Şimdi Ara

L2 Massive - Interlude - (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
1
Favori
21.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynı hatayı Xp de denedim burdada alıyorum !! yardım lütfen
  • hayır ben siteden ındırıyorum bıtıyor sonra kaynak dosya okunmadı dıyor hata verıyor lutfen yardımm
  • quote:

Orijinalden alıntı: necmi13

aynı hatayı Xp de denedim burdada alıyorum !! yardım lütfen

erroru yazsan yardımcı olabilirler
  • iste aldıgım hata ayrıntılar üst deki postlarda yazıyor

2009.8.14 11:56:54
    CPU : AuthenticAMD Unknown processor @ 1916 MHz with 2047MB RAM
    Video : NVIDIA GeForce 6100 nForce 405 (9163)

ReadFile beyond EOF 131921417+2/131921417

History: ULinkerLoad::Serialize <- FString<< <- UTexture::Serialize <- LoadObject <- (Texture LineageMonstersTex.death_knight.death_knight_t00 131921389==131921389/131921389 98983391 131379) <- ULinkerLoad::Preload <- PreLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.Texture LineageMonstersTex.Death_Knight_T00 NULL) <- UOrcMove::CalculateCRC32 <- UGameEngine::Init <- InitEngine
  • quote:

iste aldıgım hata ayrıntılar üst deki postlarda yazıyor

History: ULinkerLoad::Serialize <- FString<< <- UTexture::Serialize <- LoadObject <- (Texture LineageMonstersTex.death_knight.death_knight_t00 131921389==131921389/131921389 98983391 131379) <- ULinkerLoad::Preload <- PreLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.Texture LineageMonstersTex.Death_Knight_T00 NULL) <- UOrcMove::CalculateCRC32 <- UGameEngine::Init <- InitEngine

Textures dosyanda eksiklik var sanırım

• baska serverin sadece system dosyasını cekip oyuna girebiliorum sadece massivede bole ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat4155

paralı degıldeme massıve server ? cevap ıcın tesekkurler

Server paralı değil giriş ücretsiz. Serverda donate var pvp serverı 45x oraninda bir server.

seven signs yok
    augemente yok.
    strider vede wolf görevleri buglı.
    heroluk hazırlanıyor

Hazır weapon armor shopları var. Class atlamak icinde Quest yapılmasina gerek yok hazır alabiliyorsun. A grade bir armor editlenerek S grade Apella set yapılmıs şu anda en iyi ful set olarak satılıyor "gul abla" diye bir npc de.

surekli olarak oyundayım gelmek isteyenlere yardım ederim.
  • quote:

arkadaslar bende win7 yüklü win yedide calıstırmaya calıstıgımda critical error verio yardım edebilirmisiniz sorunu nasıl çözerim.. Ben yaptıklarımı anlatayım oyunu indirdim sitedeki patch i indirdim oyunu kurduktan sonra icine attım system icindeki l2 den girmeye calısınca hata alıyorum !!! Lütfen yardım

lineage ın win7 icin uyumlumu değilmi bilmiyorum ama vistada bir olay var exe ye sağ tıklayıp uyumluluk icin windows xp de çalıştır diye bir ayar var onu bir deneyebilirsin win7 de boyle bir ayar varmi yokmu bilmiyorum.
  • quote:

iste aldıgım hata ayrıntılar üst deki postlarda yazıyor

Donanım :Sanırım ekran kartını onboard olarak kullanıyorsun. Ayrıyeten PCI yada PCIE slotuna takılı bir ekran kartı ile oynamıyorsan eğer. Bios dan ekran kartı memory share ını maksimuma getir. 128m 256m kac varsa işte. Yada donanimina uygun olarak agp yada PCIE bir ekran kartı al

Üsteki hatayı giderebilmek icin bilinen çözüm yöntemlerini söyleyecem .
    1-) ekran kartının son güncel driverını kur ( bı önemli) directx 9.0c mart updatinide kur.
    2-) oyunu kaldır yeniden interlude client kur kesinlikle orjinal serverdan update yapmasın sonra l2massive.com daki patch indir vede system klasorundeki l2 exe den oyuna gir. patch linkkide bu arada kontrol ettim çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosmodream -- 21 Ağustos 2009; 0:25:35 >

• quote:

baska serverin sadece system dosyasını cekip oyuna girebiliorum sadece massivede bole ???

