Şimdi Ara

L2 Roam (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
0
Favori
10.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vulpecula

quote:

Olay 1-2 PR partisi toplanıp sadece assist yapma olayı değildir, olay tek tabanca gezip server boyu 1vs1 takılmakta değildir. Playerlar yalnız oynamak zorunda demedik, + kimse yalnız oynayamaz diye bir kaide de yok ..

ben zamanında anlatmaya çalıştım beceremedim iyi şanslar:D

Burda değil, oyun içinde anlatmaya çalışcaksın
  • Su serveraçılsada artık oynasak ya , aksam 11 de yatmaktan sıkıldım
    Sabah 7-8'e kadar uyumamak geliyor içimden
  • hayırlı olsun saıt basarılar dılerım server aktıf olsunda bos zamanlarımızda gelelım oynayalım....

Hatta zaman yoklugundan her ne kadar karsı olsam bıle donate yapmayı bıle dusunurum...

Sonucta sait varsa emek de bosa gıtmez para da...

Kolay Gelsin ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DubStep*

quote:

Orijinalden alıntı: grafkxx

quote:

Orijinalden alıntı: DubStep*

quote:

Orijinalden alıntı: EagLe1925

line age solo oynanan bir oyun değildir. grupla oynanır oyunda bunun icin tasarlanmistir ayrica kimse yanlız oynamak zorunda değildir. hicbisi bilmiyorsan bir klana atarsın kendini zaten atamıyorsan exit yapman daha güzel olur. tabi bu işin bencesi .)

Sen tek başına bir hiç olabilirsin, ben tek başıma senin o ''bir klana atarsın kendini'' dediğin random clanlara bedelim

Olay 1-2 PR partisi toplanıp sadece assist yapma olayı değildir, olay tek tabanca gezip server boyu 1vs1 takılmakta değildir. Playerlar yalnız oynamak zorunda demedik, + kimse yalnız oynayamaz diye bir kaide de yok .. Sen zaten iyi bir player isen, senin dediğin gibi kendini bok çukuruna benzeyen bi clana atmaktan ziyade, sergilediğin oyun ile clanları peşinden koşturursun. Sizin HRJ serverlarında bu nasıldı bilmem ama, bizim lowrate'lerde böyleydi

Valla sunu söyliyim lowrate konusunda yanlış adamla aşık atıyosun :D:D

Buna sadece güldüm Ahh nerdesin Beregond, Nerdesin rAykoo.. Nerdesin Tanis =) Ortam kimlere kalmış ..

rAykoo yu tanırım nasıl oynadığını da bilirim Eagle1925 ve ekibini de tanırım onlarında nasıl oynadığını bilirim.Şunu söyleyebilirim çok farkları yok kafa kafayalar diyebilirim.Ayrıca Eagle1925 belki 7-8 senedir oynuyodur (fazlası vardır eksiği yoktur sanırım c1 den beri oynuyolar) sadece 1 senedir mid rate serverlarda takılmaya başladılar.Yanlışım yoksa birbirinizi tanırsınız aynı serverlarda da bulunmuşsunuzdur. :) O yüzden yanlış insan dedim.Ortam Bize Kaldı Artık Ne Yapalım Lowrate den Sıkılana Bilmişlik Taslayıp Saitle Midrate Server Yapmaya Çalışıyoruz Senden Fazla Olmayan Kıt Bilgimizle :)

• İnsanin kendini bilmesi kadar tebriğe değer birşey yok Şaka bir yana, Ortaokul 2'de beni bu oyun ile Beregond tanıştırdı, ardından rAykoo ile tanıştık. Şu an fakülte mezunuyum. Az çok bilgi birikimimiz var elbet ama kimseye sen kıtsın demek haddimiz değil, yanlış anlaşıldıysak affola
  • neyse yahu acinda oynıyalım 3x falan yap daha zevkli olur .)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

Biz inkar etmedik paşa kendine gel Sait'in server davasini hallettin bana mi saldirmaya basladin 2005ten beri lineage 2 oynuyorum daha ben kendim +16 weapon basmisligim yok l2 extreme'de +12 sb basmistim bir kere +3 ile dolanirim ben hea o an +16 dagger vardir dogrudur İlle bizim agzimizida actiracan İmzan vardi senin adres falan hatirlarim Bizde Adana'liyiz Bizde yalan doneklik olmaz. Lazlara'da kendi arkadaslarimdan dolayi saygim var.
    O arkadasin alinti yaptigi orucla ilgili yazida banaysa Merak etme ogrenci halimle ben oruc tutuyorum okulumada gidiyorum çalişiyorumda rahat ol
    Munakasaya girmeye gerek yok bu kadar buyutmeye gerekde yok. Olmustur noob'luk donememiz bu kelimeyi gormek istiyorsan mutlu olacaksan Gor yani
    Herkes kimin ne oldugunu bilir rahat ol AngryBoy Relax ol ego'nu tatmin edeceksen her turlu yardimci oluruz.

öner abi oruç olayını sana söylememiş sazanlık yapmaya gerek yok, birde egonu tatmin edeceksen fln ne yani hayrola ?

• Eger item donate olmazsa daha cok player cekilebilir diye dusunuyorum ama item donate olmadan nasil server donucek orasini bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: tccezaa

Eger item donate olmazsa daha cok player cekilebilir diye dusunuyorum ama item donate olmadan nasil server donucek orasini bilemem

Aio,fun caps,clan lvl,clan skill,enchant skill satar..
    Döndürmek istedikten sonra careler tükenmez Tabi donate olmucak diye birşey denmedi , para kazanmak kim istemez
  • Ne zmn açılcak server ????? girelm artk xD
  • yarın akşam açılacak ve tam açılış saati serverın kendi sitesinde ve forumunda duyurulacaktır
  • hala acilmadimi server ya .)
  • Arkadaş siz cinsmisiniz ? sait server açacağını 15 günden daha fazla önce duyurdu ve açılış tarihini 15 ağustos diye features'e yazdı , hala açılmadımı diye muhabbet döndürüyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BasicWarrior -- 14 Ağustos 2011; 22:21:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihangir54

Interlude server yoklugunda cok guzel ve patlama yapicak bi server bence +1

oha adamın post'u 1 hepsiburada reklamları gibi reklam kasmış

• quote:

Orijinalden alıntı: BasicWarrior

Arkadaş siz cinsmisiniz ? sait server açacağını 15 günden daha fazla önce duyurdu ve açılış tarihini 15 ağustos diye features'e yazdı , hala açılmadımı diye muhabbet döndürüyorsunuz

ciddimisin ? haberim yoktu .)
  • quote:

quote:

Arkadaş siz cinsmisiniz ? sait server açacağını 15 günden daha fazla önce duyurdu ve açılış tarihini 15 ağustos diye features'e yazdı , hala açılmadımı diye muhabbet döndürüyorsunuz

misin ayrı, muhtemelen bundan da haberin yoktur.

• Arkadaşlar post altında ukalalık yapmaya çalışıp statü kazanma peşinde olmayın.İlgi çekmek için şaklabanlıklarınızı başka post altında yapın LÜTFEN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Watafak

quote:

quote:

misin ayrı, muhtemelen bundan da haberin yoktur.

adam ayştayn beyler dagılabilirsiniz.

• adam türkçe öğretmeni lan
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.