Şimdi Ara

L2EXTREME PATLADI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

konuyla ilgili bilgisi olan varmı...??

• extremi yanlış yanmışsın :D doğrusuwww.l2extreme.com olcak :D orada haklısın extreme bişeyler olmuş site değişmiş neden yapmışlar bende bilmiyorum account alınmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucxx

extremi yanlış yanmışsın :D doğrusuwww.l2extreme.com olcak :D orada haklısın extreme bişeyler olmuş site değişmiş neden yapmışlar bende bilmiyorum account alınmıyor
    login de kapalıymış sitede büyük bir saldırının oldugunu yazıyor... sistemlemi ilgili bilemiyorum tekniksel bişiler ama sanırım uzun süre kapalı kalabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCreeD

login de kapalıymış sitede büyük bir saldırının oldugunu yazıyor... sistemlemi ilgili bilemiyorum tekniksel bişiler ama sanırım uzun süre kapalı kalabilir.

Alıntıları Göster
    Word from the Datacenter: (March 07, 2006)

We would first like to apologize for the inconvenience you have experienced. We know how critical server uptime is for you and we are dedicated to maintaining a high uptime record. Earlier this evening and over the course of this past weekend, servers were undergoing a DDoS attack. This stands for Distributed Denial of Service attack. You can read more information regarding what this entails athttp://en.wikipedia.org/wiki/Denial_of_service.

As soon as the attacks started, our network administrators and network engineers began to work on this situation. The attack has been mitigated at the present time. Unfortunately, it is difficult to prevent these types of attacks as they change frequently. Due to the nature and scale of the attacks we are working with upstream providers, which limit our ability to respond as quickly as we would like.

Again, we do apologize for any inconvenience this may have caused and please be assured that we have done and will continue to do everything within it's' power to solve these issues.
    --------------------------------------------------------------------------------
    "Because this is such a large scale attack we have to go through our upstream providers in order to stop the attack. That is why this matter is not resolved as of yet."

sanırım bu haftanın yarısına kadar ya da yarısından sonra bişeyler olacağıyla ilgili bişeyler yazıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Amonsen

Word from the Datacenter: (March 07, 2006)

We would first like to apologize for the inconvenience you have experienced. We know how critical server uptime is for you and we are dedicated to maintaining a high uptime record. Earlier this evening and over the course of this past weekend, servers were undergoing a DDoS attack. This stands for Distributed Denial of Service attack. You can read more information regarding what this entails athttp://en.wikipedia.org/wiki/Denial_of_service.

As soon as the attacks started, our network administrators and network engineers began to work on this situation. The attack has been mitigated at the present time. Unfortunately, it is difficult to prevent these types of attacks as they change frequently. Due to the nature and scale of the attacks we are working with upstream providers, which limit our ability to respond as quickly as we would like.

Again, we do apologize for any inconvenience this may have caused and please be assured that we have done and will continue to do everything within it's' power to solve these issues.
    --------------------------------------------------------------------------------
    "Because this is such a large scale attack we have to go through our upstream providers in order to stop the attack. That is why this matter is not resolved as of yet."

sanırım bu haftanın yarısına kadar ya da yarısından sonra bişeyler olacağıyla ilgili bişeyler yazıyo

Alıntıları Göster
    sorunun düzelmesi dileğiyle :(

• quote:

Orijinalden alıntı: TomaDeadOne

sorunun düzelmesi dileğiyle :(

Alıntıları Göster
    hobbyde bi kere olmuştu biz charlar gitti diye çok korkmuştuk ama geri geliyo merak etmeyin yakında herşey guzel olacak:D
  • quote:

hobbyde bi kere olmuştu biz charlar gitti diye çok korkmuştuk ama geri geliyo merak etmeyin yakında herşey guzel olacak:D

Alıntıları Göster
    Datacenterden kelime: ppP 07 2006 martta

Sizin tecrübe ettiğiniz zahmet için af dilemek için ilk önce hoşlanırdık.Nasıl kritik serveri tanırız , çalışma süresi sizin içindir ve adanırız , çalışma süresi bir yükseği sürdürerek kaydeter. Bu serversin uğradığı geçmiş hafta sonu bir ddosun dersinin saldırdığı önceki bu akşam ve bitmiş. Bu katlanır servis saldırının inkarını dağıt. Bunun httpta gerektirdiği itibar eden daha fazla bilgiyi okuyabilirsiniz: //en.wIkipedia.org/wiki/denial_of_service.

Saldırılar ağ yöneticilerimizi başlattıkları zaman ve ağ mühendisler bu durumda işe başladılar. Saldırı şu anda hafifletildi. Maalesef bunları engellemek için zordur , onlar olarak saldırıların tipleri sık sık değişir. Tabiat ve saldırıların terazisinden dolayı akıntıya karşı sağlayıcıyla çalışıyoruz yeteneğimiz hangi limittir cevap ver zaman çabuk biz olarak ister.

