Şimdi Ara

L2 Roam (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
0
Favori
10.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://l2roam.com/board/index.php?topic=759.msg11431#new

bizde boş laf yok aynı cevabı 2 kere yazma huyumuzda yok. forumda centaur yazmıs gerekeni

yalakalara ve fake accountlara yazılacak bi cevabımız bulunmamaktadır sen git patronun gelsin misali oda yüzü varsa

Interlude Official x50 | GRAND OPENING SEPTEMBER 10 | Balanced Classes | Buffs 2h | Custom Armor + Weapons and much more!!!
    http://www.l2-insignia.com/

herkezi bekleriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phunk -- 9 Eylül 2011; 10:26:10 >

• Herkez olmaz, GM charı olanlar gelmesin metin2 silkroad falan oynasın onlar ekibiyle
  • Çok kısa zaman geçti.Sorun acaba interlude damı yoksa artık vazla dolasmaktan tatminsizlikmi basladı.Her servera mutlaka bir kulp takılıyor.Haddi hesabı yok.Benim serverdada bazı Türk arkadaslar beles item alamayınca yabancı playerlara tek tek pm atıp ramazan item dagıtıyor demisti.Keşke dagıtsaydım demek cok geldi icimden ama aklıma hep tarihi Namuslu filmi geliyor.Sonumun o adama benzemesinden korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: !RaMaZaN!

ama aklıma hep tarihi Namuslu filmi geliyor.Sonumun o adama benzemesinden korkuyorum

HaHA Ozamanda namussuzmuş meğer der geçerler.
  • roam ile ilgili sanırım diger server konularında daha çok tartışılmış forumdada strega ile sam aynı kişi olayı sanırım serverla ilgi bende bişiler söylemek geregi duydum bu l2 roam ile ilgili konuşurken üyeligim 5 gün ceza aldı ondan sonrada girme geregi duymamıştım başta böle bişeyin oldugunu söledim umarım haklı çıkmam dedim herkes bişi yok dürüst insanlar çogu sw yi savundu ben söyledim olucakları bu saite yakın bir arkadaşım war baya muhabbetimiz olmuştu satmiyim diye her dediklerine çogu şeyi söylemek istememiştim diger sw lerdede aynı şeyi yaptılar bu grtank mıydı tankjr miydi donate ile aden castle i baya elinde tutmuştu hatta bi clan alıyodu sait pm atip almayin o donate yaptı fln dediginide gördüm eger gözlerimle görmesem bir adminin bunu yapıcagına asla inanmazdım neyse daha fazla uzatmayalım o saitin ... yapanlarda kuyruk sallamaya devam etsin şuç saitte deil adam parasına bakar suç ilk savunup sonra karalama cabalarında olan kişilerde(bazıları çok agır konuşmuştu yinede alttan aldım bişeyler çıktından sonra o kişilere cevap vermek istedim serveri saitten daha çok savunan kişilere)

• quote:

Orijinalden alıntı: Fearles58

roam ile ilgili sanırım diger server konularında daha çok tartışılmış forumdada strega ile sam aynı kişi olayı sanırım serverla ilgi bende bişiler söylemek geregi duydum bu l2 roam ile ilgili konuşurken üyeligim 5 gün ceza aldı ondan sonrada girme geregi duymamıştım başta böle bişeyin oldugunu söledim umarım haklı çıkmam dedim herkes bişi yok dürüst insanlar çogu sw yi savundu ben söyledim olucakları bu saite yakın bir arkadaşım war baya muhabbetimiz olmuştu satmiyim diye her dediklerine çogu şeyi söylemek istememiştim diger sw lerdede aynı şeyi yaptılar bu grtank mıydı tankjr miydi donate ile aden castle i baya elinde tutmuştu hatta bi clan alıyodu sait pm atip almayin o donate yaptı fln dediginide gördüm eger gözlerimle görmesem bir adminin bunu yapıcagına asla inanmazdım neyse daha fazla uzatmayalım o saitin ... yapanlarda kuyruk sallamaya devam etsin şuç saitte deil adam parasına bakar suç ilk savunup sonra karalama cabalarında olan kişilerde(bazıları çok agır konuşmuştu yinede alttan aldım bişeyler çıktından sonra o kişilere cevap vermek istedim serveri saitten daha çok savunan kişilere)

