Şimdi Ara

L820 ALINIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar butce 500 lira ve ozelligine gore baktigim f/p 820 gibi duruyor bu ozellikte bu fiyata android bulamadim bulsamda 1 senede cop diye dusunuyorum anneme 520 almistim hala tas gibi 1 seneyi devirdi.Eski olmasi kafami kurcaliyor guncelleme almama durumu nedir? birde ben face ve whatsapda cok gezen biriyim sarj ne kadar gider tahminen ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Şarj sıkıntı olma ihtimali fazla. Ayrıca ekranı çok dayanıksızdır internette aratırsan çok fazla telefonun ekranının kırıldığını görürsün.
  • çoluk çocuğa inanma. Lumia 820 çok güzel ürün. 500 liranın hakkını fazlasıyla verir. Ekranı amoleddir. Bu yüzden güzel bir kontrastı var. 2 sene boyunca hiç sakınmadan kullandım. Defalarca düştü en sonunda 2 sene bitince kırıldı. Bu biraz da nasıl düştüğüne bağlı. Bir mesaj üstümdeki 'lumia profesörü' arkadaşa bakarsan o zaten her lumia nın sorunlu olduğunu düşünüyor. Lumialar üretilirken fabrikada bizzat kontrol etmiş.:) ekran çizilmesi sizi rahatsız ediyorsa bir jelatin çekersiniz ekrana. Ancak uyduruk ve kötü bir ekranı yok.
  • Şarj sıkıntısı var birde biraz ağır bi telefon. Fakat parasını göre iyidir.
  • windows 10'u alacak mıdır?Teşekkürler.

• hız anlamında su gibi akıyor. fakat şarjı da aynı oranda su gibi akıyor. fiziksel olarak çok hassas duruyor, düşse hemen kırılacakmış gibi. ekranı oled olduğu için hoşuma gidiyor. çözünürlüğü düşük olsa da görsel şölen. kendi kulaklığının bile ses kalitesi süper. oyun oynamak ve nette gezinmek zevkli. sosyal medya uygulamaları yeterli. fiyat performans canavarı. teknik özellikler bakımından daha düşük seviyede olsa da benzer fiyata 720 de düşünebilir. yapı olarak hem daha sağlam, hem de daha hafif.
  • Yedek bataryam var. Batarya perfonmansı çok iyi değil ama çokta kötü değil!

Ekran açıları ve boyutu çok iyi. Ben ikinci el 500 tlye aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    iphone 5s alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Bu cihaz alınır mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Wi Fi kullanıcısına yanıt
    Mesajlaşma,biraz internette gezinti,arama ile ortalama ne kadar sürede bitiyor şarjınız?Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: GIRALİÇEM

Mesajlaşma,biraz internette gezinti,arama ile ortalama ne kadar sürede bitiyor şarjınız?Teşekkürler.

Ben günde 2 kez şarj ediyorum ama telefon elimden düşmüyor ve ekran saati sürekli açık.

Sen günde 1 kere şarj edersin yeter.

Dediğim gibi 30 tlye al bir yedek batarya, bittimi bitecek mi derdin kalmaz.

1 sene gmd 1 kullandım, hemen hemen aynı.

Tamamdır teşekkürler. Kamera konusunda ortalama bir performansı için ne dersiniz,biraz incelemelerine bakmıştım.

• quote:

Tamamdır teşekkürler. Kamera konusunda ortalama bir performansı için ne dersiniz,biraz incelemelerine bakmıştım.

Işıklı ortamda ortalamanın üstünde. Bana fazla bile geliyor. Ayrıca lumia için 10 ayrı fotoğraf 📷 uygulaması var.

Teşekkürler cevapladığınız için.

• quote:

windows 10'u alacak mıdır?Teşekkürler.

Alıcak ama telefon ne kadar uyum sağlar orası belirsiz belki de telefon w10 aldıktan sonra hiçbir işlevini yerine getirmeyecek belirsiz bu durum..
  • GOTHAM CITY kullanıcısına yanıt
    Ben de iyi olur mu olmaz mı ikilemdeyim.Lumia 535 daha mantıklı sanırım bu durumda.

• quote:

Ben de iyi olur mu olmaz mı ikilemdeyim.Lumia 535 daha mantıklı sanırım bu durumda.

Ekranı sorun olmayacaksa alın çünkü ekranı rezil. Bu arada lumiaların çoğunda hatta hepsinde dokunmatik algılama sorunu var bunu bilip de alın
  • quote:

Kardeş sen bu götham isimli arkadaşa bakma. Bu wp8 bölümünün yeni trolü. Abuk subuk şeyler yazıyor. 820nin w10u alacağı ve normal çalışacağını bilin. Birde götham isimli arkadaş ekranların hassasiyet sorunu olduğu söylemiş. Bütün telefonları kullanmış mı ki kullandıysa da ne kadar süreyle kullanmış ki hepsinde sorun olduğunu yazabilmiş. Yani bu arkadaşın soyledikleri yalan dolan. Kafasından sallıyor işte. Kaale almamanızı tavsiye ederim.

Her konuya saçma saçma şeyler yazdığını gördüğünüz zaman anlayacaksınız bu arkadaşın yalan söylediğini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumuu -- 2 Şubat 2015; 19:43:43 >
  • quote:

Koyduğum resimlere bakın hocam. Götham denilen arkadaşın ciddiye alınmayacağını daha iyi anlarsınız. Bu konudaki mesajında hepsinin ekranında sorun var derken başka bir konuda sorunu çözdüler çözmemiş olabilirler yazmış. 2 mesajının arasında yarım saat var. Daha kendinin ne yazdığını bile bilmiyor sallıyor kafasından işte.
     L820 ALINIR MI? L820 ALINIR MI?

• jumuu J kullanıcısına yanıt
    Uyardığınız için teşekkürler.

• II.Mehmed kullanıcısına yanıt
    ben zamanında 1.150 lira verdim o parayı bile hakediyor bence lumia820 yi 500 liraya alabilmek çok büyük bir şans öyle samsung galaxy ler gibi 1 sene kullandıktan sonra kasma sorunları falan yok çok stabil çok akıcı şarjını bilinçli kullanırsan hiç sıkıntı çekmezsin kardeşim

• Pilin düşük olması senin cihazı ne ağırlıkta kullanacağına göre değişir kullanıcılara göre 1650 mah batarya bir günü rahat geçirmenizi sağlıyor bende lumia 820 almayı düşünüyorum ürünün 9.9 mm kalınlığında olması ise kablosuz şarj sisteminden kaynaklanıyor lumia 920 de kullanılan titreşim önleme sisteminin lumia 820 de bulunmaması ise ürünü inceltmiş lumia 820 de bulunan amoled ekran ise IPS/LCD göre daha iyi bir kullanım sağlıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.