Şimdi Ara

L2 Offical Bartz serverda oynayan arkadaşlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar L2 Offical Bartz serverda oynayan arkadaşlar varsa tanışmak istiyorum.Bir gurup arkadaş vardı kendi clanları varken herşey cok güzeldi sağolsunlar çok yardımcı oldular fakat farklı bir clana geçtiler şu an o ortam kayboldu
    Nick:Coach45

• L2 Core serverinde oynuyo forumun geneli eğer yeni başladıysan orada başlamanı öneririm yardımcı oluruz elimizden geldiği kadar
  • Bende core da başladım.Craix sağolsun öğretmenim oldu :D.Karmaşık ancak güzel bir oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an 85 lvl ve iyide item yaptım o yüzden burda davam etmek istiyorum
  • O dediklerin 1 haftada yapilir. tabiki ille de birak gel demiyorum. Ama 2. bir charin ilkinden her zaman hizli gelistirilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

O dediklerin 1 haftada yapilir. tabiki ille de birak gel demiyorum. Ama 2. bir charin ilkinden her zaman hizli gelistirilir.

@Gürol üstad bu lafını imzama koyacam. Her soru için tam bir cevap niteliğinde olmuş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosmodream

quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

O dediklerin 1 haftada yapilir. tabiki ille de birak gel demiyorum. Ama 2. bir charin ilkinden her zaman hizli gelistirilir.

@Gürol üstad bu lafını imzama koyacam. Her soru için tam bir cevap niteliğinde olmuş :)

Heheh estağfurullah oktay abi bilgilerinin takibindeyim :D
  • Orjinal den farkı ne peki Core serverın bilgilendirirseniz sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: caslak

Orjinal den farkı ne peki Core serverın bilgilendirirseniz sevinirim...

http://forum.donanimhaber.com/m_71033006/mpage_1/key_/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: caslak

Orjinal den farkı ne peki Core serverın bilgilendirirseniz sevinirim...

burasıda orjinal server. orjinal serverın batı avrupa tarafındaki oyuncuların coğunlukla birleştiği bir server.

istersen lineage2.com da oynabilirsin istersen. eu.4game deki core serverındada oynayabilirsin. lineage2.com da eu.4game den eski bir orjinal sunucudur. Türk arkadaşlarımızın hangi serverlarda daha çok bulunduğunu bilmiyorum. Forum da arkadaşlar var onlardan

takip edebilirsin . bir zaman foruma çok yazıyorlardı şimdilerde pek yazmıyorlar sanırsam.

aşağıdaki listedeki ülkeleri en çok girilenlere göre yazdım.

rusya
    polonya
    bulgaristan
    italya
    ispanya
    fransa
    türkiye
  • Shilen serverında oynuyoruz faaliyette olan 2 clanımız dağıldı şu anda karma bir clan ile devam ediyoruz fakat Türk sayısı daha fazla.İlgilenen arkadaşlar "PeSu
  • A dostlar, eskilerden şu anda bir hatırladığım nick burada MorfeusGT , bende eski nickim ile IIWaitForMeII idim. Oyun heyacanına yenik düştüm Üniversitede de yıllar sonra bir arkadaş derste ingilizce sunum ödevinde Lineage 2 yi sununca geldim girdim ve bu yazıları okudum. Şu anda yeniden başladım ve belki sadece ben değil arkadaşlarım da gelebilir. Mesajımı okur iseniz oyunda pm atın lütfen bu akşam oyunda olacağım ya da diğer günler , yeni bir nick yazacağım. " FlyingBear " adı. Herkese iyi oyunlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.