Diyecek birşey yok.Raomı kapattık artık uzatmayada gerek yok. O yüzden boşver

• +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: BasicWarrior

Kardeş o zaman bu Mid-Rate server olmazdı , 1000x serverlara gidersen zaten bu dediğin olay var , low rate serverlara bakarsanda buffer denen birsey yok serverde newbie haric..
    Her serverinda kendine özgü bi stilli vardır dimi

ama bu serverda şu sıkıntı var servera ilk girdignde güzel hem sistem olarak hemde kolaylık olarlak güzel bi server ama gerçeği göz önünde bulundurmak gerekirse serverda herkez rahatça küfür edebiliyor serverda donate yapmazsan kesinlikle üstün olamazsın +12 silah ala biliyorsun en fazla birde normal playerlerin +12 silah kendi yapması imkankız serverde ilk açıldıgı günden bugune oynyuorum kimseden duymadım ve artık öle bir hal aldıki serverin player sayısıda azaldı ilk başta aio alanlar artık aio satamıyor serverde adım attıgn yerde aio oldu insanlar kasmak istiyor kasa bilincek yerdede donate yapanlar pvp yapıyor kasmaya çalışasn adamlarda birşey sahibi olamaıyor serverde 2 kişide +16 var aklım haylaim almıyor kendileri nasıl bastı ben 20 adet am alan bir insan +7 zor yaptım bunun içinden bu benim için degil tüm playerler için geçerli servere girince sora biliriniz silah yapmak çok zor adena yada mantra kasmak artık çok zor player sayısı azaldı server açıldından beri 10 arakdşım vardı hepsi bırktı bunu siz düşünün bu servera açilen yardım ve dzüen lazım umarum bu yazımı birileri üşünmez okurda playerlar olarak ne sıkıntı çektigmizi görür başlamak isteyenler bu söyledikerlimi dikkate alsın birdaha düşünsün.

• Senin dediklerinin çoğuna katılıyorum valla dicek birsey bırakmamıssın , serverin ilk açıldıgı günden beri oynuyorum bende kasma manyagı oldum fakat bugun ilk defa +8 bow basabildim oda patladı sonra
    Dediğin gibi o aynı clandan olan adam +16ları nasıl yapmıs aklım almadı , sakın yanlıs anlasılmasın gm tarafından kıyak yapılmıs demek istemiyorum..
    Server bayagı bi player kaybetti , söylediğin gibi eskiden aio yetistiremezdim millete gelde simdi aio sat alan yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: !RaMaZaN!

Çok kısa zaman geçti.Sorun acaba interlude damı yoksa artık vazla dolasmaktan tatminsizlikmi basladı.Her servera mutlaka bir kulp takılıyor.Haddi hesabı yok.Benim serverdada bazı Türk arkadaslar beles item alamayınca yabancı playerlara tek tek pm atıp ramazan item dagıtıyor demisti.Keşke dagıtsaydım demek cok geldi icimden ama aklıma hep tarihi Namuslu filmi geliyor.Sonumun o adama benzemesinden korkuyorum

Sorun gayet bizim TÜRK oyuncularda. Bende 2 sene önce Gm lik yaptıgım serverde bana birisi pm attı item ver abi diye. Cevap vermedim takmadım Sonra giranda duruyordum yeni açılmıştı sorulara cevap vermek için. Adama baktım Gm item dağıtıyor bana mace verdi filan demeye başladı. Yani server açılacaksa kendini yabancı birisi olarak tanıtıp yabancı bir server açmak. Normal bir oyuncu gibi gelip Dhde konusunu açmak playerini ise vote sitelerinden toplamak :)

• quote:

Orijinalden alıntı: realsadness

quote:

Orijinalden alıntı: BasicWarrior

Kardeş o zaman bu Mid-Rate server olmazdı , 1000x serverlara gidersen zaten bu dediğin olay var , low rate serverlara bakarsanda buffer denen birsey yok serverde newbie haric..
    Her serverinda kendine özgü bi stilli vardır dimi

ama bu serverda şu sıkıntı var servera ilk girdignde güzel hem sistem olarak hemde kolaylık olarlak güzel bi server ama gerçeği göz önünde bulundurmak gerekirse serverda herkez rahatça küfür edebiliyor serverda donate yapmazsan kesinlikle üstün olamazsın +12 silah ala biliyorsun en fazla birde normal playerlerin +12 silah kendi yapması imkankız serverde ilk açıldıgı günden bugune oynyuorum kimseden duymadım ve artık öle bir hal aldıki serverin player sayısıda azaldı ilk başta aio alanlar artık aio satamıyor serverde adım attıgn yerde aio oldu insanlar kasmak istiyor kasa bilincek yerdede donate yapanlar pvp yapıyor kasmaya çalışasn adamlarda birşey sahibi olamaıyor serverde 2 kişide +16 var aklım haylaim almıyor kendileri nasıl bastı ben 20 adet am alan bir insan +7 zor yaptım bunun içinden bu benim için degil tüm playerler için geçerli servere girince sora biliriniz silah yapmak çok zor adena yada mantra kasmak artık çok zor player sayısı azaldı server açıldından beri 10 arakdşım vardı hepsi bırktı bunu siz düşünün bu servera açilen yardım ve dzüen lazım umarum bu yazımı birileri üşünmez okurda playerlar olarak ne sıkıntı çektigmizi görür başlamak isteyenler bu söyledikerlimi dikkate alsın birdaha düşünsün.

Öncelikle su konuya deyiniyim normal playerin +12 yapması imkansız demissin bundan 4 veya 5 gun once bloodlust adlı karakter +11 bowunu +12 gecirdi daha dun aksam ben +11 bowuma bastim patladi ve ardindan gelen cinnetle +12 mace basiordum (mace donate onu da belirtiyim :D )Neyseki 1 2 dk sonra sinirimden kurtuldum

Ama dedigine katılıyorum bu lisekel midir nedir birde bir orc +16 bowla dolasıyor yani donateyle en azından 5 6 tane +12 bow alsalarda basamazlar ben inan mıyorum yani :D o adamlari sw de 1 kere kasarken gormedim kardesim surekli farmlarda vsvs o da 1 kere bile gormemis adamlar 1 kerede cikti +16 bowlarla nasıl bir is anlaymadım ne kastilar ne birsey yaptıla

Ha sorunmu benim icin degil gene kesiyorum adamlari fark eden birsey olmuyor :D Ama yani +16 item satılıyorsada acıklasınlar sastıyoruz diye ona gore bizde alalım :D Sw ye baslamadan once bagısyapıp +12 mace almıstım:DBiraz daha verip +16 alırdık ugrasmazdık + basmayla

• Tabiki basılmıyor değil server acıldıktan sonra beraber oynadıgım arkadasım 1 hafta sonra +12 bastı , ilk ve tekti sonrada patlattı ..
    Demek istediğimiz enchant zor geçiyor , illaki 12 nin ustune geçende vardır ama anlamıyorum gudubetlik bizdemi
  • Bilmiyorum bir iş var ama :D

Bu arada oyundaki nick

DeadBull yardım etmemi isteyen aksam pm ata bilir 10 dan sonra online olurum genellikle
  • Hala oynayan var mı ya o serverda :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DubStep*

Hala oynayan var mı ya o serverda :D

müthissin
  • Ama adam haklı oynamakta,

Nede olsa GM'in(Strega) clanında

http://imageshack.us/photo/my-images/90/aaatbv.jpg/

Edit: Herif(OGoteBulbulOte) ''16 am acu gümledi'' olan yorumunu silmiş, bunlar kendilerinden utanıyor bu bariz, e utanmalılarda zaten :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eRcn. -- 23 Eylül 2011; 16:49:33 >

• quote:

Ama adam haklı oynamakta,

Nede olsa GM'in(Strega) clanında

http://imageshack.us/photo/my-images/90/aaatbv.jpg/

Edit: Herif(OGoteBulbulOte) ''16 am acu gümledi'' olan yorumunu silmiş, bunlar kendilerinden utanıyor bu bariz, e utanmalılarda zaten :D

Swdeki forum uyleiligi bu nickledegil deadbull adına ve mesajım neden silindi anlamıs degilim ben msjımı fln silmedim gerek yok
    ve ben 12 dedim nerenle okuyon anlamıyorum + ben streganın clandan degilim sen neyin derdindesin ?

