Şimdi Ara

L2 Massive - Interlude - (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
1
Favori
21.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • L2massive deyim oyunla alakalı birkaç sey sormak istiyom.

1- ) Wolf vede strider gorevlerinde sorun var sanırım ? her iki gorevide yaptım ne wolf alabildim nede kücük dinoyu fair mummy ye gidiyom fair mummy npc si sürekli olarak yerini değiştiriyor . Bir oraya spawn oluyor bir diğer koordinata spawn oluyor. Bu sorunla daha önce başka bir serverda daha karşılaşmıştım

2- ) Seven signs eventti oyunun uyarı sisteminde mavi renkle seven signs basladi diye bildiriliyor. Dusk la dawn npclerine gidiyom ama catacombs yada diger yerler icin bir giris yapıyom yanlis mi biliyorum bu dediklerim C4'de mi kaldi ? Fire/wind/rune vede mantra itemleri seven signs kapsamında mı düşüyor.? Yada interlude seven signs nasil isliyor. seven signs record diye bir kagıt alabiliyorduk bu npclerden.
    3- ) Weapon and armor shop daki exchange AA( Ancient Adena ) kısmı çalişmiyor
    4- ) Augement denen birsey varmis bu nedir l2massive bu varmi varsada nerde ?
    5- ) Seal olarak düşürdüğümüz itemler var blacksmith mammon dan bunları unseal yapabiliyoduk seven signs bittikten sonra bazı yerlerde belli bir süre spawn oluyorlardı C4 de bu serverda durum nasil işler . warehouselar da yapılıyor demeyin orda B grade ler yapılabiliyor.
    Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: cosmodream

L2massive deyim oyunla alakalı birkaç sey sormak istiyom.

1- ) Wolf vede strider gorevlerinde sorun var sanırım ? her iki gorevide yaptım ne wolf alabildim nede kücük dinoyu fair mummy ye gidiyom fair mummy npc si sürekli olarak yerini değiştiriyor . Bir oraya spawn oluyor bir diğer koordinata spawn oluyor. Bu sorunla daha önce başka bir serverda daha karşılaşmıştım

2- ) Seven signs eventti oyunun uyarı sisteminde mavi renkle seven signs basladi diye bildiriliyor. Dusk la dawn npclerine gidiyom ama catacombs yada diger yerler icin bir giris yapıyom yanlis mi biliyorum bu dediklerim C4'de mi kaldi ? Fire/wind/rune vede mantra itemleri seven signs kapsamında mı düşüyor.? Yada interlude seven signs nasil isliyor. seven signs record diye bir kagıt alabiliyorduk bu npclerden.
    5- ) Seal olarak düşürdüğümüz itemler var blacksmith mammon dan bunları unseal yapabiliyoduk seven signs bittikten sonra bazı yerlerde belli bir süre spawn oluyorlardı C4 de bu serverda durum nasil işler . warehouselar da yapılıyor demeyin orda B grade ler yapılabiliyor.
    Teşekkürler.

1) hayvanlarda bug vardı l2 de kaldırmışlardır
    serverda oynayamadığım için sadece buna cvp veriyorum D:

• quote:

Teşekkürler.

1) PetLer Serverda yok Kaldırıldı.
    2)Seven Sing evet çalısıyor olarak görünüor fakat Saitx Kaldırdı...
    3)Exchange AA o ancient adena icin deil fazla paran varsa onu goldbar tarzı olarak değiştirior ki daha fazla Adena koyabilesin çantana diye.
    4)Bu serverda Augment yok ;)
    5)Seal olarak düşen itemlere gerek yok cünkü Npcde bütün itemler var ve cok ucuza herkesin rahat şekilde yapabilcegi tarzda kullanabilirsin...

• slm ben bu oyunda yenıyım bu server parasız oluyo degılmı bıde ben eskıden c4 oynuodum bunu c4 ustunemı patch yapcaz ? yoksa tyenı bır clıentmı ındırcez ? hemen cevaplarsanı evınırım ...
  • yeni client indirmen gerekiyor ınterlude indiriyorsun orjinal serverın istediği update yapmıyorsun sonra l2massive in kendi patch ini yapıyorsun o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efendy4Ever

quote:

Teşekkürler.

1) PetLer Serverda yok Kaldırıldı.
    2)Seven Sing evet çalısıyor olarak görünüor fakat Saitx Kaldırdı...
    3)Exchange AA o ancient adena icin deil fazla paran varsa onu goldbar tarzı olarak değiştirior ki daha fazla Adena koyabilesin çantana diye.
    4)Bu serverda Augment yok ;)
    5)Seal olarak düşen itemlere gerek yok cünkü Npcde bütün itemler var ve cok ucuza herkesin rahat şekilde yapabilcegi tarzda kullanabilirsin...

Cevaplar icin teşekkürler . serverda kimseden bu sorulara cevap alamamıştım.

• paralı degıldeme massıve server ? cevap ıcın tesekkurler
  • BEN LOYALDEN TANIDIK OLANLARLA YİNE OYNARIZ DİEYE GELECEKTİM AMA BU TÜR BİR HEROLUK SİSTEMİ BANA GÖRE DEĞİL.

