Şimdi Ara

L2EXTREME PATLADI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• abicim diyoz size geçin hobby e sorun olmasın hobby bi kere saldırı yedi bir hafta sonra geri düzeldi biz cafece hobby de mutluyuz sizleride bu mutluluğa davet ediyoz bekleriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: sucxx

abicim diyoz size geçin hobby e sorun olmasın hobby bi kere saldırı yedi bir hafta sonra geri düzeldi biz cafece hobby de mutluyuz sizleride bu mutluluğa davet ediyoz bekleriz

saadet zinciri gibi oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhammedgunay

quote:

Orjinalden alıntı: sucxx

abicim diyoz size geçin hobby e sorun olmasın hobby bi kere saldırı yedi bir hafta sonra geri düzeldi biz cafece hobby de mutluyuz sizleride bu mutluluğa davet ediyoz bekleriz

saadet zinciri gibi oldu.

• tmm yeni başladım.bilmiodum hiç bişi.oynayan arkım fln da yoktu.merak ettim.3 gün uraştım extreme c4 e geçiodu o ara.gelişmeleri burdan takip ediodum. tam yükledim sonra c4 yalan oldu c3ü yükledim kurdum yine cebelleştim örendim nys. iki gün oynadım ( allah var eğlenceli bişiye benzio oyun hoşuma da gitmedi değil). ama bu sefer de server yalan oldu. hayır sorun bensem.cenabetlik bendeyse ben direk bırakıyım yokmuşum gibi yapın sizde, size yazık olmasın bari. ama bana fazla bu kadarı ya. yoq mu şimdi başka oynayabileceğimiz bi server fln bari örenme amaçlı extreme geri gelene kadar kassaydım. offffffff of

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aqueitas -- 7 Mart 2006; 18:54:20 >

• Offf ya bari erkenden gelsin şu serverler bişeyi de doğru düzgün yapsınlar bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordSoth -- 7 Mart 2006; 19:25:32 >
  • bızım ultıma serverımız vardı,ddos attack saldırısa mahruz kalmıstık bu sekılde amerıkadaydı o sırkette ve bızım makınamızı devre dısı bıraktılar.yanı sırket zarar goruyordu tum makınaları kıtlenıyordu,daha sonra almanyadan baska bır fırma ıle anlastık onlar saldırıları fıltrelıyorlardı..sanırım charlar gıtmez,ama ne yaparlar onuda bılemıyorum.dusuncem ya baska fırmayla anlasırlar,ya su an kı fırma atakları fıltrelıcek bıseyler bulur yada extreme makınalarını toplar baska bır yerle anlasır,boylede olunca paralı olur server :) charlar gene gıdebılme tehlıkesıne gırer...
  • ya bu hobby in rateleri kac??????????????????????????????????????
  • quote:

Charlar giderse çok kötü olur.Knight ın sorunlarından bıktık lineage e geçtik burda da sorun ne biçim iş bu ya

Kardesim Lineage de sorun yok oynadigin server bozuk adamlar yapamiyor sorun sende gel orjinale gor oyunu

quote:

Yaaaa adam gibi oynatmıyolar şu oyunu

beles oynamak tatli gelir ama boyle darbeleri yiyince nefret edersin anlasilan siz hepiniz daha anlamadiniz bu oalylari yada yalama oldunuz
    para ver oyna suc senin

cok egleniyorum :) anlatiyorum size ama 1 tane akilli yok anlayacak cok konusurlar bos konusurlar arti uygulayamazalar hepiniz harap olcaniz :) yazik oynayamiyonuzmu :( 2 gunde 80 oldum diyodunuz ama mayag

• quote:

Orjinalden alıntı: Zakuska

quote:

Charlar giderse çok kötü olur.Knight ın sorunlarından bıktık lineage e geçtik burda da sorun ne biçim iş bu ya

Kardesim Lineage de sorun yok oynadigin server bozuk adamlar yapamiyor sorun sende gel orjinale gor oyunu

quote:

Yaaaa adam gibi oynatmıyolar şu oyunu

beles oynamak tatli gelir ama boyle darbeleri yiyince nefret edersin anlasilan siz hepiniz daha anlamadiniz bu oalylari yada yalama oldunuz
    para ver oyna suc senin

cok egleniyorum :) anlatiyorum size ama 1 tane akilli yok anlayacak cok konusurlar bos konusurlar arti uygulayamazalar hepiniz harap olcaniz :) yazik oynayamiyonuzmu :( 2 gunde 80 oldum diyodunuz ama mayag

Sanane be sana mı sorduk git sen para vermeye devam et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordSoth -- 7 Mart 2006; 19:55:51 >

• Ulan extreme 1-2 ye kalmasa bari 22-23 gibi düzelse
  • Sanane be sana mı sorduk git sen para vermeye devam et
    pardon yasın 12 mis sade bu sozden anlarim ok ozaman sorun yok bole aglıcan buyudugunde hepsının hırsını alırsın
  • Yaşım 12 demedim.Sen her halta atlama.Ağlıcan felan deme adam gibi konuş.

Yada sus ta adam sansınlar.
  • ya oglum forumda kavga etmeyyin bare
  • Düzeldi oyun.
  • ewet gordum holeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
  • Bu gladiator için her sonic atak ta focus sonic basmak zorundayız heralde.O kötü olmuş
  • evet gereksiz gibi ama en azından enerji stone kullanamnı istemiyor

extremenin eski oyuncullarından biri ile muhabbet ederken gecen sene nisan da falan charların silindihinden bahsetmisti pek sık gorduhum biri deil ama ama char lar silinirse c4 le devam ederiz umarım tekrar c3 de kasılmaz serverda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codur -- 8 Mart 2006; 1:45:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: codur

evet gereksiz gibi ama en azından enerji stone kullanamnı istemiyor

extremenin eski oyuncullarından biri ile muhabbet ederken gecen sene nisan da falan charların silindihinden bahsetmisti pek sık gorduhum biri deil ama ama char lar silinirse c4 le devam ederiz umarım tekrar c3 de kasılmaz serverda

Evet geçtiğimiz nisan ayı sonunda silinmişti char lar.O zamanlar S grade set yoktu vardı ama eski set lerden di.GM shop lar yoktu herkez çıkardığı item ile parsını kazanıyordu.Blue Wolf Robe set almıştık 250 milyona sıkı paraydı O zamanlar daha güzel daha zevkli idi.

Sonradan adamlar tüm setleri shop'da satmaya başladı birkaç değişiklik yaptılar.Bunlar yapıldıktan 3-5 gün sonrada char lar sillindi dediler.Forumlara yazıldı neden böyle oldu diye.Açıklarımız vardı,hatalar oluşmaya başladı fln fln dediler.O zamanda donator vardı ,adamda Dusk Sword vardı +16.Kastiende o zamana kadar gördüğüm ilk +16 waepon dı.Sonrası oda gitti.Şimdi yine aynısı olabilir diye aklımdan geçmiyor deyil ama umarım olmaz.

Olursada sağlık olsun.Bu zamana kadar birçok server da oynadık oynamayada dvm ederiz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.