Şimdi Ara

L2 Roam (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
0
Favori
10.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Neyse buraya kadarmış Server açılana kadar ilgi ondan sonra yok. Farm yapacak yer yok millet tıklım tıklım dolu. Dediklerimizde dikkate alınmıyor. Donate yapıcaz maillere cevap gelmiyor. Ne yapayım böyle serveri.

Herkese iyi oyunlar.

Sait Şuanda kuşadasında arkadaşım. Eğer istersen bana PM at buradan ben yardımcı olmaya çalışayım sana. Saitle falan konuşmanda yardımcı olayım.
  • quote:

Neyse buraya kadarmış Server açılana kadar ilgi ondan sonra yok. Farm yapacak yer yok millet tıklım tıklım dolu. Dediklerimizde dikkate alınmıyor. Donate yapıcaz maillere cevap gelmiyor. Ne yapayım böyle serveri.

Herkese iyi oyunlar.

Bosver ozkan takıl tek tabanca ben oyle yapıorum mesela kesılıp duruyorum gercı ama napacaksın bunun yarını da var...

Ama daha fazla farm alanı gercekten sart zamanında kasmıs olanlar kasacaklara ızın vermıo...

İş güc dolayısıyla dıgerlerı kadar sık oynayamıorum... Adamlarda bıze kastırmıyor...

Sait in bu olaya bır el atması lasım.. Tatılden donunce......
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vulpecula

quote:

Orijinalden alıntı: tccezaa

classlar dengeli degilmi? simdi ben warlordla her classa kafa tutamicakmiyim :) Es-l2 deki class dengesini ben hic bi serverde goremedim burda da goremezsem sasirmam :)

gerci esdeki custom armorlarin etkisi cok buyuktu bunda mesela dragon leather - assasian armor vardi daggerlar icin arkadan her vurdugun crt ve damage daha yuksekti yani bunun gibi her classa ozel armor vardi guzel dengelemislerdi light alip hem archer hem dagger giymiyordun okcunun armoru da farkliydi oda dragonic ranger idi. bishop icin bile farkli bir armor vardi major arcarna robe-hardiness diye

es-l2 de balance mı? hadi canım ancient bow la mage lere 4k dan aşağı vurmuyordum full boss +16 crt damage as vardı aw ile 3.5k giriyoduk .. archera cat buff alınca kral oluyodun .. ama çoğu servera göre balance ı iyiydi taki donate ler gelene kadar..

Harbiden he es-l2de okcuya baium ve aq ring olamadan adamlara vuramıyodun hep miss. Daggerla eline bow takınca moblara bile full miss geçiyodun baium aq oldumuda magelere 5k gömüyodun. Ama işte ortam güzeldi o zamanlar zevk alıyoduk oyundan.

• mage e 5k vurduğun bi serverdan ne bekleyebilirsin??..o senin oynadığın l2 değildir muhtemelen
  • herkesin yapabilecegi bişey degildi ancient bow extra attack speed veriodu onu yapana kadar bi yerim çıkmıstı orası ayrı bosslar ve cat ile rahat rahat çakıyodun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumcumx

quote:

Herkese iyi oyunlar.

Bosver ozkan takıl tek tabanca ben oyle yapıorum mesela kesılıp duruyorum gercı ama napacaksın bunun yarını da var...

Ama daha fazla farm alanı gercekten sart zamanında kasmıs olanlar kasacaklara ızın vermıo...

İş güc dolayısıyla dıgerlerı kadar sık oynayamıorum... Adamlarda bıze kastırmıyor...

Kendimce uğraşlar buldum madem kasamıyorum gideyim mss kasayım diye toi 3 de 2 saatte 500 mss kastım. Sırada demons blood fln vardı toi 5 e gittim adamlar bishoplarla parti kurmuşlar girişi kapatmışlar kasamadım. Dedim o zaman mantra kasayım gittim bir oda boştu kasıyordum geldiler kestiler yine bishoplu bir takım bazısında tit armorlar vardı. O olaydan sonra zaten oyunu kapattım sildim. Az önce uyandıgımda duş aldıgımda stresten bayağı bir saçım dökülmüş. Bir daha moralim bozuldu Bende çalışıyorum günlük ayırabildiğim vakit 4 saat civarı ama olmuyor. Neyse içimi döktüm =)

@Efendy4Ever
    Teşekkür ederim ancak saite sadece aio için mail attıydım TL fiyatı almak için cevap gelmedi artık oyunuda bıraktım o yüzden ulaşmama gerek kalmadı =)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cumcumx

quote:

Herkese iyi oyunlar.

Kendimce uğraşlar buldum madem kasamıyorum gideyim mss kasayım diye toi 3 de 2 saatte 500 mss kastım. Sırada demons blood fln vardı toi 5 e gittim adamlar bishoplarla parti kurmuşlar girişi kapatmışlar kasamadım. Dedim o zaman mantra kasayım gittim bir oda boştu kasıyordum geldiler kestiler yine bishoplu bir takım bazısında tit armorlar vardı. O olaydan sonra zaten oyunu kapattım sildim. Az önce uyandıgımda duş aldıgımda stresten bayağı bir saçım dökülmüş. Bir daha moralim bozuldu Bende çalışıyorum günlük ayırabildiğim vakit 4 saat civarı ama olmuyor. Neyse içimi döktüm =)

@Efendy4Ever
    Teşekkür ederim ancak saite sadece aio için mail attıydım TL fiyatı almak için cevap gelmedi artık oyunuda bıraktım o yüzden ulaşmama gerek kalmadı =)

Kardeşim sen çok sitres yapmışsın Bizde oynuyoruz bizide kesiyorlar bizde kesiyoruz.Oyunda tek başına oynadığın zaman öyle oluyor.Seni tek görüyorlar farm yerinde olsun vb direk kesiyorlar.Şöyle 2-3 Arkadaşın yokmu onlarla takıl veya bir clana gir.Bu serverda anca öyle rahat kasabilirsin.Gücünü göstermeden tek başına genellikle kesilirsinŞahsen biz 5kişiyiz fazla sıkıntı çekmiyoruz.ilk başlarda bizde o sıkıntıyı çektik ama zamanla alışırsın AIO konusundada aio almana gerke yok zaten bence.Rahat Fog'da Sps veya ARchmageyle Song/PP/Cov/Dancer kasabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~SiD~ -- 23 Ağustos 2011; 13:41:41 >

• @Dubstep
    Kardeş kusura bakma ama senin tek derdin çok sevgili dagger classın ile bir pvp ortamında 4-5 kişiyi kesebilmek...Evasion yok diye sızlanıyorsunuz da ya ben çok sanşsızım ya siz buff almayı bilmiyorsunuz ya bu serverde gerçekten archerların accuary si düşük yada tamamen farklı serverlarda oynuyoruz farkında değiliz..Magelere bile miss atıcam nerdeyse..Aio da ki archer buffı macroma dance of inspiration ve guidiance ekledim artık..Ha bide şu ana kadar hiç bir daggerı 1 vs de kesemedim...

@falkenauge
    Ozkan dı sanırım arayacaktın kahve içecektik falan

Unutmadan şöyle bir şey eklemek istiyorum farm area eklensin falan diyenler var..Vallaha komiksiniz..
    Adam yapmış party zone diye bir yer..ya arkadaş yanlız oynuyorsun da oyun içinde bi titan sub class açıp bi healer bulamıyorsan arkana oynama daha iyi..3 saatte 1 set kasabiliyorum..İnaniyorum ki sizde 5 max 6 saate bitirebilirsiniz Git sonra solo zone a seni kesen adamları kes..

Serverda oynayan arkadaşlardan skypetan konuşabilecek durumda olanlar varsa yanlız oynamayın kendinize yazık etmeyin Strega 'ya pm atabilirsiniz...

