Tek oynayanları üzmicek şekilde olabilecek bi olay yaparsın. Bi mekan belirlersin. Oraya giriş olarak max +3 armor jew ve weapon belirlersin A grade olarak oraya en kralı bile sadece o itemlerle girebilir diğer itemlerle girenlerin ise o itemleri orada kullanma yetkisi olmasın elinden üstünden çıksın. Adaleti böyle sağlayabilirsin... Şahsen mantıklı olabilir. Busefer tek kasanda o kişiyi pvpde rahat kesebilir. Yani yeni başlayan ile serverin en sağlamı bile pvp girdiğinde EŞİT olabilecektir bu sistem ile ...
yapılabilirmi böyle bişey:D
Sait'i tanıdığım kadarı ile Max. 2/3 saatini alır yada daha az ama kesinlikle yapılabilir.
Enchant biraz uzun sürebilir ama geri kalanı cok rahat yapilabilir :) Turanim fikirlerin için teşekkürler açılışta olmasada en kısa zamanda eklenebilir. Destek olan herkese tekrar teşekkürler. Fikirleri olan arkadaşlar lütfen paylaşmaya devam.
uğraşmaya değmez peace zone yeter allah bereket versin gludin in meydana mob koy :D
quote:
Orijinalden alıntı: BigBad
uğraşmaya değmez peace zone yeter allah bereket versin gludin in meydana mob koy :D
Sen +16 weapon ile dmg. atıcaksın 800 / 800 yeni başlayan 200/200 vurucak. o adam mesela moobu kesmede sana yardım edicek ama en cok dmg sen vurdugun icin sen itemi alıcaksın. Peki nerde adalet ? :) Tek olan bişey yapamıcak ozaman party bulamıcak. Herkezin arkadaş cevresi yoktur. Tek olanda iyi itemler ile arkadaş cevresi yapar. bunun icinde güzel bi eşitlik saylağacak bi Organizasyondur bence .... Bahsettiğim gibi ...
o +16 lıda 7/24 kascak sanki gidip pvp yapcak ezik olan kascak gene orda , peace zone da drop az düşer itemi iyi olanlar oraya tenezzül etmez yada mobu bol koyar herkeze yeter tren yapılmıycak gibi yapar mobları mesela reflect damage koyar topluda kesilmez warlord yada destro tarafından fikir bol ...
quote:
o +16 lıda 7/24 kascak sanki gidip pvp yapcak ezik olan kascak gene orda , peace zone da drop az düşer itemi iyi olanlar oraya tenezzül etmez yada mobu bol koyar herkeze yeter tren yapılmıycak gibi yapar mobları mesela reflect damage koyar topluda kesilmez warlord yada destro tarafından fikir bol ...
massive'de sanırsam bi peace zone yapılmıstı ve orada adamlar keyfiye pk oluyorlardı drop dusmuyordu ama adam geliyordu pklıyordu cünkü donate item almış yada kasmıs dedigin gibi simdi zevkine pk yapıyor geniş çaplı düşünmek lazım kardeşim benim oyüzden söylüyorum yanlıs anlama beni :) her +16 olan 7/24 kasmıyor geneli donate yapıyor :) tecrübemden dolayı senin bahsettiğinin zor olacağını söylüyorum. Kolay ama TUTULMAYACAĞINDAN bahsetmek istiyorum kardeşim.
Ben 7 yıllık bir low rate oyuncusu olarak söyliyim fikirlerimi, öyle playerın armoruna, grade'ine, weapon'una özel farm zoneler yapmak gereksiz ve anlamsız. Oyunun doğasında olduğu gibi town'lar hariç her yerde PVP/PK modu açık olmalı. Zaten bu oyunu diğer MMORPG oyunlarından ayıran en güzel özellik budur. Diyceksiniz ki, adam donate yapmış gelicek +16 wep bilmem kaç + armor yada jewellar falan.. Kimseye bu şekilde müdahale hakkınız yok. Bu RPG oyununda isteyen istediği şeyi yapma hakkına sahiptir diye düşünüyorum. Tabii sonuçlarına katlanmak şartıyla ;)
Bu arada bu söylediklerime bakıpta, bi clanım yada grubum olduğunu zannetmeyin. Solo playerım. Ki bir solo player normal zamanlı 20 active playerlı clanlar olduğunu bilipte hala peace zone olayına karşı duruyorsa, bence herkez durabilir
line age solo oynanan bir oyun değildir. grupla oynanır oyunda bunun icin tasarlanmistir ayrica kimse yanlız oynamak zorunda değildir. hicbisi bilmiyorsan bir klana atarsın kendini zaten atamıyorsan exit yapman daha güzel olur. tabi bu işin bencesi .)
quote:
Orijinalden alıntı: EagLe1925
line age solo oynanan bir oyun değildir. grupla oynanır oyunda bunun icin tasarlanmistir ayrica kimse yanlız oynamak zorunda değildir. hicbisi bilmiyorsan bir klana atarsın kendini zaten atamıyorsan exit yapman daha güzel olur. tabi bu işin bencesi .)