L2massive in patch i icinde 4 tane dosya var sadece sytem klasöru ile oyuna giremeyebilirsin.

Linkde çalışıyor bu arada. sitede connect -----Massive Full Patch linkki çalışmakta. Birde oyun interlude client eğer başka yüksek sürümlü hellbound yada gracia nın bulunmuş olduğu klasöre massive in patchini yaparsın hata vermeside olasidir. Yeni bir interlude cilent yüklemesi yaparsanız olacaktır.

*Güncel driverlari unutmayalım*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosmodream -- 21 Ağustos 2009; 0:22:05 >
  • uzun bir aradan sonra aranızdayım oyunda olan herkeze başarılar
  • Efendy L2Massive Bırakmıştır.Sadece Massive Değil.Lineage 2'yi Bırakmıştır.Hayırlı olsun hepinize
  • darısı bizim basımıza kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efendy4Ever

Efendy L2Massive Bırakmıştır.Sadece Massive Değil.Lineage 2'yi Bırakmıştır.Hayırlı olsun hepinize

Son kararın mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koroglu28 -- 27 Ağustos 2009; 12:32:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koroglu28

quote:

Efendy L2Massive Bırakmıştır.Sadece Massive Değil.Lineage 2'yi Bırakmıştır.Hayırlı olsun hepinize

Son kararın mı?

2 ay sonra askerim L2 ile mi gecireyim zamanımı

• Ne diyelim. Allah kurtarsım. Ama Dikkat et L2 deki gibi res yok orada. Yattınmı 1 kere yatıyon. :D İşin şakası bu ama Asker millet olmamıza rağmen , askerliği haram ediyor ..... lerin kurduğu mayın tuzakları. Erkek gibi çıkıp savaşan yok. Bizde bıraktık (tek tük) ama aynı dertten yakında tam birakacaz bizde.
  • l2 bıraktım hala forumda takılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: UruUru

Ne diyelim. Allah kurtarsım. Ama Dikkat et L2 deki gibi res yok orada. Yattınmı 1 kere yatıyon. :D İşin şakası bu ama Asker millet olmamıza rağmen , askerliği haram ediyor ..... lerin kurduğu mayın tuzakları. Erkek gibi çıkıp savaşan yok. Bizde bıraktık (tek tük) ama aynı dertten yakında tam birakacaz bizde.

Haklısın Res yok orada :) Ama Allahtan dilerim ki PKKli bi oç indirmeden yatmam Vatana Can Feda
  • Eski savaş filmlerini izliyorumda bir acayip oluyor. Ordular 10 bin kişilik birbirlerine koşarken okçular daha koşan adamları indiriyor. Öyle bi durumda ölmek gibisi çok acınası. Ama şöyle birşeyde var. Sen o anda orada olmasaydın senin hemen arkandaki kişi ölecekti.Onu koruma şerefine erişirsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UruUru

Ne diyelim. Allah kurtarsım. Ama Dikkat et L2 deki gibi res yok orada. Yattınmı 1 kere yatıyon. :D İşin şakası bu ama Asker millet olmamıza rağmen , askerliği haram ediyor ..... lerin kurduğu mayın tuzakları. Erkek gibi çıkıp savaşan yok. Bizde bıraktık (tek tük) ama aynı dertten yakında tam birakacaz bizde.

Haklısın Res yok orada :) Ama Allahtan dilerim ki PKKli bi oç indirmeden yatmam Vatana Can Feda

hayırlı teskereler xD

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.