Ve Tek Bir Söz Daha Söylemek istiyorum.Bizi Sevmiyor olabilirsiniz.serveri beğenmiyor da olabilirsiniz.Ancak Biz Bu Serveri Para beklentimiz olmadan actik sadece amaç zevk almaktir.Biz saatlerimizi hatta gün ve haftalarimizi harciyoruz ve ayrica para da harciyoruz. Serverimizi Kötülemeyin ve Emeğimize Saygı Gösterin Saygılarımızla. www.l2legion.org ----------------------------------------------- Features for L2Legion x500 Interlude Server * Max Level 80 * Interlude Skills/Mobs/Items * Interlude Weapons/Armors * Gracia Weapons/Armors * Wings/Epic Mask * Interlude RBs'es stats * Retail Buff Times and Dance/Song times * Cursed Weapons Zariche and Akamanah ( retail like ) * Sieges ( retail like ) * Olympiads ( retail like ) * Seven Signs ( retail like ) * Augment System ( retail like ) * Clan System ( retail like ) * Duel ( with all exploits blocked ) * 50 Buff Slots * Death Penalty System * Hero skills * Change CL option in game * Siegable Clan Halls * Retail like Primeval Island * Retail like Frintezza-------------------------------------------
tekrar hayrlı olsn bide fotolar daha büyük olsa iyi olurdu :p
Facede Var Dostum Oradan bakabilirsin istersen :). Teşekkürler çok ugrastık ama değdi.
donate yok ise hayirli ugurlu olsun.
cunku para beklentimiz yok dedin.
Hayırlı olsun.
arkadaşlar tüm iyi dilekleriniziçin sagolun ancak bunu kapatip offical acacagiz. o zaman sizi burdan bilgilendirirm. Server online kalacak ancak donate yok.Oyunda gm falanda olmicak offical acana kadar oynanmasi için herkese tekrar teşekkürler.
öncelikle hayırlı olsun.
önceki msjda donate yok demişsin ama demin sitenize baktım donate kısmı var hatta fiyatları bile yazıyor.
ya bir şey diycem sizin sitede yzanları aw-l2 nin ki lere benzettim hatta aynı su donate kısmında yazanları ve server makinenin ozellikleri ni falan :d
quote:
Orijinalden alıntı: TidusTR
öncelikle hayırlı olsun.
önceki msjda donate yok demişsin ama demin sitenize baktım donate kısmı var hatta fiyatları bile yazıyor.
Şunu demiş olabilir; Sizin üzerinizden kar etmiyoruz donate den gelen paraları sadece Server pc kirasına veriyoruz demek istemiş olabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme