sabah akşam kapişio :D şu anda apella yapiom online normal ama pvpler guzel gizmo tavsiye ederm
  • eyw cem
  • aslında item yapmak kolay ama biraz çok oynaman gerek bn 2 gunde apella 2 parti bitirdim daha item varda adena ve aa yok bi oyniyanlara bişe sorcam bu wind mantra nasi yapilio hiç bi yerde duşmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

aslında item yapmak kolay ama biraz çok oynaman gerek bn 2 gunde apella 2 parti bitirdim daha item varda adena ve aa yok bi oyniyanlara bişe sorcam bu wind mantra nasi yapilio hiç bi yerde duşmuyor

Pagan templede Spoil kasman gerekiyor
  • sn oyniosan nick sole blki yardmcı olursun oyun içinde :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

sn oyniosan nick sole blki yardmcı olursun oyun içinde :D

Benim oyun içinde oynama gibi bir lüxüm yok. Serverin ortaklarından biriyim
  • Gm den yardım istiyor :P
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.