Buarada tanımadıgım adamlar bazı konular hakkında msjlar atıyor istemdin diye ama ben hicbirinden bisey istemedim :D dh sapıttı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StrawHatLuffy -- 24 Eylül 2011; 0:17:02 >

• SW'deki forum üyeliğin bu nickle değil?
    Yazdığın mesaj sen farkında olmadan silinmiş?
    GM Strega mı desem SAM mi desem her ne *oksa, onun clanında değilsin ha?

Verdiğim linke tıkla, o zamanları çok iyi hatırlıyorum. Oyun içinde de charını o clanda gördüm aynı nick ile, ki nick'in aklı başında her insanın kullanabileceği bir nick değil türünün tek örneği olan sana özel. Yalanların pes dedirtecek cinsten, bu alemde ne saygı görürsün bu saatten sonra ne sevgi. Kılavuzu karga olanın burnu *oktan çıkmazmış. Allah ıslah etsin. Ben sözün bittiği yerdeyim.
  • dubstep adam dogru soyluyor o carın nicki l2roamda bana ait ve 4-5 haftadır girmiyorum. zaten en son girdigimde claNdan atılmısım . ama stregaya haksızlık yapıyorsunuz bos bos konusuyorsunuz ben ilk siegede ne zorluklar cektigimizi biliyorum streganın siegedeki silahını bile baska birinden aldıgını gozumuzun onunde gorduk. clan skillerimiz bile tam deildi. siz ( herkes üstüne alınmasın sonra konu uzuyor) kalkıp hic bi halt bilmeden yorumlar yazıyorsunuz. server onun serveri ister player olarak oynar ister gm olarak. server acılınca herkese karsı serveri savunuyordun ne degistide simdi b.k atıyorsun. yeter artık gereksiz msj atmayın begenen oynar begenmeyen oynamaz bir sürü server var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TarihiGeçmişÜrün -- 24 Eylül 2011; 9:39:13 >

• quote:

SW'deki forum üyeliğin bu nickle değil?
    Yazdığın mesaj sen farkında olmadan silinmiş?
    GM Strega mı desem SAM mi desem her ne *oksa, onun clanında değilsin ha?

Verdiğim linke tıkla, o zamanları çok iyi hatırlıyorum. Oyun içinde de charını o clanda gördüm aynı nick ile, ki nick'in aklı başında her insanın kullanabileceği bir nick değil türünün tek örneği olan sana özel. Yalanların pes dedirtecek cinsten, bu alemde ne saygı görürsün bu saatten sonra ne sevgi. Kılavuzu karga olanın burnu *oktan çıkmazmış. Allah ıslah etsin. Ben sözün bittiği yerdeyim.

1si Sw ye ilk basladıgımda o clandaydım cıkalı cok oldu 2 gun durdum kimse pvp gelmiyordiye istersen charımı sokabilirm bakmak istiyorsan veya siate vs pm atıp ogrene bilirsin clana nezaman girdigimi clandan cıktp baska clana gectim, ve nediyer diretiyosun o senin nickdiye ve karar verdim nickdegisip deadbull yapcam tekrardan herneyse bu konun ozeti bos konusuyorsun ergenlik basına vurmus .
    Ben msj atıp ardından silip kendimi niye yorayım ardındanda +16 item patladı diye yalan soyleyim ? Swde +16 am mi var

Ss cekip koyma geregi duydum bos ve gereksiz konusmalarından sw de hangi velettin hatırlamıyorum bicacık yapamadıgın icin sanırım bukadar isyankarsın , devam et boyle

Bu msjdan sonra konusma geregi duymuyorum adminle iletisime gectim kontroledeceklerini soyledi 24 saat icerisinde eger istersen ss sini cekip cevabı sana gonderirim

Birde sence o clanda olsam foruma konu acarmıyım ? Ve kendi clanımdaki adam bana niye kufretsin . Herneyse konu gerek siz uzattın daha cevap fln yoksana ben ise gideyim,

Nick degisim talebindede bulundum DeadBull bundan sonra nick olacak
    Eski nick xKyubiydi ban yedik malesef gene boyle gerek siz tartısmada :D oyuzden daha konusma geregi duymuyorum okuyanlar hak verir zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StrawHatLuffy -- 24 Eylül 2011; 10:42:03 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.