Şimdi Ara

L925 mi Zenfone6 mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1-2 gün içinde telefon almayı düşünüyorum bütçem ortalama 750-800 lira Lumia 925 ve Zenfone 6 arasında kaldım. Kamera, navigasyon ve tarayıcı performansının benim için öncelikli olduğunu söyleyebilirim. Kardeşim L1020 kullandığı için wp sistemini az çok biliyorum. L925'in kamera ve navigasyon uygulamaları konusunda beni üzeceğini düşünmüyorum ama cihazın yaklaşık 1.5 yıl önce çıkması sebebiyle donanım olarak beni ne kadar bir zaman götüreceği konusunda pek emin değilim. Zenfone 6 ise android ve bu fiyat segmentinde aklıma en çok yatan telefon oldu lumia daki gibi şu özelliği çok iyi diyemiyorum ama incelemelerini izlediğim kadarıyla bütün fonksiyonlarını belli bir düzeyde kullanmak mümkün. Babam eğer daha düşük bir bütçe sunarsada lumia 820 aklımdaki tek seçenek. Şuan nokia c6-01 kullanıyorum hangisini tercih edersem edeyim beni üzmeyeceği konusunda şüphem yok :D Bu iki cihaz arasında tercih yapmama yardımcı olursanız sevinirim.

• Lumia 520 kullanıyorum 1.5 senedir ve ağır kasmadı , 512mb ram var özellikleri de malum gerisini sen düşün :) büyüklük sıkıntı değilse z6 güzel tercih olur
  • Hocam ikisi de güzel telefon. Ama dediğin gibi lumia 925 eskidi artık zenfone lar daha yeni çıktılar ve lolipop güncellemesini de alacak. zenfone 6 daha mantikli gibi. Sizin tercihiniz tabi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia 925 tasarım sağlamlık ve performans olarak iyi bir donanımı da şimdilik yeterli bir cihaz şarjı biraz çabuk biitiyor ama 1 günü çıkartıyor çoğu telefon gibi ancak ben sıfır olarak almanızı tavsiye etmem 2.el alınıcaksa düşünülebilir sizin için navigasyon,kamera ve internet hızı önemliyse güncel model olan lumia 735 modelini tavsiye ederim kamera uygulamaları ve harita uygulamaları olarak neredeyse rakipsiz ancak wp'nun ie tarayıcısı biraz sorunlu bazı sitelerde sorun çıkartıyor flash desteği yerine html5 desteği var video izlerken sıkıntı çıkartabiliyor zaman zaman bunun dışında sistemin bir takım eksiklikleri var ancak yinede kullanılabilir düzeyde ben şahsen wp'yi her ne kadar eleştirsemde kopamıyorum wp bir yandan da beni kendine çekiyor.
  • Öncelikle işletim sistemine ve ihtiyaçlarına karar ver bence L925 eski ama W10 güncellemesi alacak ne getirir ne götürür bilemem ama şuan birçok kullanıcısı şarj konusundan şikayetçi
  • Lumia 925 çok uzun sure götürür sizi çünkü telefonu aldiktan birkaç ay sonra sosyal medya ve internet için kullanacaksiniz çoğunlukla telefonu zaten wp stabil bir işletim sistemi sorun cikarmaz onceliginiz kamera navigasyonsa lumia 925 alırsanız daha mantikli olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia 925 in sarj ve aşırı ısınma problemi var dostum. Sarjı çok çabuk bitiyor 3g bağlantısında hele su gibi içiyor şarjı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 5s alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Lenovo Zuk Z2/Z2 Pro Ana Konu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 925 derdim ancak güncellemeden dolayı zenfone diyorum. Birinin yeni çıkması herşeyi değiştirdi. Ancak özellik ve kalite olarak 925kesinlikle

• yorumlar için teşekkürler arkadaşlar vizelerim bugün bitti eve dönüyorum dediğim gibi babamdan 750 800 civarı bir bütçe alabilirsem kararım L925 alma yönünde eğer olmazsa L820 ye yönelicem
  • Bekleme sansiniz varsa lumia 735 535 beklenebilir l820 yerine 920 alsaniz daha mantikli 925 ile ayni özelliklerde kasasi farkli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.