Tekrar yaparız zahmet için af dile bu neden olup lütfen şunu garanti edilmiş olabilir , yaptık ve devam edin , yapmak için it'in içerisinde herşey güçtür bu sayıları çöz.

Bu bunun gibir olduğu için bir bizim gözden geçirdiğimiz büyük ölçekli saldırı bizim akıntıya karşı sağlayıcı saldırıyı durdurmak için. Niçin bu konu karar verilmez zaman fakat

Çevirmede hatalar olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cxan -- 7 Mart 2006; 17:06:18 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Char lar giderse şaşmayın..

Anlaşılan Extreme bu işin altından kalkamadı.Databaze i silmeden yapamayacaklar sanırım,bir ton açık olacağı kesin ve bu yüzden komple silip herşeyi (0) sıfır dan başlatacaklar gibi gözüküyor.

Bahane çok güzel;"Saldırı yedik" Afiyet olsun.Umarim extreme beni yanıltır.Saldırı bahanesi ile tüm herşet gidecek,donate yapanların itemleri gidecek.Herhangi bir hak idda etmek imkansız olacak.Adam "nerden bileyim senin donator olduğunu?" diyip işin içinden çıkacak.

Extreme gerçekten çok eğlenceli olmaya başladı GM'lerin yaptıkları Dansöz Show baya kaliteli olmaya başladı.Extreme de oynadım bu zaman kadar ve birçok yabancı forumlarda adamların shimee ile olan dialog larini gördüm.Bu konuşmalar gerek msn konuşmalarının ss çekilerek forumlara konulması gerek direk forumlarda 1-1 konuşmaları idi.

Allah bilir neler dönüyor işin içinde hadi hayırlısı bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nakurul

Char lar giderse şaşmayın..

Anlaşılan Extreme bu işin altından kalkamadı.Databaze i silmeden yapamayacaklar sanırım,bir ton açık olacağı kesin ve bu yüzden komple silip herşeyi (0) sıfır dan başlatacaklar gibi gözüküyor.

Bahane çok güzel;"Saldırı yedik" Afiyet olsun.Umarim extreme beni yanıltır.Saldırı bahanesi ile tüm herşet gidecek,donate yapanların itemleri gidecek.Herhangi bir hak idda etmek imkansız olacak.Adam "nerden bileyim senin donator olduğunu?" diyip işin içinden çıkacak.

Extreme gerçekten çok eğlenceli olmaya başladı GM'lerin yaptıkları Dansöz Show baya kaliteli olmaya başladı.Extreme de oynadım bu zaman kadar ve birçok yabancı forumlarda adamların shimee ile olan dialog larini gördüm.Bu konuşmalar gerek msn konuşmalarının ss çekilerek forumlara konulması gerek direk forumlarda 1-1 konuşmaları idi.

Allah bilir neler dönüyor işin içinde hadi hayırlısı bakalım.

Alıntıları Göster
    Charlar giderse çok kötü olur.Knight ın sorunlarından bıktık lineage e geçtik burda da sorun ne biçim iş bu ya

• quote:

Orijinalden alıntı: LordSoth

Charlar giderse çok kötü olur.Knight ın sorunlarından bıktık lineage e geçtik burda da sorun ne biçim iş bu ya

Alıntıları Göster
    ben duyduguma gore bu gece gelcekmis ama bu saat 1 de olabilir 3 te belli degil saldirimi ne olmusisallaha charlar gitmez

• quote:

Orijinalden alıntı: tansubjk

ben duyduguma gore bu gece gelcekmis ama bu saat 1 de olabilir 3 te belli degil saldirimi ne olmusisallaha charlar gitmez

Alıntıları Göster
    Yaaaa adam gibi oynatmıyolar şu oyunu

• quote:

Yaaaa adam gibi oynatmıyolar şu oyunu

Alıntıları Göster
    eet offffffff tamda elimdekinede + basmisim manyak sinir oldum bi giderse charlar birakcam extreme yi

• quote:

eet offffffff tamda elimdekinede + basmisim manyak sinir oldum bi giderse charlar birakcam extreme yi

Alıntıları Göster
    bende human warriorumla 40 olup gladiator olmuştum

• quote:

bende human warriorumla 40 olup gladiator olmuştum

Alıntıları Göster
    yaptin demek gladiator

• quote:

yaptin demek gladiator

Alıntıları Göster
    Gladiator iyiye benziyodu ama bir yaratığa dahi dalmadım daha

• quote:

Gladiator iyiye benziyodu ama bir yaratığa dahi dalmadım daha

Alıntıları Göster
    ok bi dene bakam

• quote:

ok bi dene bakam

Alıntıları Göster
    Ne zaman düzelcek bu durum extreme her Allahın günü saldırı alıyo zaten harp meydanı mübarek

• quote:

Ne zaman düzelcek bu durum extreme her Allahın günü saldırı alıyo zaten harp meydanı mübarek

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    Bari erkenden düzelse.

• quote:

Bari erkenden düzelse.

Alıntıları Göster
    PEK SANMAM gece gelcekmis galbaha 1-2 gibi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.