ustad ole bır konustunkı aglıcam sımdı,yapma etme soleme boyle seyler harbıden sılıcekler sımdı :)
quote:
Orjinalden alıntı: disc
ustad ole bır konustunkı aglıcam sımdı,yapma etme soleme boyle seyler harbıden sılıcekler sımdı :)
Üstad yaşadığımı anlattım.Umarım bu şekilde olmaz bende istemem elbette silinmesini.
Bir öncekinde BD vardı oda 76 lvl di ama ezük tü Doom Plate Armor ile geziyordu.A-B ve S (ama şimdiki görünümleri deyil) konduğunda millet hucum etmişti trader lara. S grade set özellik vermiyordu o zamanlar o yüzden A grade NM set almıştım.Hatta anısı var ss aldım.O kadar uğraştık dwarf da kastık ,material de düşürdük ama bir türlü yapmak kısmet olmamıştı.
Ben ilk önce herşeyin kötü olasılığını düşünürüm.Zaten bu olasılık olmayacaksa yerini iyilerine bırakır.Çünkü şimdi silenmeyecek dersin bi gider herşey kötü olur.Ama kendini kötüye alıştırırsan ve başına bu tarz birşey gelirse fazla etkilenmez sin.
içim karardı iyimi umarım bu dusunduklerimiz olmaz yani milletin charına yazık ... :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme