Şimdi Ara

L2 Massive - Interlude - (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
1
Favori
21.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zaten bu aralar giremiom oyuna bi de gm den itemmi isticem :D harbi item yapmak zor ya :D
  • massive in forumu neden yıllardır kapalı yaklasık en az 1-2 ay olmuştur herhalde benim kapalı goreli hala kapalı ilgisizlikten mi buyuk bi sorun mu var, merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TehRedFlag

massive in forumu neden yıllardır kapalı yaklasık en az 1-2 ay olmuştur herhalde benim kapalı goreli hala kapalı ilgisizlikten mi buyuk bi sorun mu var, merak ettim

biraz ilgisizlikten ama en çokta forumda yapılan reklamlardan spamlardan kapattık yakında tekrar açıçaz yiğitim
  • yiğit sn massive mi oynion :D videolarını izledim tehredflag:D massivdeki nick ne ??
  • cx oynamıom ilk 1 ay oynadık sonra bıraktık nie desen server kotuluo dersiniz klasik sorunlar ^^ saitin hakkını vermek lzm cok ugrasıp guzel server yapmıstı ama olmadı degisikler fixler cok gec geldi her zmnki gibi biz bırakınca gelmiş ztn su an L2 flnda oynamıoz, videolarımın izlemenmesi hosuma gitti bosuna ugrasmamısız :P

forumu nie sordum oyundan bi kac ss, video fln gormek isterdim ne durumda neler olmuş fln

• quote:

Orijinalden alıntı: TehRedFlag

cx oynamıom ilk 1 ay oynadık sonra bıraktık nie desen server kotuluo dersiniz klasik sorunlar ^^ saitin hakkını vermek lzm cok ugrasıp guzel server yapmıstı ama olmadı degisikler fixler cok gec geldi her zmnki gibi biz bırakınca gelmiş ztn su an L2 flnda oynamıoz, videolarımın izlemenmesi hosuma gitti bosuna ugrasmamısız :P

forumu nie sordum oyundan bi kac ss, video fln gormek isterdim ne durumda neler olmuş fln

yılların eskitemediqi oyuncu yiqit
  • yiğit daha genç lan biz eskidik burak xD evde kaldık a...q..
  •  L2 Massive - Interlude -

L2massiveden bir SS Serverin ne durumda olduğunu bilemek isteyenler için
  • arakdaşlar tekrar l2 ye başlayacağım server iyi gibi duruyor ne derwsiniz?
  • gel gel doğru yerdesin. bir günde lvl 80 yapılır garantisi var.
    2. gün subclass kesin.
  • onlien oyuncu kaç civarı cosmodream??
  • server güzel player da iyi ama pvp yok siegeler de yok denilebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: snksss

onlien oyuncu kaç civarı cosmodream??

en son yayınladığım resimde bu konu hakkında fikir sahibi olabilirsin :)
  • ben oyuna giremiyorum giriş yapmaya çalıştığımda hiç tepki vermiyor sadece 2 tık sesi geliyo.windows 7 64 bit kullanıyorum acaba ondan mı ? bide çözümü varsa söylerseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler
  • player olarak baya kalabalık.systemi silip dene bide olmazsa bilmiorum
  • denedim olmuyo
  • l2.exeye sağ tıklayıp özellikler deyip 3. sekmeyi tıkla sonra bu programı windows xp de çalıştırı seç ve tamam de. oyuna girebilirsin
  • teşekkürler oldu
  • rica ederim :)
  • Semih Abi Apella Armor Kismi Cok Karişik ya:S Hele Apelladan Wasper(yanliş hatirliorsam özür dilerim armor isimlerini 3 gün oldu servera başliyali) acaip karişik
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.