Şimdi Ara

L2 Roam (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
0
Favori
10.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne çirkin muhabbetler dönüyor.Tartışmalara şöyle uzaktan bakıp küçük bir tebessümle hayırlı olmasını diliyorum.Umarım istediginiz gibi bir server olur dostlarım .
  • KİMSE KİMSEYİ KANDİRMASİN ADMİN OLUPTA KENDİ SERVERİNDE ARKADASİNA YARDİM ETMEYEN BİR İNSAN YOK BİZİM DAHA DOGRUSU BENİM TEK TEMENNİM YAKİNLARİNİZA VE ARKADASLARİNİZA YAPİLAN BU YARDİMLARIN SU KACİRMİCAK SEKİLDE OLMASIDIR BOYLECE SERVER DE ZARAR GORMEZ PLAYERLARİNDA HUZURU KACMAZ

HA TABİKİ BİZ YAPTİK ETTİK DEMİCEKSİNİZ DEMEYİNDE ZATEN PARANİZİ KAZANİN MİLLETE GUZEL Bİ ORTAM OLUSTURUN YETER HERSEYİN FAZLASİ ZARAR UNUTMAYİN :)

Server hakkindaki yorumuma gelince l2roam da es-l2 esintiler var sanki birazcik :) 5 sene es oynamis biri olarak oradaki class balance i ve custom weapon armorlari hic bir serverde bulamadim insallah en azindan class balance estekine benzer.

BUNUN DISINDE 3 TANE CUSTOM ZONE VAR SANIRIM MILLETI HARİTANİN DORT BİR YANİNA DAGİTMAK YERİNE 2 TANE BUYUK MEKAN AYARLANSA DAHA İYİ OLURDU DİYE DUSUNUYORUM herneyse.. BENİM GORUSLERİM BOYLE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tccezaa -- 9 Ağustos 2011; 3:26:46 >
  • 2 yer oldumuda olmuyo güçlüler tek kasanları ezer tek kasan vatandaşta çabuk sıkılır böyle iyi gibi bence tek olanlarıda düşünmek lazım
  • oda dogru haklisin zaten su party farming olayina uyuz oluyorum tek oynayanlar icin cok zor oluyor illa organize biseyler yapilcaksa siegede organize biseyler yapilir veya boss keserken. yani tek oynayanlarida dusunmek lazim :))
  • sait ayın 15i yerine 14ü pazar günü millet tatildeyken açsana daha iyi olur eylül'de askere gitçem 1 gün fazla oynasam kardır metin2 den sıkıldım artık
  • Tek oynayanları üzmicek şekilde olabilecek bi olay yaparsın. Bi mekan belirlersin. Oraya giriş olarak max +3 armor jew ve weapon belirlersin A grade olarak oraya en kralı bile sadece o itemlerle girebilir diğer itemlerle girenlerin ise o itemleri orada kullanma yetkisi olmasın elinden üstünden çıksın. Adaleti böyle sağlayabilirsin... Şahsen mantıklı olabilir. Busefer tek kasanda o kişiyi pvpde rahat kesebilir. Yani yeni başlayan ile serverin en sağlamı bile pvp girdiğinde EŞİT olabilecektir bu sistem ile ...
  • eferem lan turan senin kafan çalışıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efendy4Ever

Tek oynayanları üzmicek şekilde olabilecek bi olay yaparsın. Bi mekan belirlersin. Oraya giriş olarak max +3 armor jew ve weapon belirlersin A grade olarak oraya en kralı bile sadece o itemlerle girebilir diğer itemlerle girenlerin ise o itemleri orada kullanma yetkisi olmasın elinden üstünden çıksın. Adaleti böyle sağlayabilirsin... Şahsen mantıklı olabilir. Busefer tek kasanda o kişiyi pvpde rahat kesebilir. Yani yeni başlayan ile serverin en sağlamı bile pvp girdiğinde EŞİT olabilecektir bu sistem ile ...

