Yeterince açık,orjinal l4d 2 mi açmaya çalıştığımda o videodan sonra loading ekranında atıyor,hem de hiç bir error vermeden. Yardım?
verify integrity of game cache yaptıınızmı steamden? eksik dosya varsa inceleyip indiriyor.
Bizim ev telefonları cızırtı yapıyor diye elektrikçi splinter takmıştı,ben de evde değildim ne yaptığını bilmiyorum. O günden beri bilgisayar sapıttı bazen aşırı kasıyor fareyi bile hareket ettiremiyorum hatta bazen bilgisayar açılmıyor. İlk defa da böyle birşey görüyorum acaba sorun ne olabilir ki?
splitter ile bilgisayarın kasmasının bir alakası olacagını snmıyorum. Kulandıgınız programlarla ilgisi olabilir. oyuna girerken virüs prog. dahil herseyi kapatın msn cart curt acık kalmasın
sorunun donanım problemide olabilir buradan çözmek epey zor. Sen boş bir anında format atıp sistemi yeniden kurmayı dene.
quote:
Orijinalden alıntı: darknessfriend
Yeterince açık,orjinal l4d 2 mi açmaya çalıştığımda o videodan sonra loading ekranında atıyor,hem de hiç bir error vermeden. Yardım?
yeterince açık mı diyorsun sen bu bilgilere? sistemin ne? (özellikle ekran kartın ve sürücü sürümü) kullandığın işletim sistemi (krakerli ise hangi versiyonu?) antivirüsün? steamde sisteminin genel performansına göre bir yavaşlık var mı?
verify ettikten sonra çözülmezse, steam ve oyun harici donanıma bakman gerekecek.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme