Şimdi Ara

L2WalkeR L2 Hilesi YarDım Ingilizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BeyLer sonunda buLdum L2 nin hiLesini adena cogaltılabiliyor kopyalanabiliyor youtube da bir kac videosunu izledim ama hersey ya rusca yada ingilizce..

Ingilizcesi iyi oLan bi arkadas google girip L2Walker diye arattırabilirse tum sonuclarda cıkıyor bu hile yalnız private serverlar icin host's yada proxy gibi ayarları war iste bunlarda ingilizce yazıyor yardımcı olabilirseniz cok sevinirim..

MeseLa su adresLerde ne demek istiyor

http://www.mpcforum.com/showthread.php?121479-L2Walker-10.6.1-crack-on-private-servers,

http://www.l2adenalineage.com/l2-walker-script-dictionary-lineage-private-server/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milkshakee -- 27 Nisan 2010; 17:03:30 >

• Sakin merak etme yeni birşey değil bunlar. Lineage içinde çok program var ama kullanılmaları o kadar yaygın değiller. Free serverlardaki açıkların çok olmasından dolayı bu tarz programlar işe yarar. l2walker için alınan önlem lerde birden çoktur bu tarz şeyleri yaparken banlanabilecek bir account ilen bu işleri yap. ASıl ( main ) charın yanmasın. kaliteli olmayan güvenlik yazılımı içermeyen free serverlarda çalışabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosmodream

Sakin merak etme yeni birşey değil bunlar. Lineage içinde çok program var ama kullanılmaları o kadar yaygın değiller. Free serverlardaki açıkların çok olmasından dolayı bu tarz programlar işe yarar. l2walker için alınan önlem lerde birden çoktur bu tarz şeyleri yaparken banlanabilecek bir account ilen bu işleri yap. ASıl ( main ) charın yanmasın. kaliteli olmayan güvenlik yazılımı içermeyen free serverlarda çalışabilir.

+1.
    Yahu neden hile hurdaya sapmak istiyonuz anlamıyorum, şu oyunu düzgün oynayın, azıcık ortamı izleyin zaten para kazancak tonla olay çıkıyor önünüze, zevk almaya bakın olaydan. Hile ile adena alsan ne zevk alacan bundan, o malzemeyi elde etmek için uğreşmadıktan sonra. Age of empires oynarlar, atlıları öldürmek için otomatik tüfekli araba çıkarırlar, counter kasarlar hile açarak, kardeşim her yerde hile de hayatın hilesi yok, orada ne yapacaksın, hadi yaptın hiç mi vicdan azabı çekmeyecen? Delirtirler bunlar adamı yemin ederim...

• TomAmca valla aynen senin gibi düşünüyom şu ana kadar walkerdır l2phx midir nedir onları kullanmadım ,bilmiyom nedense haksızlık oluyo gibi geliyo
    düzgünce oyna clandan grup oluştur bak görürsün herşeyi yaparsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.