yapılabilirmi böyle bişey:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vulpecula

quote:

Tek oynayanları üzmicek şekilde olabilecek bi olay yaparsın. Bi mekan belirlersin. Oraya giriş olarak max +3 armor jew ve weapon belirlersin A grade olarak oraya en kralı bile sadece o itemlerle girebilir diğer itemlerle girenlerin ise o itemleri orada kullanma yetkisi olmasın elinden üstünden çıksın. Adaleti böyle sağlayabilirsin... Şahsen mantıklı olabilir. Busefer tek kasanda o kişiyi pvpde rahat kesebilir. Yani yeni başlayan ile serverin en sağlamı bile pvp girdiğinde EŞİT olabilecektir bu sistem ile ...

yapılabilirmi böyle bişey:D

Sait'i tanıdığım kadarı ile Max. 2/3 saatini alır yada daha az ama kesinlikle yapılabilir.

• dediğin olay iyide ne bileyim böyle weapon enchant sınırlaması yapılabiliyormu herhangi bi zone da olympiad taki gibi.
  • programdan ibaret buya neden imkansız olsun , adam hiçbi alet olmadan uçmaya çalışmıycak programda oynamalar yapcak o kadar , oda bilgi gerektiriyo saittede o bilgi vardır artık tanıdığım kadarıyla 7-8 senedir bu oyunla uğraşıyo adam yapsın artık o kadarda hıyar değildir herhalde , ama gerekmez öyle bişey pk guard yeterli bitane zone'a kafa yormaya değmez..
  • pk guard ı atlatmak kolay :D
  • atlatılmıycak yapar saitte yada yapmasın peace zone diye bişey var insanı yaratıcılığa sevkediyonuz haaa fazla düşünmek zarardır biz oynayalım yeter
  • Şu programciligi tam ogreneyim saite çalişacam :D ama cok ekmek lazim daha durmak yok yola devam.
  • Aslında kendi serverimi açsam ilk yapacağım şey orjinal serverda olan FESTIVAL SISTEMI. her levele özel bosslar moblar var o kapıdan belirli lvl li playerlar gecebiliyor sadece. Festival sistemi gayet iyi . Hem o festivalde kesilen moblarla dust dawn kapışmasını izleyebiliyordun. Çok iyiydi. Oynadığım bi çok serverda bu yoktu. Extremede oynadım en son ama en zevk aldığım system Dusk Dawn kapışması idi Festival sistemi çoğu player bunu bilmez özellikle yeniler ... ve en önemli en güzel yönü ise Dusk yada Dawn ı seçerdin hangi taraf kazanırsa Örn : Dusk ona kayıt olmuş kişiler bi dede vardı catacomblarda onu bulmaya calısır yakalamaya calısırdık ve sealed olan S grade A grade armorları vs. Unseal yapmaya calışırdık. Diğer yenilen taraf ise GK'lerin yanında duran zehir veren bi npc'den yenilmiş kişiler otomatik şekilde ona yaklaştıgında zehir alırdı. Slow , cast atack speed düşürücü vs gibi. Bu çok iyiydi. Bunun tekrar olmasını isterim ki bu cok büyük heyecan rekabet ve zevk katar servera SAİT DÜŞÜN DERİM :) YADA BANA ULAŞ TAM ANLAMI İLE ANLATIYIM KARDEŞİM :)

• cleans alıyon devam ediyon istediği kadar zehir atsın , bide onla kimse uğraşmaz bence low rate de iyi gider o haa o dede'ye blessed enchant koyar sadece onda olur o zaman millet uğraşır onla , aa ticareti felan olur renk gelir servera zaten kolay yaptınmı bişeyleri çabuk soğuyon serverdan zorluk güzel olur
  • quote:

