Şimdi Ara

L2ELITE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tomamca nında dediği gibi L2elite server donator oldu bende oynuyordum itemlerimde vardı!!!!!!!!!
    nickim: Felixus'du
    ankakusu ve xxankakusuxx ile takılırdım cok da zevk li sarardı taaaaaakiiii Tek die bi adam bana 1 tane vurana kadar:(((
    bide benim bi ark vardı elite robe felan var ustunde ketraya dogru flag bi dark elf okcu gordu dalmıs buna covu da var dark elf buna bi donmus 1 tane and death olmus ark oda o yuzden bıraktı !!!!!!!!!!!!!
  • Gercekten guzel serverdi FBI korkusuyla kapandiktan sora arkadaslarla biraktik daha cok colesium taklirdik +16 angel slayer harikaydi ya[Colesium mice]
  • quote:

Orjinalden alıntı: cumcumx

Tomamca senın nıck neydı elıtede ...

İlk charim NeneHatun (SR-hatun) idi, ama esas takıldığım ve noble yaptığım char HurremSultan (SPS-gene hatun)...
  • abooooooooooo
    müdür onlar senmiydin yaw ben oyuna ilk basladıgım da yani noobken benim arklar senden bahsediolardı waaay be ^^!!!!!!!!!!1
  • Şimdi noob deiglmisin
  • Benden mi bahsediyorlarmış, umarım iyi yöndedir

morfeus sen de gitme bu kadar üstüne yahu
  • HAYDAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gelde agresivvlerme
    gene boş boş konusuosun sesini ne zaman kescen acaba
    noobsam gel oynadıgım server e pvp yapalım yenilen sesini kessin tmm mı adam ol
    0 kadar!!!!!!!!!!!!!!

Tomamca
    müdür sendende tabiki iyi yönde bahsediolar itemlerini felan söylüyolardı iyi yönde yani^^!!!!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRsX11 -- 16 Aralık 2008; 22:22:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TomAmca

quote:

İlk charim NeneHatun (SR-hatun) idi, ama esas takıldığım ve noble yaptığım char HurremSultan (SPS-gene hatun)...

hehehe bılıorum o chari Jaile beraberdık senınle xxxcumhurxxx benım charım GMcumhurTR charımda Jaildeydı sende SpawnKill den mı ne gırmıstın jılara....Sen NoClan clanındaydın dıe hatırlıorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumcumx -- 17 Aralık 2008; 14:21:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mc-Mesut

HAYDAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gelde agresivvlerme
    gene boş boş konusuosun sesini ne zaman kescen acaba
    noobsam gel oynadıgım server e pvp yapalım yenilen sesini kessin tmm mı adam ol
    0 kadar!!!!!!!!!!!!!!

Tomamca
    müdür sendende tabiki iyi yönde bahsediolar itemlerini felan söylüyolardı iyi yönde yani^^!!!!!!!!!!!!!

Lo once sen gel benim servera kesem seni.Sonra söz ben gelecem
    Gel gel diyip olmucak seyleri soyleme
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TomAmca

quote:

hehehe bılıorum o chari Jilarda beraberdık senınle xxxcumhurxxx benım charım GMcumhurTR charımda Jilardaydı sende SpawnKill den mı ne gırmıstın jılara....Sen NoClan clanındaydın dıe hatırlıorum...

Hatirliyorum seni hocam, GM nicklisini olmasa da xxxcumhuru hatirliyorum... Bir ara bizim kafede kurduğumuz klanla girmiştik noclan grubuna, sonra Borunun RedBranchKnights klanına girmiştim, zaten o taraflardayken de ban yeyip Elitedeki mevcudiyetimi sonlandirdim

• Mc-Mesut oyunu bosa birakmisin,
    o tek dedigin gm in arkadasi, banada 1 tane vursa bende inerdim asaga.
    su an ben oynuyorum halen, o tarz 3-5 oyuncu var ama zaten onlar sadece olymp. lara katılıyolar, bazende seage lere. yani zaten bizim katogorimiz ya giran arena yada savas alanlari. Ama saglam bi parti kurarsan (ama elitte turlerden hic hayyir yok. hepsi birbirini dolandirmaya calisio ) o parti ile hepsini kesersin.

bishop-bishop-necro-strom-dark avanger-th-sagi, partisi tek i degil alayini keser :)
  • inclc arkadasım elitede pvp sarmıo zaten hpler cok az dark elf 2 vortex e bitirio pvp yi ne anladım ondan ben oyle seyleri sevmem oynadıgım serverdede kesecek kimse kalmadı onuda bırakıyorum savas savas
    Aion u denicem nasıl bişi die hosuma giderse onu oynarım artk^^
  • Aionu bende denıycem ama l2 yı bırakmam.
  • cumhur abi bende yavas yavas bırakcam bünye kabullenemio alıstıra alıstıra bırakmayı dusunuyorum!!!!!!L2:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRsX11 -- 17 Aralık 2008; 11:18:34 >
  • cumhur bizde aion da yiz gel sende guzel server

elite hakkinda dusunduklerimi yazarsam forumdan ban yerim herhalde

kredi karti guclu olan kazanir orda
  • Gracia Oynayalimmi:D Bende Sıkıldım Yha Hep Server Olmuo Serveri Sunucuya Aktardiktan Sonra Gracia Takılcam 1-2 hafta:D
  • yhaw sen git mario oyna onlarıda ... edersin
    serverin gibi!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.