Şimdi Ara

L2 Videom(Can Sıkıntısı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla lys bitti çok sıkıldım. Server çok düttürük ama insanı çekiyo sıkılmadım hiç nedense :D cowcu 3.5k critic falan atio :D ama herkes birbirini aliyo yani balance var gibi bişey bende çözemedim nasıl bir serverdir :Dwww.l2memories.com

daggerin damagesini görüp korkmayın. -9str bers almadan cow alırsanız dashla birini yakalayınca kesmeniz zor. Normalde bende bu dye ve buffları asla almam ama dediğim gibi çoook sıkıldım farklı tatlar lazım artık :D

Edit: Yanlış video 1 dakika :D

Oldu sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piçigetto -- 2 Temmuz 2013; 21:44:01 >

• farmlanan adama gidip 12k vurulurmu lan yazık bu arada tower da yakıyor
  • ben nerdeyim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpawnKiller

farmlanan adama gidip 12k vurulurmu lan yazık bu arada tower da yakıyor

eyvallah tower uyuşturucu gibi karşim ya valla bi kullanan bidaha cp pota basamamıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür`

quote:

eyvallah tower uyuşturucu gibi karşim ya valla bi kullanan bidaha cp pota basamamıştır

aynısı banada oldu potların yerlerini unuttum :D sw fena gözükmüyor yarın gelebilirim :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Özgür`

quote:

aynısı banada oldu potların yerlerini unuttum :D sw fena gözükmüyor yarın gelebilirim :D

Gelin bekleriz turk arkadaslar clan kurmus kesin1 parti cikiyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• anlamıyorum video yapmaktan, movie makerle yaptım oraya videoyu atabilmek için dönüştürdüm orada biraz kalitesi gitti, şarkılar desen berbat herşeyde telif hakkı istiyorlar (hazır aldım şarkıları:D)

bplere debuff denememin sebebi, cs varken islettim 2-3 kere belki bunlarda yer dedim olmadı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witchblade*

anlamıyorum video yapmaktan, movie makerle yaptım oraya videoyu atabilmek için dönüştürdüm orada biraz kalitesi gitti, şarkılar desen berbat herşeyde telif hakkı istiyorlar (hazır aldım şarkıları:D)

bplere debuff denememin sebebi, cs varken islettim 2-3 kere belki bunlarda yer dedim olmadı :D

izledikten sonra iyice gelesim geldi :D pm atarım ben Fade

• quote:

quote:

anlamıyorum video yapmaktan, movie makerle yaptım oraya videoyu atabilmek için dönüştürdüm orada biraz kalitesi gitti, şarkılar desen berbat herşeyde telif hakkı istiyorlar (hazır aldım şarkıları:D)

izledikten sonra iyice gelesim geldi :D pm atarım ben Fade

ben çkmamışım lan :(

• varsın var :D hatta konuşuyoruz seninle altta pmden ama görünmüyor galiba dediğim gibi kalitesi düştü çevirince videoyu
  • server down
  • of ulan varya az önce böyle solo pvp atıyodum çok zevkliydi. mutlu mutlu gittim wce bi boşaltım yaptım geldim tam adama trade attim disconnected. Lan hangi serverda mutlu olsam down olur lag olur adminin bacısı hesabını çalar annesi home made serverın fişini çeker server parası yetmez ddos protect var diyip yoktur bebeler ddos atar. Hay sokam böyle işe ya
  • veletler ddos atıyomuş bi açıldı adminden item skill falan isticek heralde admin cevap vermedi tekrar kapadılar :D neyse geçmiş olsun alicim gitti emeklerimiz daha negüzel eğlenirdik kapanmiyaydi. millet fahişe çocuğu olmuş milletin serverına saldırsınlar işleri güçleri yok inşallah geberir gider şerefsiz
  • lan bende sevindiydim güzel sw diye şu ddoscular yokolduğu zaman hayat daha güzel olacak
  • ahmet sinirlisin anladım ama ban yiyeceksin forumdan yine :D mesajlarını değiştir :D bu arada olursa olsun ben az buçukta olsa bi video çektim serverin TOP playeri olduğumu herkese gösterdim bu bana yeter :)
  • quote:

ahmet sinirlisin anladım ama ban yiyeceksin forumdan yine :D mesajlarını değiştir :D bu arada olursa olsun ben az buçukta olsa bi video çektim serverin TOP playeri olduğumu herkese gösterdim bu bana yeter :)

ya olum banane lan milltein görmesinden :D yerim top playerini:D ben oynamak istiyorum clandan çikiom direkt davet gelio ali:D girmediğim clan kalmadı folloş oldum ama newbie kesmiyen yok:D gel biz clan kuralım:D
  • tamam bırak marifetlerini de şu mesajlarını değiştir :D
  • quote:

tamam bırak marifetlerini de şu mesajlarını değiştir :D

açilşdi
  • muhtarin wyvernide yakıyor :D vallahi uzun zamandir böyle zevk aldığımı hatırlamıyorum bi serverdan :)

L2 Videom(Can Sıkıntısı)

vuhuu :D yıkılıyor :D

L2 Videom(Can Sıkıntısı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 7 Temmuz 2013; 14:34:51 >

• adam hem wyvernime binmiş hemde izinsiz fotosunu çekmiş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.