Şimdi Ara

L2 Roam (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
0
Favori
10.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • +0 robe kullanan adama 1.2k? class ın neydi ve nerden vurdun (ön ,arka)
  • Bende tatildeyim giremiyorum servera siftah yapamadım ama daggerin bluff switch fean tutmuyorsa vahim :D. +0 armorlu adama 1.3k atman normal ya hatta iyi bile ben 600 vura vura ketigim adam hatırlıyorum khadiada sanırım ki 1.3k vuran adama kritik gelince 4k bile çakar arkadan ^^. İnş 1 haftaya kadar dönecem istanbula başlıyacam ama mage serveri gibi siteden armorrylere baktım top25 sıralamasındakilere full apella robe kasmışlar ve özellikleri lighttan daha kullanışlı.bende sps oynarım buyuk ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vulpecula

+0 robe kullanan adama 1.2k? class ın neydi ve nerden vurdun (ön ,arka)

TH , backstab ile..
  • hıc pvp ye gırmedım tankla bu serverda cunku lvlım dusuk pekı deneyen oldu mu?? Tankların durumu ne serverda.
  • l2roam ın sitesisine girdim tahmin ettiğimden çok daha fazla player var sw de,türk sw lerinde genellikle bukadar çok player bulmak zordur.
    herşey iyi güzelde fii tarihinden kalma İNTERLUDE clientle swyi kurmak bana çok saçma geliyor.
    goddes of detruction çıkaca ekimde lvl ler 99 a çıktı 4.classlar geldi (l2 mhteşemdi dahada süper odu)
    bir sürü yeni skll felan... interlude de ne bulurlar anlamıyorum.en azından gracia olsaymış bari :S
  • Bu oyunda en çok zevki C3te alırdım sonra C4te sonra Interludede. Sade ve pratik. Diğer clientler bana hep başka bir oyun gibi geldi. İşin *okunu çıkardılar
  • interlude bu sefer her şey başka olur dedim ama olmadı malesef
    sen kas kas kas en sonunda giyeceğin şey forgeten le imp mi olsun ben kaldıramam böyle şeyleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazziktir

interlude bu sefer her şey başka olur dedim ama olmadı malesef
    sen kas kas kas en sonunda giyeceğin şey forgeten le imp mi olsun ben kaldıramam böyle şeyleri

kalkanı indirebiliyon mu peki
  • farm işi çok kötü olmuş boş oda bulamıyoruz.zaten bulsak da kasamıyoruz kesilmekten ona bi çözüm getirirlerse iyi olucak :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: DubStep*

quote:

kalkanı indirebiliyon mu peki

tövbe tövbee işiniz gücünüz pislik

• quote:

sana katılıyorum. sadece wep. armor da değilki herşeyde geri kalmışlık var
    düşünsene 80 üstü skilleri bile yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaTTaL10

quote:

turk serverları böyle geldi böyle de gidecek gibi duruyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Plazmodyum

quote:

quote:

turk serverları böyle geldi böyle de gidecek gibi duruyor

O zaman napıyorsunuz? ''turk serverları'' diye küçümseyerek hitab ettiğiniz bit türk serverı olan l2Roam'ın bu forumunda bizi ''geri kalmışlığımızla'' başbaşa bırakıyorsunuz yavrularım, ikileyin

haahaha sanki server senn.hher konuda yorum yapma gibi bi zorunluluk mu hissediyorsun ayrıca hangi foruma mesaj göndericegimi sana sorucak deilim. şikayetlerimizi bildiriyoruz muhattabım sen deilsin umarım bu yeterlidir.

• bıraktım sizi mağaranızda oynaın hadi
  • Arkadaşlar, bakın hala sizleri insan yerine koyup arkadaşlar diyorum =)

Her konuda yorum yaptığım nerde görülmüş? + bu konuda en çok yorum hakkı yapma hakkına sahip olanlardan biri benim
    Hem türk serverlarından şikayetçi olup geri kalmış diyen biri nasıl olurda bunca lafa rağmen gelip burda yorum yapar, bu nası bi pişkinliktir =) Madem geri kalmışız, neyin şikayetini dile getiriyorsun a çocuk..
    Hangi foruma mesaj atman gerektiğini bana sorabilirsin, ne de olsa her sürüye bir çoban lazım, sizin gibilerin çobanı da bizleriz.
    Ayrıca o muhattabım değil ''Muhatap'' dır. Ki senin de benimle muhatap olabilmen için .... Pehhhh ( <--- Burada kelimeler yetersiz kalıyor )

Bunlar sana yetti ve arttı galiba

• Sen rengini belli ettin, dilinin kemiği yok. Adam ol, efendi ol çocuk, ki saygı göresin.

Edit: Ne oldu sildin mesajını? Yiyemiceğin ... üstüne yatma demişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eRcn. -- 19 Ağustos 2011; 1:53:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plazmodyum

msj fln silmedim snn gözlerde sorun var heralde :D. çocuk muhabbetlerine girdinz yaşla ilgili sorunun var heralde saygının sevginin yaş ile alaksı yoktur. yine diyorum muhattabım deilsin bak büyük harfle yazdım göremezsen diye

Harbiden adam değilmişsin, yazıp yazıp siliyorsun silmedim diyorsun. Aciz bi kişiliğin var acıyorum sana =)
  • saat 2.06 uykum geldi artık sana yazmaya yarın dvm ederim iyi geceler bu arada msj fln silmiyorum sorun senden kaynaklanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plazmodyum -- 19 Ağustos 2011; 2:07:00 >
  • Keşke alıntı yapsaydım :D seni burada meşgul edip şu güzel forumu seninle kirlettiğim için arkadaşlarımdan özür diliyorum iyi geceler çocuk.
  • quote:

Arkadaşlar, bakın hala sizleri insan yerine koyup arkadaşlar diyorum =)

Her konuda yorum yaptığım nerde görülmüş? + bu konuda en çok yorum hakkı yapma hakkına sahip olanlardan biri benim
    Hem türk serverlarından şikayetçi olup geri kalmış diyen biri nasıl olurda bunca lafa rağmen gelip burda yorum yapar, bu nası bi pişkinliktir =) Madem geri kalmışız, neyin şikayetini dile getiriyorsun a çocuk..
    Hangi foruma mesaj atman gerektiğini bana sorabilirsin, ne de olsa her sürüye bir çoban lazım, sizin gibilerin çobanı da bizleriz.
    Ayrıca o muhattabım değil ''Muhatap'' dır. Ki senin de benimle muhatap olabilmen için .... Pehhhh ( <--- Burada kelimeler yetersiz kalıyor )

Bunlar sana yetti ve arttı galiba

çok yanlış ben türk serverini kötülemedim düzgün okuyun lütfen inteterlude yi geri kalmış buluyorum hepsi bu ve l2roam beklemediğim kadar player doldugu için başarılı bir server.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.