Şimdi Ara

L920 güncellemeyi görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fark ettim ki benim L920 (iki gün önce kullanmaya başladım) eski bir sürümde kalmış. Sanırım black güncellemesini almamış ya da yarım yamalak almış tam çözemedim. Örneğin glance screen, dokun vs gibi şeyler yok bende. Ama ayarlar > telefon güncellemesi kısmında telefon güncel diyor. Yardımcı olabilecek var mı? Nasıl güncellerim telefonu. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: karl hungus

Arkadaşlar fark ettim ki benim L920 (iki gün önce kullanmaya başladım) eski bir sürümde kalmış. Sanırım black güncellemesini almamış ya da yarım yamalak almış tam çözemedim. Örneğin glance screen, dokun vs gibi şeyler yok bende. Ama ayarlar > telefon güncellemesi kısmında telefon güncel diyor. Yardımcı olabilecek var mı? Nasıl güncellerim telefonu. Teşekkürler.

Dostum pcye bağla güncellemeyi görmesi lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal1363

quote:

Arkadaşlar fark ettim ki benim L920 (iki gün önce kullanmaya başladım) eski bir sürümde kalmış. Sanırım black güncellemesini almamış ya da yarım yamalak almış tam çözemedim. Örneğin glance screen, dokun vs gibi şeyler yok bende. Ama ayarlar > telefon güncellemesi kısmında telefon güncel diyor. Yardımcı olabilecek var mı? Nasıl güncellerim telefonu. Teşekkürler.

Hocam sağol, denememiştim. Şimdi NSU kurdum ve update oluyor. Ama her güncelleme geldiğinde böyle mi yapmak zorunda kalacağım? Telefona düşmez mi güncellemeler?

• mağazadan lumia system uptader programını indir oradaki programlar görürsün yüklemek istediklerini kur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kartal1363

quote:

Hocam sağol, denememiştim. Şimdi NSU kurdum ve update oluyor. Ama her güncelleme geldiğinde böyle mi yapmak zorunda kalacağım? Telefona düşmez mi güncellemeler?

Onlar kararlı güncellemeler de olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.