Hadi kolay gele

• Ben şu an serverdaki dengeden gayet memnunum. Şikayet ettiğim tek konu switch,trick ve mirage skilllerinin güzel çalışmamasıydı. Focus Power skillinde de biraz yanlışlık vardı düzeltildi. Ayrıca demişsin ki okçu neredeyse mage'e bile miss geçicek. Dance of İnspiration ile Guidance kullanmayan bir okçudan daha ne beklersin ki? Bırak pvp ortamında 4-5 kişiyi, senin gibi accuracy buffları almayan bir okçudan 8 tanesini keserim. Towna da 8 çizerek gidersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DubStep*

Ben şu an serverdaki dengeden gayet memnunum. Şikayet ettiğim tek konu switch,trick ve mirage skilllerinin güzel çalışmamasıydı. Focus Power skillinde de biraz yanlışlık vardı düzeltildi. Ayrıca demişsin ki okçu neredeyse mage'e bile miss geçicek. Dance of İnspiration ile Guidance kullanmayan bir okçudan daha ne beklersin ki? Bırak pvp ortamında 4-5 kişiyi, senin gibi accuracy buffları almayan bir okçudan 8 tanesini keserim. Towna da 8 çizerek gidersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: DubStep*

Ben şu an serverdaki dengeden gayet memnunum. Şikayet ettiğim tek konu switch,trick ve mirage skilllerinin güzel çalışmamasıydı. Focus Power skillinde de biraz yanlışlık vardı düzeltildi. Ayrıca demişsin ki okçu neredeyse mage'e bile miss geçicek. Dance of İnspiration ile Guidance kullanmayan bir okçudan daha ne beklersin ki? Bırak pvp ortamında 4-5 kişiyi, senin gibi accuracy buffları almayan bir okçudan 8 tanesini keserim. Towna da 8 çizerek gidersiniz.

Çokmu iyi oynuyorsun daggeri ?
  • quote:

Kardeş kusura bakma ama senin tek derdin çok sevgili dagger classın ile bir pvp ortamında 4-5 kişiyi kesebilmek...Evasion yok diye sızlanıyorsunuz da ya ben çok sanşsızım ya siz buff almayı bilmiyorsunuz ya bu serverde gerçekten archerların accuary si düşük yada tamamen farklı serverlarda oynuyoruz farkında değiliz..Magelere bile miss atıcam nerdeyse..Aio da ki archer buffı macroma dance of inspiration ve guidiance ekledim artık..Ha bide şu ana kadar hiç bir daggerı 1 vs de kesemedim...

her dagger kötü dedigimizde oynamayı bilmiyoruz yada siz tek atmak mı istiyosunuz diye cevaplar geliyor.. Bak şimdi pvp ortamında 4-5 kişi geç 10-20 kişide keser adamı kesiceksin kaçıcaksın cp doldur gel kes git ama bi adam kesmek 1 dk suruyor nereye kaçıyosun bi kaç gündür dagger a girmedim evasion duzelmis az da olsa.. ve son olarak " Ha bide kescektin dagger ı ? " diyorum ve gittim

• quote:

Orijinalden alıntı: Amonsen

@Dubstep

@falkenauge
    Ozkan dı sanırım arayacaktın kahve içecektik falan

Unutmadan şöyle bir şey eklemek istiyorum farm area eklensin falan diyenler var..Vallaha komiksiniz..
    Adam yapmış party zone diye bir yer..ya arkadaş yanlız oynuyorsun da oyun içinde bi titan sub class açıp bi healer bulamıyorsan arkana oynama daha iyi..3 saatte 1 set kasabiliyorum..İnaniyorum ki sizde 5 max 6 saate bitirebilirsiniz Git sonra solo zone a seni kesen adamları kes..

Serverda oynayan arkadaşlardan skypetan konuşabilecek durumda olanlar varsa yanlız oynamayın kendinize yazık etmeyin Strega 'ya pm atabilirsiniz...

Hadi kolay gele

Adamın accounta iyice kapak atmışsın Emre bari nick degisiklik talebide gönder de kafamız karışmasın

Arkadaşlar bundan nerdeyse 1 sene öncesine kadar tek derdimiz elin yunanı yapıyor 500 den fazla adam oynuyor Türk serverları max 200 kişi oynatıyordu.Bugün artık bu sorunun çözüldüğü kanısındayım.Sait zaten rüştünü ıspat etmiş birisi . 2005 ten beri l2 oynarım daha bir serverın dört dörtlük çalıştığını görmedim.Mutlaka bi kusuru oldu koskoca l2 extreme de bile strider ile dupe yaparlardı.Biz boss ring rüyamızda göremezdik ama adamlar full set dolasırdı.Server da 10 binden fazla adamın oynadıgıda bir gercekti. Bu yüzden serverlardan soguma bahanesi aramak yerine eglenmeye bakın derim. Dagger kötuymus baska class secin her serverda dagger iyi olcak diye birşey yok.Archer miss gecermiş siegelerde mage gidebilirsin ;) Başarılar diliyorum emeği geçen herkese sizlerede iyi oyunlar

• bu topicde l2 roam adminleri tarafından yazılanların hepsi TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.

konunun içeriği palavra ve saftekarlıktan ibaretdir topicin silinmesini istiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HobHub

bu topicde l2 roam adminleri tarafından yazılanların hepsi TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.

konunun içeriği palavra ve saftekarlıktan ibaretdir topicin silinmesini istiyoruz.

+1 bu olan bütün olaylardan sonra tarihin tekerrür ettiğini görmüş bulunuyoruz...
  • quote:

bu topicde l2 roam adminleri tarafından yazılanların hepsi TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.

+1 emicemu
  • ozaman No2 lafları tam yerinde söylemiş

http://forum.donanimhaber.com/m_52467645/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phunk -- 9 Eylül 2011; 0:27:50 >
  • quote:

+1

• Sahtekar bunların alayı
  • uzun zmndir bosphorus klanında oynuyorum uzun zmndir Strega yani Emre klan masterim olur.. l2roamda admin olmasi yada olmamasi beni baglamaz elimde en fazla +8 silah gördüm onuda kendim yaptimki patladi jewellerimi kendi cabalarimla +3 olarak yaptim keza setimide aynı şekilde elde ettim ve hala kullanmaktayım. şimdi anlayamadiğim konu Strega'nın nasıl bir haksızlık yaptiğidir.. admin olmasi sizin icin haksizliksa eger parasini verdikten sonra sende admin olabilirsin ayrica kendi klanına kıyak yaptiği düşüncesinde iseniz. girip kalnın skillerine bile bakabilirsiniz. kaldiki kendi setini yaparken bile bizlerden yardim aldiğini biliyorum ama siz dersenizki biz streganın admin oldugunu yediremiyoruz ondan bu sekilde konusuyoruz amenna anlarim cnku biz türkler böyleyiz metapolizmamızda hata var gereksiz kıskanclıklar her daim vardir bizde genlerimize işlemiş .. kimseye beyinsiz yada cigersiz demicem cnku herkez baktiğinda insan bende humanist biriyim ama camur at izi kalsın diyorsanız siz camuru attiğinizi varsayarsiniz bana göre saitx 4 sokak aşşada oturur aynı semtteyiz kendi ile senelerdir tanısırız her serverinda oynamısımdır onun kadar adaletli admin bulabilceğinizi sanmıyorum kimseyede haybeye item verceğini dusunmuyorum doneteler ztyn ortada kaldiki yaptiği donetin hesabını kimse soramaz. 10 kere donate yapmis birine 11. donetinde fazladan item vermesi haksızlık değildir cnku bu serverinda maliyetleri var kaldiki harici gazel okucaginiza eylendiğiniz bişr yer icin sizde 10 defa donate yapın sizde 11. seferde güzellik yapsın ama illaki burdada muhalefet olucam ön plana cikicam diyorsunuz siz .. ben her zmn sunu sölerim

" it ürür kervan yürür "

sizinkiside o hesap kedi uzanamicaga ete mındar dermiş sizin ne o kediden nede o itten bir farkınız yok kanaatimce. bazı seleri yapamayınca hemen camur atmak bir cekememezlik bir hırs durumu cok garip insanlarsiniz cidden size agzimla gülmek isterdim ama olmuyor basaramıyorum .) eminimki iş yada okul hayatınızdada bu sekildesinizdir ben ne pmler gördüm saite yalvar yakar item isteyenler indirim yap diyenleri şimdi burdan arkasından kufur ediyorlar kişiklik yada karakter sahibi değilsiniz hemde hiçbiriniz yazık lan size.. .))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhalDroco -- 9 Eylül 2011; 3:36:14 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.