Aslında kendi serverimi açsam ilk yapacağım şey orjinal serverda olan FESTIVAL SISTEMI. her levele özel bosslar moblar var o kapıdan belirli lvl li playerlar gecebiliyor sadece. Festival sistemi gayet iyi . Hem o festivalde kesilen moblarla dust dawn kapışmasını izleyebiliyordun. Çok iyiydi. Oynadığım bi çok serverda bu yoktu. Extremede oynadım en son ama en zevk aldığım system Dusk Dawn kapışması idi Festival sistemi çoğu player bunu bilmez özellikle yeniler ... ve en önemli en güzel yönü ise Dusk yada Dawn ı seçerdin hangi taraf kazanırsa Örn : Dusk ona kayıt olmuş kişiler bi dede vardı catacomblarda onu bulmaya calısır yakalamaya calısırdık ve sealed olan S grade A grade armorları vs. Unseal yapmaya calışırdık. Diğer yenilen taraf ise GK'lerin yanında duran zehir veren bi npc'den yenilmiş kişiler otomatik şekilde ona yaklaştıgında zehir alırdı. Slow , cast atack speed düşürücü vs gibi. Bu çok iyiydi. Bunun tekrar olmasını isterim ki bu cok büyük heyecan rekabet ve zevk katar servera SAİT DÜŞÜN DERİM :) YADA BANA ULAŞ TAM ANLAMI İLE ANLATIYIM KARDEŞİM :)

bunun adı sevensign tahminen tüm serverlarda vardır.

• cleanse re use arttır bak neler oluyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: guncebektas

quote:

Aslında kendi serverimi açsam ilk yapacağım şey orjinal serverda olan FESTIVAL SISTEMI. her levele özel bosslar moblar var o kapıdan belirli lvl li playerlar gecebiliyor sadece. Festival sistemi gayet iyi . Hem o festivalde kesilen moblarla dust dawn kapışmasını izleyebiliyordun. Çok iyiydi. Oynadığım bi çok serverda bu yoktu. Extremede oynadım en son ama en zevk aldığım system Dusk Dawn kapışması idi Festival sistemi çoğu player bunu bilmez özellikle yeniler ... ve en önemli en güzel yönü ise Dusk yada Dawn ı seçerdin hangi taraf kazanırsa Örn : Dusk ona kayıt olmuş kişiler bi dede vardı catacomblarda onu bulmaya calısır yakalamaya calısırdık ve sealed olan S grade A grade armorları vs. Unseal yapmaya calışırdık. Diğer yenilen taraf ise GK'lerin yanında duran zehir veren bi npc'den yenilmiş kişiler otomatik şekilde ona yaklaştıgında zehir alırdı. Slow , cast atack speed düşürücü vs gibi. Bu çok iyiydi. Bunun tekrar olmasını isterim ki bu cok büyük heyecan rekabet ve zevk katar servera SAİT DÜŞÜN DERİM :) YADA BANA ULAŞ TAM ANLAMI İLE ANLATIYIM KARDEŞİM :)

bunun adı sevensign tahminen tüm serverlarda vardır.

Doğru Var Ama kullanılmıyor işte kapatılıyor hemen :)

quote:

cleans alıyon devam ediyon istediği kadar zehir atsın , bide onla kimse uğraşmaz bence low rate de iyi gider o haa o dede'ye blessed enchant koyar sadece onda olur o zaman millet uğraşır onla , aa ticareti felan olur renk gelir servera zaten kolay yaptınmı bişeyleri çabuk soğuyon serverdan zorluk güzel olur

Uğurcum biraz değiştirilip kendi serverına adapte edebilirsin

quote:

cleanse re use arttır bak neler oluyor :D

katılıyorum kardeşim çözülemiyecek bişey yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efendy4Ever -- 10 Ağustos 2011; 23:01:13 >

• quote:

+1 diyorum dediğin şeyler gayet mantıklı. Eğer Sait böyle birşey yaparsa çok ilgi çekiceğinden eminim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.