DESTEKLERLE BIRLIKTE COK IYIYE GIDIYORUZ...SAOLUN....
2_RAN ilk once forum da konuşmasını öğren Yani o kadar rahatsınızki göz göre göre o bayrağa küfür ettiriyorsunuz........Ne Diyeyim Size Ben.........adam bayrağa düm düz küfür esin ee biz kestik onu.... adamı kesmeniz çok önemliydi saten..... O kufur Edildikten Sonra.....
Frekans arkadasım ozaman sen nasıl turksunde TURK arkadsına kufur edılse ıcın rahat edıo sroarım sana? benım kımseyle alıp veremedıgım bısı yok arkadasım sen kendını ezık goruyorsan ezıksındır ama bız ole gormuyoruz EZIK deılız kardesım ama sen kendını ole goruyorsan ben anlamam umrumdada deil ozmn... ya DESTEK ol YADA KOSTEK OLMA....
Adama Adam gibi davranırız ben duzgun konsuuyorum bundan sonrada bıze emır vererek konusma bayrakta cıkmıyor orada kalıcak cıkaramıcak kımse onu oradan Tamam mı Frekans Kardesım?
Ben sadece senın gıbı emır verenlerden RAHATSIZIM.... hade BB Frekansnet
FREKANS A BURADAN
BİZ TÜRKÜZ BİZ ADALETİN YÜKSELİŞİ ANLAMINA GELEN BİR CLANIN LİDERLERİYİZ Yaşasın RiseOfJustice Yaşasın TurkishPower Yaşaşın Türkler
Clana Katilmak isteyenler Yada Allianceye Katılmak isteyen arkadaşlarımızı bekliyoruz.
AŞŞAĞIDAKİ ARKADAŞA HEDİYELERİMİZ
FREKANSNET
sen halen arkadaşına edilen kufurde takılmışsın bayrağa yapığınız saygısızlıktan bahsetmeyin biriniz çıksın desinki ben bu bayrağı taktım vede o bayrağa sahip çıktım sabah akşam bayrağa kufur ettiriyorsunuz başka bir şey yok ... bi faliette yok kimseyede emir vermem ben boş laf hepsi serverde kimin ne yaptığı belli saten bayrağı çıkarmayın siz ama birinin o bayrağa sizin yuzunuzden kufrettiğini görmim o zaman ne diceksiniz bakalım ...
quote:
Orjinalden alıntı: Frekansnet
sen halen arkadaşına edilen kufurde takılmışsın bayrağa yapığınız saygısızlıktan bahsetmeyin biriniz çıksın desinki ben bu bayrağı taktım vede o bayrağa sahip çıktım sabah akşam bayrağa kufur ettiriyorsunuz başka bir şey yok ... bi faliette yok kimseyede emir vermem ben boş laf hepsi serverde kimin ne yaptığı belli saten bayrağı çıkarmayın siz ama birinin o bayrağa sizin yuzunuzden kufrettiğini görmim o zaman ne diceksiniz bakalım ...
frekans arkadaşım kusura bakma ama biraz saçmalıyorsun iyi o zaman bayrağımıza küfür ediyolar diye hiçbiryere bayrak asmayalım hatta gidelim kendı ülkemizdeki bayraklarıda indirelim gelen geçen gören görmeyen herkes bayrağa küfür etmesin sırf küfür etmesinler diye bayrak indirmek ilk başta kendimize saygısızlık olur ki buda bir türkün kanında olmayan birşeydir biz hiçbir zaman ezik değiliz sende ezik değilsin bunu ben demiyorum bunu başatamız söylüyor atatürkümüz söylüyor diyorki "Bir Türk Dünyaya Bedeldir"
sen türksen türk olduğunu hiçbir zaman gizlemeyeceksin her zaman belli edeceksin kim olursa olsun her zaman heryerde türkün olduğu yerde onun bayrağıda vardır olacaktır olmalıdırda.. ayrıca bayrağa sahip çıkmak bayrağa küfür ettirmemekle bağdaşamaz sen küfür ediyolar diye bayrağını indirirsen asıl saygısızlığı o zaman yapmış olursun... bayrağa sahip çıkmanın bir anlamını bul ilk önce ondan sonra senle burda istediğin kadar konuşur tartışırım bu konuda...
Frekans Arkadasım bu bayrak inmiyor inmicekte gel indirt bakalım kolaysa !!!
Bayragımıza kufur ediliyor tamam ama bizde gereken cevabımızı verıyoruz kufur edıyorlar die indirmicez herhalde o bayragi frekans arkadasım su noktadan sonra ARTIK SUS ve YAZICAKSAN adam akıllı bişiler yaz bu konu hakkında tartısmaya gırmeyelım daha ne kadar ezileceksin?Artık sus forumda baska sayfalarda yazını yaz burayada yazıcaksan destek amaclı yaz lutfen....
Turan amma uzatmıssın,bırak kendi capında ne diyosa desin,bayrak ustumuzde isteyen gelir istemeyen gelmez,bu kadar basit.
ya kanka adam tutmus ne bıcım laflar soluyo benmde carklar attı napım adam adam olsa bayragı kaldır demez
Ya bak o kadar yazı yazdık devamlı hakaret içeren kelimeler sarfediyorsun adam ol adam gibi yazı yaz bu kelimeleri bana kullandırma o ufak beynin almadı rahat rahat bayrağa küfredsiyolar bizde kesiyoz diyon..
frekans kardesım o ufak beyın sana neler yapar anlamassın adam ol uza burayada yazma
Ya varyaa extremeden ban yiyeceğimi bilsem..
Oyunda bazen oklarla kimi zamanda 1 adena ile ok işaret yapmışlardı : BOss bu kapıda diye yada ==> bu işareti yapmışlardı..
Bilsem nasıl yapıldığını exteremede administrator diye bir charim var orc. Bulacam o şekil cizen itemi oklarla TÜrk bayrağını yapıcam. Birde üstüne dark elf bir rus hatunla benim orc tyrant grand khavatari evlendirip Taaaa!!! Giranin ortasında gerdek gecesi yapıcam.
bırakın sıkıldım yahu... Türk bayrağından bende memnumum ne güzel Kirmizi bir bayrağımız var oyunda güzel bir clanız şu anda. evet tek başıma gezdiğimde adamlar gelip kesiyorlar beni Ama clan olarak gezince kimse birsey demiyor. Oyunda türk oyuncular olarak kac tane nobless var. yada kac tane aman duman kişi var. Exteremeden bahsediyorum tabiki.
Abi bizim clan riseofjustice .. Frekansda bizim arkadaşımız elin adamı bayrağı indirin demiş evet halt etmiş. Dememişki oda bende sizin clana geleyim bende o bayrağı taşıyayım demiyor. Adam aslında bizim hayatta yaşadığımız bize yardım edeni yüceltiriz etmeyenide yerin dibine indiririz. OLay budur işte.
Ben diyorumki kimseyi kirmaya gerek yok yanlis kelimeler vardir bunu birbirimizi oyunda öldürerek belirtmenin bir anlamı yok. . Gelin beni kesin.. ORc olarak zaten kimseye karşı dayanamıyorum.. 3 tane pvp yapışım 1 kere pk olmuşum PvP/ Pk : 3/1 değmez millet birbirimiz kesmeye biçmeye.
OYunda o kadar çok kere clan değiştirdimki. yeniceriler / Chaosteam / Nefret / şimdide riseofjustice clanindayim..
Hep ortam güzel hep herkes birbirini kovluyor ne item sorun nede para sorun arkadaşlarımın bana verdikleri itemleri satarak 750kk param oldu. Şu ana kadar ben hic elde edememiştim. Clan olarak zaten şu anda subclass vede nobless manyaği olduğumuz icin önümüze ne gelirsek yikiyoruz. Bir arkadaş az daha ağaclara taşlarada target alıp exp kazanacakti dur felan dedik . olmaz boyle gm dedik ban dedik. O kadar hirsli oldumuştuk.
Kısacası clana gelin. kavga etmeyin sataşmayın bu topic kapanmasın bakın kötü olmayalım forumla. neyse ben kactım pos makinelerinde sorun ciktııı...
Frekansnet hala hangi Yüzle Yazı yorsunuz? TÜRK BAYRAĞINI INDİRMİCEZ BİZE BUNU İNDİRTEMEZSİN İNDİRTEMEZLER
L2Extreme LeVeL - KuntO
Frekansnet
arkadaşım hakaret diyorsun ama herkes kendi fikrini kendi haklarını göstermkle kulanmkala uygulamakla özgür ve sen buna katılmıyorsan bu forumdan git burda ne yaptığmızla ilgilenmiyorsan buraya bir şey yazma !!
ya arkadasım ben es l2 serwerında oynuyodum titan ı bu sitede cok övdünüz nasıl bi serwer nasıl indiririm bana yardımcı olabilirmisiniz
bide ben bu serwer a girsem ex kac we bana yardım edermisiniz
arkadaşlar patcher ı yukledim oyuna tıkladım böyle bir hata verdi :
OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2803 MHz with 511MB RAM Video: No Video