Şimdi Ara

L2 Rez Bilgi Lütfen ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkdaşlar bn l2rez c6 serverında oynuorum.Oyndağım serverın exp 5k enc safe 85 enc rate ise %100. Servcerda s grade yapmak zor fakat her turlu a grade sey mevcut boss jewls bile war. Bnm classım adventurer +85 ss war elimde ustumde apella war jewls lerim ise ringler baium earinglerim biri antharas biri zaken necklace ise valakas..Fakat oyunda çok eziğim diebilirm herkes yatırıor bni ... anlamadım walla bi yardım edin ne giyiim üstüme ringler douru mu anlamadım we ya classımı dişetirim dei düşünüorum hangi claas adam açim??? böle godum mu oturtan bişi istiorum...cwplarınız bekliorum şimden ty....

• Kodummu oturtan bişi istiosan titan aç
  • titan sefmiorum bn yha ... neysede peki giydiklerim fln douru mu onları söylermisin ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaykoCepkin2 -- 3 Kasım 2007; 12:42:22 >
  • Bu tip serverlerda genelde armorlara yada tatoolara + basman lazım.Eğer yatmamak istiosan başkalarına üstündeki herşeye + bas max safe'e kadar.Ringler doğru apella da sağlam.Dye yapmayıda unutma kolay gelsin.
  • Dye Olarak Str+4Con-4 Dex+4Con-4 Yabtım ei mi dyelerde ??
  • iyi iyi dert etme.canın az olur belki ama sağlam vurursun ve miss geçmezsin.en azından oynarken zevk alırsın.
  • Bişi daha sorcam yhaa kafamı karıştıran bişi daha war ... Şimdi apella mı dc mi sizce kafam çok karıştı ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Apelle editlimi editli degilse 5 para etmez
  • bencede
    apeella eger editli deilse bes para etmes ama gorunum istiosan birebir.
  • Sevgili PVP server mağduru arkadaş. PVP serverlarındaki en buyuk sorun da bu. HERKEZDE OLAN SEY DEĞERSIZDIR. Şöyle düşün. Buffsuz 2 tane adam ile Full bufflu full BOSS jewel seti olan 2 adam arasında fark varmıdır? YOKTUR. Low rate ile High rate arasındaki en buyuk farkda PVP de kolay exp gelir RPG ile ugrasilmaz. Işıklı silahlarla jedi şovalyesi gibi gezilir. Herkez ışıklı herkez defanslı avantaj yok. Tek avantajlı olan ise DONATER, ver parayı kral ol. Yabancı zengin olsun. Lineage2 RPG oyunudur. RPG yi silmek oyunu uzun solukludan 1 -2 haftalık Tetris e cevirir :D. Tavsiyem server değiştir. 35x 20dakka buff mx ench 16 safe ench +3 olan bi yer bull. Buff song 20 dak. olsun o zaman o serverda belkiiiii RPG siz egelenebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anthon -- 6 Kasım 2007; 9:04:22 >
  • saolun bilgiler için ama bn o serveri biraktim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.