Şimdi Ara

L2 Massive - Interlude - (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
1
Favori
21.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel server emeği geçenlerin ellerine sağlık, çok emek verilmiş,herşey çok iyi düşünülmüş. Bazen girip geziyorum çok dost var. Summonerle kestiler beni rezil oldum Türk arkadaşlardan ricam bu bizim serverimiz sahip çıkalim burada oynayalim. Sesimizi duysun l2 alemi

asasTR(orhan-aziz farketmez)
  • quote:

Orjinalden alıntı: koroglu28

kusura bakmayın biraz geç oldu ama tatilde olmam nedeni ile giremedim daha oyuna oyunda bulunan herkeze başarılar diler sait-desecete-divine ye başarılar'ın ın devamını dilerim en yakın zamanda aranızda olucagımdan hiç kuşkunuz olmasın

oly yine feed çarla dolcak diyorsun
  • heroluklar olympiad ile deilki :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tw!st of F@int

quote:

kusura bakmayın biraz geç oldu ama tatilde olmam nedeni ile giremedim daha oyuna oyunda bulunan herkeze başarılar diler sait-desecete-divine ye başarılar'ın ın devamını dilerim en yakın zamanda aranızda olucagımdan hiç kuşkunuz olmasın

en az 2 ay daha giremem
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Tw!st of F@int

quote:

en az 2 ay daha giremem

anlamadım

dumnanist nasıl belirleniyor herolular hocam ?

• Heroluklar daha açık değil.. Ama herolar olyimpiad ile değil Saitin yazacağı Custom bir Quest ile olcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeseCrate

Heroluklar daha açık değil.. Ama herolar olyimpiad ile değil Saitin yazacağı Custom bir Quest ile olcak

kardeşim şöle bir şey sorayım..peki yine olympiad sistemindeki gibi her classtan 1 tane hero mu çıkacak yoksa o görevi tamamlayan herkes hero mu olabilecek ?
  • SUPER bir server olacağini tahmin ediorum En Kisa surede aranizda olacagimdan emin olabilrsiniz Hayirli Olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: strega

quote:

Heroluklar daha açık değil.. Ama herolar olyimpiad ile değil Saitin yazacağı Custom bir Quest ile olcak

kardeşim şöle bir şey sorayım..peki yine olympiad sistemindeki gibi her classtan 1 tane hero mu çıkacak yoksa o görevi tamamlayan herkes hero mu olabilecek ?

her classdan 1000 tane hero olabilir :D ama ona gorede questi zor olcaktir mesela 5 6 ay gibi :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: strega

quote:

onlar tam olarak düşünüldü quest 1 ayda veya 1.5 ayda biticek şekilde ayarlanıcak.. quest biittikten sonraki 1.5 ay boyunca questi yapan kişiler hero olcak.. 1,5 ay sonunda heroluklar 0 lancak yeni farklı questle tekrar açılcak.. Tam olarak böyle olmayada bilir ama benim bildiğim en son hali bu

• way be ilginc bi sistem miş
    ama o zaman herolugun bi ozelligi kalmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: MRsX11

way be ilginc bi sistem miş
    ama o zaman herolugun bi ozelligi kalmaz

herolugun özelligi snce en çok noblesse char veya başkalarına feed yapmak mı? high rate serverlarda herolugun bi anlamı kalmıo olympiad sistemi ile, quest olayı gayet düzgün. hiç deilse playerlar kendi çabaları ve clanları ile beraber bi quest yaparak aralarından 1 kişiyi hero yapınca, birlik ve beraberligin önemi ortaya çıkar. düzgün playerlar hero olur ve hero olmanın önemi daha da artar. sırf hero olmak için normalde hiç kullanmıcakları class açanlar ve feed yapanlar için kötü bi durum eet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc_secret

bu hero queste ben cok eskiden C2 C3 C4 boyunca oynadıgım oyunda şuanda adminlerde gozuken hero quest yerinde 1 bos vardı sonlardaydı gidenekadar serverin en güclü yada editlenmis en ii atack yapan moblar vardı bunları aşıp 6 saat bir cıkan bosa giderdik clan savasları orda daha cok olurdu zaten bosa en son vurana şimdi bildimiz aa olan biz kapak derdik 1 tane düserdi bununla hero tacını alırdık bu sekilde olan surekli hero olurdu o bostan cıkan kapaklarlada 3 tanesiyle hero weapont boot v.b. itemler alınırdı bunlar sadece kapakla alınırdı(hero itemleri gibi o zamanın dark majestic) adamlar bu itemleri almak istedikleri icinde bos boşş kalmazdı hero olmakta zorlaşırdı . belki bi fikir olur diye anlattım tşkler server ismi l2 r eborn 5 sene onceki!..

L2 Massive - Interlude -

bos cıkan yer ((farklı skil goren arkadaşlar cift classtı oyun ))

• Up up up
  • Subclass+nobles görevlemi yapılıyor ?
  • BEYER BEN BU SERVERE GİRMEK İSTİYORUM SİZİN GİBİ AMA PACH İNDİRDİM OYUNA İCİNE ATTİM FALAN FİLAN NEYSE İD VE SİFRE YAZMA YERİNE GELİYORUM YAZİYORUM OK TİKLİYORUM HİC BİR CEVAP VERMİYO NE YALNİS DİYOR NEDE OYUNA GİRİYO YANİ SAB GBİ KALİYORUM BİR COZÜM LÜTFEN VE BU ARADA VİSTA KULLANİYORUM BİR SORUN YARATMİS OLABİLİRMİ ??? SİMDİDEN TESEKKURLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergunol

Subclass+nobles görevlemi yapılıyor ?

evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: LokAlAneSteZi

BEYER BEN BU SERVERE GİRMEK İSTİYORUM SİZİN GİBİ AMA PACH İNDİRDİM OYUNA İCİNE ATTİM FALAN FİLAN NEYSE İD VE SİFRE YAZMA YERİNE GELİYORUM YAZİYORUM OK TİKLİYORUM HİC BİR CEVAP VERMİYO NE YALNİS DİYOR NEDE OYUNA GİRİYO YANİ SAB GBİ KALİYORUM BİR COZÜM LÜTFEN VE BU ARADA VİSTA KULLANİYORUM BİR SORUN YARATMİS OLABİLİRMİ ??? SİMDİDEN TESEKKURLER

Kardesim bende vista kullanıyorum sorunda burda zaten..Çözümü ise l2klasorunun icindeki system dosyasını acıyorsun ve l2.exe ye sag tıklayıp ozellikleri secmelisin ve uyumluluktan "Bu programı asagıdaki uyumluluk modunca calıstır" dedikten sonra vistayı bul..Benim pcde Vistayı bulamadım ama diger secenekleri secip denedigimde windows95 uyumlulugunu kabul etmisti.. Kolay Gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: DeseCrate

quote:

Orijinalden alıntı: ergunol

Subclass+nobles görevlemi yapılıyor ?

evet

sub class için sadece "mimir elixir" görevini yapıyorsun..yani zor olan kısmı "fate's whisper" ı es geçiyorsun staf of destiny gm shoplarda mevcut..
  • bütün arkadaşlarım bu vserverda oynuyorlar msn ye hergün poswt atıyo massivedeyiz nerdesin diye fln 256 ram lik pc le oynanmıyo bıraktım 1 ay olmuştur l2 girmeyeli en son 1 hafta gfelan önce alternative girdim 4-5 dk baktım çıktım yeni sistem hayal oldu bir tek ablamlarda oynarım arrtık ama bu servı oynamadan bırakmicam l2 yi
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.