Şimdi Ara

L2 Roam (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
0
Favori
10.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hazziktir

quote:

Orijinalden alıntı: DubStep*

Arkadaşlar, bakın hala sizleri insan yerine koyup arkadaşlar diyorum =)

Her konuda yorum yaptığım nerde görülmüş? + bu konuda en çok yorum hakkı yapma hakkına sahip olanlardan biri benim
    Hem türk serverlarından şikayetçi olup geri kalmış diyen biri nasıl olurda bunca lafa rağmen gelip burda yorum yapar, bu nası bi pişkinliktir =) Madem geri kalmışız, neyin şikayetini dile getiriyorsun a çocuk..
    Hangi foruma mesaj atman gerektiğini bana sorabilirsin, ne de olsa her sürüye bir çoban lazım, sizin gibilerin çobanı da bizleriz.
    Ayrıca o muhattabım değil ''Muhatap'' dır. Ki senin de benimle muhatap olabilmen için .... Pehhhh ( <--- Burada kelimeler yetersiz kalıyor )

Bunlar sana yetti ve arttı galiba

çok yanlış ben türk serverini kötülemedim düzgün okuyun lütfen inteterlude yi geri kalmış buluyorum hepsi bu ve l2roam beklemediğim kadar player doldugu için başarılı bir server.

arkadaş anlama güçlüğü çekiyor mazur görücez artık

• quote:

Sen rengini belli ettin, dilinin kemiği yok. Adam ol, efendi ol çocuk, ki saygı göresin.

Edit: Ne oldu sildin mesajını? Yiyemiceğin ... üstüne yatma demişler.

Bu Laf benim lafım yaw :P Valla server anlattığınıza göre iyiye benziyor ki sait yapmışsa zaten iyiye benziyor demem biraz üzücü Gelmek istemiyorum L2'yi bıraktım cünkü Oyun PC'de yok bile o derece ama beni zorluyor bu yorumlar gelip görmem için :P

• yaw arkadas nedır bu boyle yaw... bır senedır gırmedık foruma hıcmı degısmez burası hep aynı kavgalar kavga sebeplerı bıle hep aynı...

Aşın bunları artık yazık gunah...
  • Yok biz öyle demedik böyle dedik, yok sen bizi kötüledin amacımız o değildi, yok geri kalmışsınız demedik interludeyi biraz geri kalmış buluyoruz yok teyzemin sakalı olsaydı amcam olurdu, yok klavye delikanlısısın gibi adres vereyim gel gibi metin2 oynayan liseli sözleri. 180 Derece döndünüz, döneksiniz
  • kelimeler kadınların silahıdır beyleer

bırakın artık her topic altında konu dışı kavgalar çıkıyor gelenek oldu anasnı satym
  • quote:

Buna sadece güldüm Ahh nerdesin Beregond, Nerdesin rAykoo.. Nerdesin Tanis =) Ortam kimlere kalmış ..

Rohirrim Clani dimi bu :) Hobby Server Insane falan Eagle1925 te bende o clanda oynadik ;) Buca Ekurisi :) Bizde Balçova Ekurisiydik Hatirlarsin Hobby'de oynadiysan ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghostsith -- 19 Ağustos 2011; 19:33:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghostsith

quote:

Buna sadece güldüm Ahh nerdesin Beregond, Nerdesin rAykoo.. Nerdesin Tanis =) Ortam kimlere kalmış ..

Rohirrim Clani dimi bu :) Hobby Server Insane falan Eagle1925 te bende o clanda oynadik ;) Buca Ekurisi :) Bizde Balçova Ekurisiydik Hatirlarsin Hobby'de oynadiysan ;)

Balçovadan oynayan olduğunu biliyorum ama nickler şu an aklımda değil inan hala abi dediğim insanların bile nick'ini unuttum. iNsaNSI vardı Ufac vardı CarpeDiem vardı belki sen bunları hatırlarsın. Hobby efsane serverdı ;) İlk Sepa'yı bana yapmışlardı hatta tek TH bendim o aralar

• CarpeDiem'i hatirliyorum orada nickim Heieki idi TH'dim bende +10 Soul Seperator'um vardi server'da tek :) sende belki bunu hatirlarsin :) Tanis iyi hatirlamasi lazim beni "hatta 1 gun tanis'a bi mob Sleep atmisti uyandirmak icin 1 normal vurus yapmistim baya saqlam gelmisti bi daha beni sen uyandirma demisti" :)) Hobby gercekten efsane server'di her an 1000 kisi online bulabiliyordun ;) bizim efsane charimiz Return'di Server'in en saqlam Bishop'u :)) +16 Dual Saber'i vardi server'in tek kirmizi parlayan silahi idi uzunca bir sure ;)
  • Konu başlığının ismi l2 Roam başka serverlar hakkında yorum yapmasanız diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghostsith

CarpeDiem'i hatirliyorum orada nickim Heieki idi TH'dim bende +10 Soul Seperator'um vardi server'da tek :) sende belki bunu hatirlarsin :) Tanis iyi hatirlamasi lazim beni "hatta 1 gun tanis'a bi mob Sleep atmisti uyandirmak icin 1 normal vurus yapmistim baya saqlam gelmisti bi daha beni sen uyandirma demisti" :)) Hobby gercekten efsane server'di her an 1000 kisi online bulabiliyordun ;) bizim efsane charimiz Return'di Server'in en saqlam Bishop'u :)) +16 Dual Saber'i vardi server'in tek kirmizi parlayan silahi idi uzunca bir sure ;)

Tamamdır hatırladım ben seni Heieki Tanis bi ara oyunu bıraktı BOP vardı onda iNsaNSI ile ona +11 basıp patlatmaştık :D başka yerden devam edelim bazı hanımlar rahatsız olmuş :D

• Sait gözünü seveyim bir tane daha farm area yap solo icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Sait gözünü seveyim bir tane daha farm area yap solo icin

Bir kaç saat önce bende foruma yazdım ordan da desteklersen belki olabilir =))
  • Şu focus death i ortadan kaldırma amacınız nedir? focus death siz pw yi at çöpe gitsin mahvetmişsiniz daggeri düzeltin focus death i
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vulpecula

Şu focus death i ortadan kaldırma amacınız nedir? focus death siz pw yi at çöpe gitsin mahvetmişsiniz daggeri düzeltin focus death i

Volkan Konak boşuna dememiş ''her daggerın bir derdi vaar.. ''

Bende TH'dan bahsediyim. Serverda Auto-TARGET olduğu için Swith,Trick ve Mirage skillerinin bir önemi kalmıyor. Swith ve Trick bildiğim kadarı ile %70 tutuyor. İşe yaramayan şey %100 tutsa ne olcak... Böyle olunca TH oynamanın bir anlamı kalmıyor.

Focus Power skill'ine gelince - ça lış mı yor -
  • 5 tane dagger bi bp yi kesemiyor switch ten umudumu kestim en sevidigim skill dir switch bide bluff işe yaramıyorlar ayda yılda bi denk geliyor ,şansımıza attıgımız lethal lar gibi.. evasion dan bahsetmiyorum bile 250 eva yapsam işimi görür belki.. tek çalışan skill blinding blow.. dagger in kökünü kazımışsınız de bufflar ı etkisiz yaptınız ... f1-f2 arasında mı oynıyalım bu oyunu? bizdemi onlar gibi olalım ha?
  • classlar dengeli degilmi? simdi ben warlordla her classa kafa tutamicakmiyim :) Es-l2 deki class dengesini ben hic bi serverde goremedim burda da goremezsem sasirmam :)

gerci esdeki custom armorlarin etkisi cok buyuktu bunda mesela dragon leather - assasian armor vardi daggerlar icin arkadan her vurdugun crt ve damage daha yuksekti yani bunun gibi her classa ozel armor vardi guzel dengelemislerdi light alip hem archer hem dagger giymiyordun okcunun armoru da farkliydi oda dragonic ranger idi. bishop icin bile farkli bir armor vardi major arcarna robe-hardiness diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vulpecula