QUEST MUEST BİLMEME BEN HEROLUĞA ASIL ZEVKİ KATAN OLİMPİAT ARENASINDAKİ HEYCANLI SAVAŞTIR. BURAYA İLK KEZ YAZIYORUM Kİ BENİ L2 LOYALDE DOOMCRYER OLARAK SADECE 1 KERE YENEN KLASS4EVER İSİMLİ KİŞİYDİ ( 2 AYNI CLASS ARASI SAVAŞ NE OLACAGI BELLİ OLMUYOR) BENDE 13 HP VAR ONDADA SADECE 1 OK VURACAK KADAR. İLK ÖNCE BENİM KOLUM YUKARI KALKTI VE İNTERNET KAFEDEYDİK .OTURDUGUM YERDEN AYAGA FIRLADIM YENDİM DİYE. BAKTIM MİLLET GÜLÜYOR. ULAN EKRANA Bİ BAKMIŞIM Kİ MİSSED TARGET DİYOR. YIKILDIK GÜLMEKTEN. ( 3 PUAN GİTMİŞTİ :D) BU HEYECAN QUESTTE OLURMU SİZCE?. FARKLI YÖNTEMLER OLABİLİR BELKİ AMA OLİMPİATSIZ BİR SERVER BANA HİÇ SARMIYOR. AYNI BU ANLATTIKLARIM HEROİNE İSİMLİ PALADİN CHAR İLE ARAMIZDA OLDU . ( ONU TEK YENEBİLEN DOOMCRYER:D) SON VURUŞU BEN YAPTIM . 80 PUAN ALDIM. O ZAVK BAŞKA NEREDE OLUR?. DIŞARIDAKİ 3 VS 1 YAPTIĞIN PVPDE BİLE YOK BENCE. ARKADAŞ SPY OLARAK ONLARIN CLANİNDEYDİ VE ALLY CHATTEN SAYDIRMIŞ KÜFÜRÜ ÇILDIRMIŞ ADETA. ZEVK BURADA DEİLMİ? RAKİBİN TARAFINDAN KÜÇÜMSENMEMEK OYUNUN SARAN AN AHTARI.

• Hero olabilmek tam hayal birşey benim icin bu serverda.. orc titan dan hero olurmu bee gelen kesiyor giden kesiyor. varmi orc titanla alakalı ipuçları dye taktikleriii
  • onunla alakalı taktik ne biliyormusun. İnat için hpni düşürüp düşürüp 2- 3 kişi kesip towna yollican. O classla baska tür pvp yapılmaz. mass pvplerde ortalık karışmadan flag olursan ondan hayır gelmez daha ama herkes birbirine girdiginde ac frenziyi 1 tane vur millete . Bunu 1- 2 kere yap. odan sora ya sana 3 -4 kisi birden pk olsunlar yada daha takılmasınlar. korkudan

• quote:

Orijinalden alıntı: UruUru

BEN LOYALDEN TANIDIK OLANLARLA YİNE OYNARIZ DİEYE GELECEKTİM AMA BU TÜR BİR HEROLUK SİSTEMİ BANA GÖRE DEĞİL.

QUEST MUEST BİLMEME BEN HEROLUĞA ASIL ZEVKİ KATAN OLİMPİAT ARENASINDAKİ HEYCANLI SAVAŞTIR. BURAYA İLK KEZ YAZIYORUM Kİ BENİ L2 LOYALDE DOOMCRYER OLARAK SADECE 1 KERE YENEN KLASS4EVER İSİMLİ KİŞİYDİ ( 2 AYNI CLASS ARASI SAVAŞ NE OLACAGI BELLİ OLMUYOR) BENDE 13 HP VAR ONDADA SADECE 1 OK VURACAK KADAR. İLK ÖNCE BENİM KOLUM YUKARI KALKTI VE İNTERNET KAFEDEYDİK .OTURDUGUM YERDEN AYAGA FIRLADIM YENDİM DİYE. BAKTIM MİLLET GÜLÜYOR. ULAN EKRANA Bİ BAKMIŞIM Kİ MİSSED TARGET DİYOR. YIKILDIK GÜLMEKTEN. ( 3 PUAN GİTMİŞTİ :D) BU HEYECAN QUESTTE OLURMU SİZCE?. FARKLI YÖNTEMLER OLABİLİR BELKİ AMA OLİMPİATSIZ BİR SERVER BANA HİÇ SARMIYOR. AYNI BU ANLATTIKLARIM HEROİNE İSİMLİ PALADİN CHAR İLE ARAMIZDA OLDU . ( ONU TEK YENEBİLEN DOOMCRYER:D) SON VURUŞU BEN YAPTIM . 80 PUAN ALDIM. O ZAVK BAŞKA NEREDE OLUR?. DIŞARIDAKİ 3 VS 1 YAPTIĞIN PVPDE BİLE YOK BENCE. ARKADAŞ SPY OLARAK ONLARIN CLANİNDEYDİ VE ALLY CHATTEN SAYDIRMIŞ KÜFÜRÜ ÇILDIRMIŞ ADETA. ZEVK BURADA DEİLMİ? RAKİBİN TARAFINDAN KÜÇÜMSENMEMEK OYUNUN SARAN AN AHTARI.

haklısın oly taktik işi fakat genelleme yapmiorm ama l2 free serverlarda oynayan bu tarz serverlarda oynayan %85 herkişi Feed yapiyorr ki bunu sende bilirsin uru.buyüzden buna engel olmak icin yapılmış bişi bu.Feed'e karşı bi boykot yani =)

zaten bana kalırsa L2nin mantığı oynama şekli ve stratejisi sadece ama sadece 1)Olympiyat 2)Kale savaşlarıdır.

Olympiyattaki bütün skillerin kullanımı ve her classın birbirine olan dengesi hangi oyunda varki ? yada bu mantık ?

paladin ile örnegin healini azaltman icin karşındakine heal atip angelic aciorsun TOL var ki karşındaki DA ise cancel atmaması icin heal atip kendine avantaj geciriorsun vs. daha neler neler . Dedigin gibi bu oyundaki en tek gerçekçi şey Oly fakat bunuda Feed ile Kirlettiler...

• zaten turan feed yapmada pro oldu artık :P deilmu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigBad

zaten turan feed yapmada pro oldu artık :P deilmu..

Ben feed'e karşıydım ama baktık başka Türlü olmıcak mecburen feed yaptım ama dedigin gibi feed'de prolaşmıştım :D
  • bu feed nedir arkadaslar bide server pvp serverimi sadece ?? uzun zaman sonra wow u bırakıp tekrar l2 oynamak istiyorum oyunu indirdim server arıyorum server ile ilgili forumu komple okudum ama server in pvp olup olmadıgı yazmıor bisi daha hersey npc de satılıorsa oyunun zevkinin yarısı silinmis gibi bisi oluo eger öle ise üzülürüm..
  • Feed dediğiniz herhalde şu puan verme denilen olay deilmi. Evet onu bende bilirim.Feed denilen şey yüzünden 1 clandeki bütün adamların puanlarını 0ladim 1 haftada. Tehredflag ve zhe sahısları bilir. Feed yapabilmek için öncelikle olyde puan yapabilen bi charin olacak. Ben covcuyu ii oynadım. İsteyen biri kendi covcusunu yapıp olyde kendi clanini hero yapabilir. Bana rakip olmasın beni mutlu eder.Bide olyde bütün classlar dengelidir aslinda. Nasıl mı . Biz orta duzeyde x li serverlar oynuyoruz .Bende l2 loyalde her class için farklı bi weapon kullanma şekli vardi. Örnek paladine önce healtli sword sonra focuslu dagerla devam gibi. Ama low rate bi serverda bu itemlerin bende olması için öncelikle clandeki arkadaslarımın hepsinden item alama lazim . ( hepsini craft biraz zor) Bu durumda da bana itemini veren adamda hero olur :D . Benim L2 loyaldeki butun itemlerimin + larını arkadaslar (en fazla Gallacks) yaptı. Bu durumda ona puan vermemek olmaz demi. Feed olayı için öncelikle puanlı bi class lazım. Sende puan varsa bendede var ve asıl ozaman oly pvpsi sariyor. Ah bi karşıma çıksan yada ona yakalanmasam gibi heyecan.

• Bir örnek vereyim mesela. Robindesbois isimli elf okcu benim okuldan sınıf arkadaşım ve aynı clandeyiz herzaman. Oly de karşıma çıktığında hep kestim onu hiç acımadım ama adam gene 500 puan yapıyodu . Gladyator ve tyrant kesiyodu okçuyla. Sorun aslında feed olayında deil. Olay oyunculukta. Bishop ile nasıl feed yapmıyacaksın onuda söyleyin lütfen. Ben olyde hic oynamadıgım clasla bile en azından en ii oyunculara yakın oynarım. Öncelikle oly işi her şeye dikkat etmen gereken bir pvp. Dışarıda arkana bişhobu takıpta nede olsa heli o veriyo vur ulan vur. geleni kes gideni kes deil. Olyde nezaman kacacagınıi ne zaman neyi yapacagını bilecen.
  • paralımı bu server lutfen acıl cevap?
  • patch inmiyor birisi kontrol ederse sevinirim
  • arkadaslar bende win7 yüklü win yedide calıstırmaya calıstıgımda critical error verio yardım edebilirmisiniz sorunu nasıl çözerim.. Ben yaptıklarımı anlatayım oyunu indirdim sitedeki patch i indirdim oyunu kurduktan sonra icine attım system icindeki l2 den girmeye calısınca hata alıyorum !!! Lütfen yardım
  • L2 Massive exe yide indirdim ama önceden full patch i indirip kurmustum ordan giremeyince denedim bu yontemi ama burdandan full patch dedigimde patch yapmıyor ve start a bastıgımda yine aynı hatayı alıyorum * benim bu server a girme sansım nedir ? *(Critical Error) Win7 Kullanıyorum... need help !!
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.