Şimdi Ara

L2 Massive - Interlude - (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
1
Favori
21.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gladiatör baya güclü :) Ama diğer charlarla veya kullandığı charla oynamasını iyi bilen biri kesebilir :) Ben archer ile kestiydim.. Kapalı betada :O
  • İyide normalde daggerin kesememesi normal. Gladiyi
    Daggerlarin deli 1 target silme isi var ama bana sokmez xD MOuse ile targeta makro yapilmis gibi daliyorum
    Daggerlar lethalle isi kurtariyor Gercekten dun oha falan oldum deli gibi target siliyordu. 5saniyede 1 degilmi?
    Wind Rider cok is yapar . Lethal isinde
    Tyrantin hala gucsuz olduguna elimi basarim [Phantom rangera karsi zorlaniyorum oda dogal Zaten zayif yonum archerlara karsi
    OVerlodslarlar pvp 5dk suruyor xD uyanikler mobtan hp cekiyor
    Genede kazaniyoruz pvpleri xD
    Burda dusmanim falan varsa Frenzy acilmis destro 2kisi archer ful buf olmadiktan sonra gelmeyin olursunuz xD Swsde en cok olmasini istedigim skili katmislar Shied Stun
    Sws idim Necro ile pvp yaptim 5dk kesemedi Ya o noobtu ya ben Elimden gelen cabayi verdim
    D grade weapon oldugu icin vurmadim herhalde fb focus olsa keserdim
    Sws'ye guzel skilin eklenmesine karsilik Sd ne eklemisler acikcasi Goremedim.Goze carpar 1 skill yok

Sonra eger 1hafta sonra koye gidecek olmasam
    1tane tank kasip Arkama sd swm Tank takip Pvp siraisnda symbol defanse+Dance Protection+Song Life
    3char arkama takip gezmek bebek oyuncagi ve Pvp sirasinda kullanmasida,
    Sanirim O an kesilmezdim
    Lethal harici

3rd classin icin 30medal kasilmasi olayi guzel olmus ama ama amasi varMadem o kadar zor olacakti Questle yapsaydin. Nooblari aradan silerdik. Medal kasmaktansa Questle yapmayi tercih ediyorum
    4clas x 30: 120 medal nasil topluyam questle yapsam 1kac saat surer yapiyoruzda abimle beraber

1pt ile elbet medal kasmak kolay en azindan 3kisi ile
    Ama solo olunca Quest 4ever

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 9 Temmuz 2009; 11:16:17 >

• bizede hayırlı olsun demek kalıyor sanırım loyal gibi başarılı olur inş, bende indirip takılam bari
  • daha c6 server reklamı görmeyiz heralde
  • arkadaşlar artık dayanamıcam bir allahın kulu yokmu turk clan olan. yaa dün gece saat 12de medal kasıorm class görevi için saat 6.30a kdr sadece 12tane toplayabildm aynı clandan 3pt dolaşıo gördüğünü kesio gördüğünü kesio baygınlık geldi yaw
  • hayırlı olsun saitx loyal gibi olsun yeter ben oynayamıyıcam ama iyi server olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: real gir

arkadaşlar artık dayanamıcam bir allahın kulu yokmu turk clan olan. yaa dün gece saat 12de medal kasıorm class görevi için saat 6.30a kdr sadece 12tane toplayabildm aynı clandan 3pt dolaşıo gördüğünü kesio gördüğünü kesio baygınlık geldi yaw

e yukarda ne anlatmaya calistik.........

• quote:

Orjinalden alıntı: DeseCrate

Sorunun çözümü şu şekilde.. L2.exe ye sağ tıklayıp , özellikler. ve uyumluluk yerine gelin.. orda bu programı bu işletim sistemine göre çalıştır olcak.. onlardan Windows xpye göre çalıştırı tıklayın sorununuz çözülcektir

http://img229.imageshack.us/i/untitasdled.jpg/

yha bizde öyle bi seçenek yoksa

• Çözüm Yolu İstiyoRum zahmet Olmassa ....yoksa kafayı yedirecek bu iş bana

http://img240.imageshack.us/i/36142120.jpg/
  • quote:

Orjinalden alıntı: RoMaNSPaRTaN

Çözüm Yolu İstiyoRum zahmet Olmassa ....yoksa kafayı yedirecek bu iş bana

Usta senin pc zaten xp sen yapmican vista kullanan yapacak. Asil problem ney oyun açılırken ne hatasi veriyor?
    GMUSTA

• quote:

Orjinalden alıntı: yamchi

quote:

Usta senin pc zaten xp sen yapmican vista kullanan yapacak. Asil problem ney oyun açılırken ne hatasi veriyor?
    GMUSTA

windows xp kullananlar içinde geçerli.

• hata yok bişi yok acc pass yazıon öyle kalıyo tık yok
  • quote:

quote:

quote:

GMUSTA

xp kullanıyorum hiç böle bir şeyde yapmadım hiç bi problemde yok

• quote:

hata yok bişi yok acc pass yazıon öyle kalıyo tık yok

Hmm oyuna girebilen bi arkadaşın system,systextures, animations klasorlerini rarlayip sana yollasin onlarla patchle bide öyle dene bence
  • bi clan kuralım hepimiz o clanın içinde oynasak dh power fln koyarız clanın adınıda (biraz apaçiliğe kaçtı isim ama nese )
  • quote:

Orjinalden alıntı: strega

quote:

quote:

quote:

GMUSTA

Herkezde olmuyo :) bende windows xp 64 bit kullanıyorum bende olmuştu :D bazı kişilerde oluyor

xp kullanıyorum hiç böle bir şeyde yapmadım hiç bi problemde yok

• kusura bakmayın biraz geç oldu ama tatilde olmam nedeni ile giremedim daha oyuna oyunda bulunan herkeze başarılar diler sait-desecete-divine ye başarılar'ın ın devamını dilerim en yakın zamanda aranızda olucagımdan hiç kuşkunuz olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koroglu28 -- 16 Temmuz 2009; 10:53:15 >
  • bu sorun bi bana denk qeldi sanırsam ... wtf
  • Server dolumu kaç kişi var? birde Rate kaç x?
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Colibri.

Server dolumu kaç kişi var? birde Rate kaç x?

evet dolu :) rate 45x
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.