5 tane dagger bi bp yi kesemiyor switch ten umudumu kestim en sevidigim skill dir switch bide bluff işe yaramıyorlar ayda yılda bi denk geliyor ,şansımıza attıgımız lethal lar gibi.. evasion dan bahsetmiyorum bile 250 eva yapsam işimi görür belki.. tek çalışan skill blinding blow.. dagger in kökünü kazımışsınız de bufflar ı etkisiz yaptınız ... f1-f2 arasında mı oynıyalım bu oyunu? bizdemi onlar gibi olalım ha?

Aç bi okçu al yanına 3-4 okçu daha assist yapsınlar sana işte sana L2!

Swordsinger biraz ekleme yapılırsa güzel bir chardır. (Örn: Stun)
    Bladedancer'ın da biraz Attack speed/Speed/HP fazla olsa çok rahat oynanır.
    Bunlar sadece örnek. Anlatmak istediğim oyun daha eğlenceli ve daha geniş bir kitleye hitap edebilir.

Dagger konusunda ise, bu zamana kadar L2 lowrate olsun midrate olsun en ün yapmış playerlar dagger oynayan playerlardır.
    Bir dagger ile oynamak sadece f1-f2-f3 tuşlarından ibaret değildir ki bunu çoğu insan bilir. Üzerinde zaman harcanmış çeşitli taktikler geliştirilmiş tecrübe kazanılmış oynaması zor bir chardır. Bir archler ile mage ile arasında büyük fark vardır. Bishop desteği olmadan mass pvp ortasına girer 4-5 kişiyi keser aralarından sağ çıkandır bir dagger oyuncusu. Ama bu serverda trick,switch,mirage anlamsız çünkü Auto Target var. Dagger oynamak anlamsız çünkü evasion düşük, focus power çalışmıyor..

Boşuna kendimi yoruyorum, en sonunda bende herkez gibi açıcam okçuyu basıcam f1'e basıcam f1'e. Arada bir sağ tıklar assist de yaparım. Nede olsa ben pro bir playerım, pro bir archerım. (Parmakları tutan ve F1'in yerini bilen herkez gibi)

• Beyler klan alimi var mı ya tek başıma dolanıyorum sıkıldım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tccezaa

classlar dengeli degilmi? simdi ben warlordla her classa kafa tutamicakmiyim :) Es-l2 deki class dengesini ben hic bi serverde goremedim burda da goremezsem sasirmam :)

gerci esdeki custom armorlarin etkisi cok buyuktu bunda mesela dragon leather - assasian armor vardi daggerlar icin arkadan her vurdugun crt ve damage daha yuksekti yani bunun gibi her classa ozel armor vardi guzel dengelemislerdi light alip hem archer hem dagger giymiyordun okcunun armoru da farkliydi oda dragonic ranger idi. bishop icin bile farkli bir armor vardi major arcarna robe-hardiness diye

es-l2 de balance mı? hadi canım ancient bow la mage lere 4k dan aşağı vurmuyordum full boss +16 crt damage as vardı aw ile 3.5k giriyoduk .. archera cat buff alınca kral oluyodun .. ama çoğu servera göre balance ı iyiydi taki donate ler gelene kadar..

• Neyse buraya kadarmış Server açılana kadar ilgi ondan sonra yok. Farm yapacak yer yok millet tıklım tıklım dolu. Dediklerimizde dikkate alınmıyor. Donate yapıcaz maillere cevap gelmiyor. Ne yapayım böyle serveri.

Herkese iyi oyunlar.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.