Sen tek başına bir hiç olabilirsin, ben tek başıma senin o ''bir klana atarsın kendini'' dediğin random clanlara bedelim
Olay 1-2 PR partisi toplanıp sadece assist yapma olayı değildir, olay tek tabanca gezip server boyu 1vs1 takılmakta değildir. Playerlar yalnız oynamak zorunda demedik, + kimse yalnız oynayamaz diye bir kaide de yok .. Sen zaten iyi bir player isen, senin dediğin gibi kendini bok çukuruna benzeyen bi clana atmaktan ziyade, sergilediğin oyun ile clanları peşinden koşturursun. Sizin HRJ serverlarında bu nasıldı bilmem ama, bizim lowrate'lerde böyleydi
ruh ikizimi buldum lan :D
quote:
Orijinalden alıntı: DubStep*
quote:
Sen tek başına bir hiç olabilirsin, ben tek başıma senin o ''bir klana atarsın kendini'' dediğin random clanlara bedelim
Olay 1-2 PR partisi toplanıp sadece assist yapma olayı değildir, olay tek tabanca gezip server boyu 1vs1 takılmakta değildir. Playerlar yalnız oynamak zorunda demedik, + kimse yalnız oynayamaz diye bir kaide de yok .. Sen zaten iyi bir player isen, senin dediğin gibi kendini bok çukuruna benzeyen bi clana atmaktan ziyade, sergilediğin oyun ile clanları peşinden koşturursun. Sizin HRJ serverlarında bu nasıldı bilmem ama, bizim lowrate'lerde böyleydi
Valla sunu söyliyim lowrate konusunda yanlış adamla aşık atıyosun :D:D
quote:
Orijinalden alıntı: Efendy4Ever
quote:
massive'de sanırsam bi peace zone yapılmıstı ve orada adamlar keyfiye pk oluyorlardı drop dusmuyordu ama adam geliyordu pklıyordu cünkü donate item almış yada kasmıs dedigin gibi simdi zevkine pk yapıyor geniş çaplı düşünmek lazım kardeşim benim oyüzden söylüyorum yanlıs anlama beni :) her +16 olan 7/24 kasmıyor geneli donate yapıyor :) tecrübemden dolayı senin bahsettiğinin zor olacağını söylüyorum. Kolay ama TUTULMAYACAĞINDAN bahsetmek istiyorum kardeşim.
turan ben peace zone dedim lean nereye pk oluyon , ama gerek yok ben ezikler için demiştim onu bana zaten lazım deil
Bu yöntem yanlıs bence DubStep*'ın de dediği gibi oyunun doğasında pk lık var , town haric nerde olursa olsun pata küte girebilmelisin adama.. Ezikler için kasma yeri yapmak nerden cıktı anlamadım , gludin town falan diyorsunuz 5000x high rate server deilki bu.. Kasan her türlü kasar kanımca yeterki oynayan , oyunu azcık bilsin..Tabiki sen kasarken gelip pk layanlarda olacak buda oyunun bi gerçeği.. Unutun bu işleri
apo seni pklıycam xD
quote:
apo seni pklıycam xD
Kes beni kes beni
quote:
Orijinalden alıntı: BasicWarrior
Bu yöntem yanlıs bence DubStep*'ın de dediği gibi oyunun doğasında pk lık var , town haric nerde olursa olsun pata küte girebilmelisin adama.. Ezikler için kasma yeri yapmak nerden cıktı anlamadım , gludin town falan diyorsunuz 5000x high rate server deilki bu.. Kasan her türlü kasar kanımca yeterki oynayan , oyunu azcık bilsin..Tabiki sen kasarken gelip pk layanlarda olacak buda oyunun bi gerçeği.. Unutun bu işleri
Adamsın
quote:
Orijinalden alıntı: grafkxx
quote:
Orijinalden alıntı: DubStep*
quote:
Valla sunu söyliyim lowrate konusunda yanlış adamla aşık atıyosun :D:D
Buna sadece güldüm Ahh nerdesin Beregond, Nerdesin rAykoo.. Nerdesin Tanis =) Ortam kimlere kalmış ..
quote:
Olay 1-2 PR partisi toplanıp sadece assist yapma olayı değildir, olay tek tabanca gezip server boyu 1vs1 takılmakta değildir. Playerlar yalnız oynamak zorunda demedik, + kimse yalnız oynayamaz diye bir kaide de yok ..
ben zamanında anlatmaya çalıştım beceremedim iyi şanslar:D