Şimdi Ara

L2Extreme TITANDA TURK KALESI (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
0
Favori
8.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    (masaüstündeki dünya simgeli uygulamaya tıkla yoksa oyun klasörün içinde bulunan uygulamaya tıkla)
  • ADEN CASTLE SIEGE BU AKSAM SAAT 22.30 DA TUM TURKLERI BEKLERIZ
  • gelmek isterdim ama oyun yasak

• L2EXTREMEDE ADEN CASTLE SIEGE TURK SAVASI

TARİH - 29 EKİM 2006
    SAAT - 22.30
    HOST - L2EXTREME
    SERVER - TITAN
    CASTLE - ADEN

ALLIANCE - TURKISHPOWER
    http://forum.donanimhaber.com/m_10113025/tm.htm
  • arkadaşlar bende oyunda tecrübeliyim ve tekrar extreme e geliyorum malesef acc um silindi ama kısa sürede yükselicem kotam dolu oyüzden beklemem gerek hele bi aybaşı gelsin hemen indircem
  • GOKU RAKU KARDESIM GEL BEKLERIZ KAPIMIZI ACIKTIR...
  • Clana Herkesi Bekliyoruz. Herkesi hemde. Online oyuncu Problemimiz var.
  • yaaaaaa arkadaslar acount alamadım yaaaa bi gösterin yaaaa pls pls
  • msnıme ekle kardesım ben yardım ederım sana
  • BossLar Karsımızda duramıyor valla gelın sızlerlede boss keselım :) syureklı item silah dusuruyoruz :)
  • Bu akşam zaken bossunun saatini tutturursak zaken bossunu kesecez. Zaken icin tüm oyuncuları bekleriz. Şu sıralarda genelde aden yada goddar castle da bulunuyoruz.
  • Cok Lag vardı yaa o yuzden gıdemedık ama saat tutarsa bugun ZAKEN'deyiz :)
  • Ne Zaken kesmesi ya beni Bloody Queen kesti antharasin kapida gecerken. 6,5dk laga girdim bi baktim yatmis eleman :)
  • hehe senin pcde var bisi liderm
  • sanirim tek yardim alamayan benm
  • ii bari o saman bana da pm atin bende clana girim bisiler yapalım lvl 72 sws lvl 77th lvl 68 buffer war lider hangisini istiosan sole onu clana al hepbirlikte oynayalim nick comehitme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delamis -- 5 Kasım 2006; 10:16:53 >
  • Dostum OTTOMANHERO CLAN LEADER OLARAK FULL CLAN ALLY E KATİLA BİLİRİZ CLAN76+ OYUNDA PM ATARSAN KONUYU AYRİNTİLİ KONUSALİM!!!!Gunde 2saat kesin online...
  • Güzel fikir bence katilmak oraya 76+ yazmisin bence lvl yerine encahnt(artilari) setlerini jewerllerini yazsan daha mantikli cunku ben bunu gordum lvl hiçbirsey 100 lvl ol gelir donate havada avlar seni
  • Kardesım oyun ıcınde FASTandFAST pm atın yardım etmeye calısırız...
  • KARDEŞ İSTİYOSAN TUM CLANİ TEKTEK İTEMLERİYLE YAZAM HE??Genel bir seviye 76+ bilmiyorum caktinmi.....
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.