Şimdi Ara

L505-11E Modeli Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar L505 - 11E modelini almayı düşünüyorum. Kullananlardan yorumlarını alıp ona göre kararımı verecem.
    Şimdiden ilgilenenlere teşekkürler...

• ben kullanmadım ama özelliklerine bakınca 2 gb ram war we ekran kartı paylaşımlı biraz kasmazmı tabi kullannan arkadaşlar daha iyi bilir
  • Ekran kartı paylaşımli değil kardeş atı 4650 kart var
  • walaha ben teknosanın siteden baktım öyle yazıyor :(
    1 GB (Max 2303 MB Paylaşımlı)

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_Catalog=_BILGISAYAR&CS_ProductID=125031153&CS_Category=_NOTEBOOK63
    buyur sende bi bak :(
  • Tamam işte kardeş 1 gb paylaşımsız hali :)
  • :D hacı walaha bilmiyorum ben sadece fikir öne sürdüm keşke daha çok anlayan birileride gelsede bende bilgi edinsem :D çünki bende alacam laptop ve bunu düşünüyorum :D

http://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-f60-11d-f60-11d-core-i7-620m-2.66ghz-6gb-500gb-15.6-1024mb-gt330m-bt-dvdrw-br-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=44909
  • Parça özellik yönünden yeterince bilgi sahibiyim. Ben kullanandan sorunlu mu, ısı performans vs bilgisi almak istiyorum.
    IŞLEM TAMAM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frk_Plt -- 5 Mayıs 2010; 23:52:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu anda kullanmakta olduğum bilgisayar :) Bende alalı 1 ay oldu ve teknosa'dan aldım.Parça bilgim yüksektir diyebilirim çünkü 4 aya yakın bu konuları la ilgili araştırma yaptım ve tüm işlemci ekran kartları vb. parçalar ile ilgili çoğu şey hakkımda bilgim war.
    Konuya dönersek ben bu pc'yi çok araştırarak ve toshiba kalitesine dayanarak aldım.Bilgisayarın ısınma sorunu yok.Fan sesi çok az.Knight online oynarken ve nette, pcyi kasacak prog. açık olduğunda dahi 55*C yi geçmedi sıcaklık.2 gb rami olmasında da bence 2 gb ram yeterli ama bende yazın arttırmayı düşünüyorum; fakat ram sıkıntım hiç olmadı.İşlemci bakımından güzel bir işlemci.T6600 işlemci 2 mb ön bellek war -isteyen intelin sitesinden bakabilir- 2,2 ghz işlemci hızı.
    Ekran kartının paylaşımlı olduğuyla ilgili cevaplar gelmiş.Ekran kartı 1 gb paylaşımsızdır.Parantez içinde yazan sistemin ihtiyaç duyduğunda arttırabileceği değerdir.Bunun için 32-bit işletim sistemi 3 gb ram veya daha fazla olmasını isterseniz 64-bit işletim sistemi 5 gb ram'e sahip bir sistem gerekir.
    HD4650 ekran kartı eski bir ekran kartı olmasına rağmen iyi bir ekran kartıdır ve bu makinede bulunun kart'da GDDR3'dür.Yani daha fazla enerji kullanarak daha iyi sonuç verir.Ekran kartı yeni oyunların çoğunu akıcı bir şekilde oynatır.
    Eğer bana sorarsan alayımmı diye kesinlikle almanı tavsiye ederim.Sonuna kadar okuduğunuz için teşekkür ederim.

• t6600 yerine bence i3 i5 5650ekran kartılı modellere bak derim gidip eski t6600 işlemcine 1500tl vercene i5 işlemcili al
    bu da linki düşünürsenhttp://www.bimeks.com.tr/urun/1002/111017/acer-as5740g-i5-430m-lx-pmb02-077-.aspx 1386 tl
  • a500-19w al lxxx serisi axxx serisine göre biraz daha düşük kaçıyor ben çok memnunum :) a500-19w :)
  • L505-13U'da 2 gb i330 işlemcili ve L505- 13V olan da aynı işlemci ve 4GB ram var. Fiyatlarıda 11e ile aşağı yukarı aynı bence bunlardan birini tercih et. Bu arada hd5165=hd4650 sadece yeniden isimlendirme.
  • Ben 6 aydır kullanıyorum ve tek bir sorun çıkarmadı. Ekran kartı mükemmel. Oyun istiyorsanız. Call of duty modern vf2, nfs hot pirsuit gibi oyunları Ekstra 4x detayda oynadım inanın tek bir takılma olmuyor. Kesinlikle tavsiye ederm 2 gb ram hiç sorun çıkarmadı olduda çıkardı diyelim 8 gb destekli zaten. En az 5 sene kullanabileceğiniz bir laptop. Klavye ve malzeme olarakta güzel. Sessiz çalışıyor birtek kamerası kötü o da ne kadar önemli bilemem.
  • Konu çok eski milat oldu kardeş sağol...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.