Şimdi Ara

L2 Massive - Interlude - (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
1
Favori
21.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acıkcası gırıp bakmak isterdım ama sırf bu kufur muhabbetlerı yuzunden gıresım gelmıyor sınır hastası olurum cunku...Ama ekıbınıze ve adam gıbı oynayan arkadaslara basarılar. İnşallah loyal gıbı olur buda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cumcumx

Acıkcası gırıp bakmak isterdım ama sırf bu kufur muhabbetlerı yuzunden gıresım gelmıyor sınır hastası olurum cunku...Ama ekıbınıze ve adam gıbı oynayan arkadaslara basarılar. İnşallah loyal gıbı olur buda.

Ne yapalim oyunculari secmek gibi bir luksumuz yok , keske olsa sen gel sen gelme denilebilse . Biz gerekli onlemleri almaya haziriz ama yeterince olgun ve anlayisli player olduktan sonra. Kimsenin agzi yada parmaklari torba deilki buzesin.

Biz küfürlerimizle ,buglarimizla , lagimizla mutluyuz sanirim bize katilmak herkese kapimiz acik. 2-3 yildir buyuk bir Loyal ailesi olustu. Defalarca farkli sehirlerde bulustuk muhabbetimiz güzel , geyigimiz bol, pvpmiz pkmiz eksik olmaz. Loyal 2 yildir bircok Türk oyuncunun yuvasi oldu yeni arkadaşliklar edinen arkadaslarimizda oldu . Kavgalar , hirsizliklar , küfürler , irkcilik her serverda mevcut , biz insanlar varoldugumuz sürecede devam edecek.

Denemeden görmeden yorum yapan , aha Türk serveri aha dandik , aha küfürlü , aha corrupt diyen arkadaslarin durup kendilerini sorgulamalarini istiyorum. Denemeden eleştirmek kolay mi .

Herkese bol pvpli geceler diliyorum :)

• sanki oyunda sürekli küfür ediliyor gibi bahsedilmiş ama suan yabancı player sayısı turklerden fazla ve alldan turkce yazısmalara bile denk gelmek sans hele küfür sahsen ben denk gelmedim. Server iyi bol pvpli bi deneyin derim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: saitx

quote:

Orjinalden alıntı: cumcumx

Acıkcası gırıp bakmak isterdım ama sırf bu kufur muhabbetlerı yuzunden gıresım gelmıyor sınır hastası olurum cunku...Ama ekıbınıze ve adam gıbı oynayan arkadaslara basarılar. İnşallah loyal gıbı olur buda.

Ne yapalim oyunculari secmek gibi bir luksumuz yok , keske olsa sen gel sen gelme denilebilse . Biz gerekli onlemleri almaya haziriz ama yeterince olgun ve anlayisli player olduktan sonra. Kimsenin agzi yada parmaklari torba deilki buzesin.

Biz küfürlerimizle ,buglarimizla , lagimizla mutluyuz sanirim bize katilmak herkese kapimiz acik. 2-3 yildir buyuk bir Loyal ailesi olustu. Defalarca farkli sehirlerde bulustuk muhabbetimiz güzel , geyigimiz bol, pvpmiz pkmiz eksik olmaz. Loyal 2 yildir bircok Türk oyuncunun yuvasi oldu yeni arkadaşliklar edinen arkadaslarimizda oldu . Kavgalar , hirsizliklar , küfürler , irkcilik her serverda mevcut , biz insanlar varoldugumuz sürecede devam edecek.

Denemeden görmeden yorum yapan , aha Türk serveri aha dandik , aha küfürlü , aha corrupt diyen arkadaslarin durup kendilerini sorgulamalarini istiyorum. Denemeden eleştirmek kolay mi .

Herkese bol pvpli geceler diliyorum :)

Sait kardesım sıze bırsey demedım ben ...Amacım sızlerı uzmek deil ...Daha once bı tane turk serverında oynadım agzımdan burmundan geldı acıkcası zevk ıcın oynadıgımız oyunda anamıza kufur yedık ...

Benım lafım kufur eden arkadaslara ... Serverın basarılı olucagından kuskum yok cunku loyalda kanıtladın sen bunu...
    Aynı dılı konustugum kısılerle beraber oynamayı cok ısterdım cunku yabancılarla muhabbet bır yere kadar espri yapamıosun aksamkı mactan bahsedemıosun gır gır yapamıosun Ama....Neyse...

Dedigim gibi lafım kufuru hayat tarzı edınmıs arkadaslara...
    Tekrar basarılar dılerım ....İyi eglenceler...

• server katedilen cabaların meyvesini vericek bence cok güzel bi pvp server olmuş herşey en ince ayrıntısına kdr düşünülmş
    en basit örnek item konusu oyunu bilmeyen bile raatlıkla item kasıp diğer playerla eşit şekilde pvp yapabilcek
    başarılarınızn devamını dılerm ve inş uzun soluklu bi server olur
    tbrkler
  • saitx archerların normal vuruşları çok düşük..mageler benim critigimden daha fazla vuruyor..her ne kadar skilleri ön plana çıkarman güsel olsada normal vuruşları bir daha gözden geçirmeni tavsiye ederim..birde heroluk olayında kısaca bahsedersen iyi olur:D nasıl bir sistem getirdin merak ediyorum..
  • +1 strega tyrant en fazla duz 100 vuruyor :::( critical 450 500 cok ezik adam olursa 900 Su an adamlar a grade s grade olursa chari birakip olmesini izleriz
  • aynen gladlar dancerlar tyrantlar daggerlar guzel olmuş ama archerlar unutulmus gercekten cok zayıf hatta gladlar biraz fazla abartılmış imba olmuş xD
  • Hayırlısı olsun.
  • ya hajm giremiyorum bi yardm edrseniz. patch filan yaptm ama update indiremedm siteden full patch indirdm sifre yerine geliyor orda kalıyorum hata filanda vermiyor. oyuna giremiyorm ama.. bi yardm ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: 763mb

ya hajm giremiyorum bi yardm edrseniz. patch filan yaptm ama update indiremedm siteden full patch indirdm sifre yerine geliyor orda kalıyorum hata filanda vermiyor. oyuna giremiyorm ama.. bi yardm ya

Aynı sorun bendede var.. Oyunu kuruyorum Patch kopyalıyorumm ID ve Pass yazıyorum aynen kalıyor..
  • Sorunun çözümü şu şekilde.. L2.exe ye sağ tıklayıp , özellikler. ve uyumluluk yerine gelin.. orda bu programı bu işletim sistemine göre çalıştır olcak.. onlardan Windows xpye göre çalıştırı tıklayın sorununuz çözülcektir

http://img229.imageshack.us/i/untitasdled.jpg/
  • hmm tmm anadm oldu saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 763mb -- 8 Temmuz 2009; 14:07:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

Server on numara super denilecek sistem var adena az dusuyor ve bu oyundaki degeri koruyor.Scrollar falan tam uygun fiatlarinda.Burda anlatmakla olmaz girip 1gun oynanmasi gereken 1server ama klasik turklere tahammulunuz yoksa Kesinlikle 1gunu gecmeyin

Klasik turk serveri akla gelebiLecek en kotu kufur edilebilecek cinsten turkler var.
    Abyss 7xten buraya gelip az takilalim dedik alimi yitirecem.Kafayi yicem.Delirmemek icin kendimi zor tutuyorum.
    İnsanin insana saygisi olurya, karaktere saygisi olur.Onlarca kez sulalesine kufur edilen yakinlarina saygisi olur..Kufur ettirmemesi lazim.Korumasi lazim ama boru olmus insanlar var burda kesinlikle dunya kurallari icerisinde iyilikle laf anlatmaya kalkismayin.Anlamazlar İlle hal hatir soracaksiniz. Ben sormadim, ama sormamda
    Aklima l2massive oynarken su soru geldi.
    Oglum sen delimisin ne guzel serverin varken,burda cahil turklerin icinde ne isin var Salakmisin oglum.[Salagim ]
    Koye gitmeden once son 1kac gun surda takilim dedim.Belki askerede gidebilirim.1.5 sene olmuyabilirim[gitmem ama] ..........
    Sait abimin ellerindne operim.Server sistem tekrar soyluyorum 10 numara ama icindeki insan olmadikca neye yarar.
    Eger dinsizin imanindan, İmansiz gelir diyorsaniz. İmansizim diyorsaniz tam sizlik 1 server

sana küfür eden adamın nickini versene hocam nolur lütfen yalvarıyorum çok lazım oldu ciddiyim bu arada

• quote:

Orjinalden alıntı: TehRedFlag

aynen gladlar dancerlar tyrantlar daggerlar guzel olmuş ama archerlar unutulmus gercekten cok zayıf hatta gladlar biraz fazla abartılmış imba olmuş xD

sait yok yok yok sen yiiti aldırma boşver o içti kafası güzel ya boşver boşver:d bu yaptıgın serverin hali cok spr herkesi eziom :D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reyes2 -- 8 Temmuz 2009; 22:29:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: reyes2

quote:

aynen gladlar dancerlar tyrantlar daggerlar guzel olmuş ama archerlar unutulmus gercekten cok zayıf hatta gladlar biraz fazla abartılmış imba olmuş xD

sait yok yok yok sen yiiti aldırma boşver o içti kafası güzel ya boşver boşver:d bu yaptıgın serverin hali cok spr herkesi eziom :D:D

class nedir ?
  • gladiator
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeseCrate

quote:

Orjinalden alıntı: reyes2

quote:

class nedir ?

glad tabiki sormaya gerek var mı xD ama daggerlar gladları cukuo tabi oynamayı bilen dagger varsa paso target silme skillleri var bu c6da yenilik ne diye sorsalar target silme derim mk , archer stun siler daggerda 2 trick 1 bluff bi de abuzirik skill fln

• yiit haklıda daggerlar aslında kesemiyor gladileri :))) walla şahsen benim öle ^^ serverda öldüğüm iki adam war biri titan(frenzyle) biride Ven die biri dagger adam feci bişi ya pat küt giriyor :/ saniyede bi targetim siliniyor skill atamıyınca qq oluom serwerda baska kesen goremedik hala :D ey massiveye oynayanlara duyrulur ^^:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reyes2 -- 9 Temmuz 2009; 9:45:35 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.