Şimdi Ara

La La Land (2016) | Ryan Gosling - Emma Stone (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
4.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Aşk filmleri sinemada tercih ettiğim bir tür değil ama bu filme gidilir gibi görünüyor.

Sağlam bir filme benziyor.
  • Merakla bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geldi nihayet
  • Nasıl film?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepMind

Nasıl film?

Normalde müzikal sevmem ama film güzel olmuş, müzikal kısımları biraz baysa da. Güzel bir de finali var ki etkisini halen atamadım üzerinden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek kelime ile başyapıt.Whiplash den sonra Damien chazelle den inanılmaz bir müzikal film daha gerçekten.İnanılmaz bir anlatıma sahip,müzikler gayet iyi,filmin sonu ise gerçekten etkileyici.Oscar için şuanlık en büyük adayım oldu film. Gerçekten çok beğendim.Sinemada değişik birşeyler izlemek istiyorsanız müzikaldan aman aman nefret etmiyorsanız kesinlikle izlenilmesi gereken bir film.Ayrıca Ryan Gosling in performansına çok beğendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neoyilmaz -- 2 Ocak 2017; 19:57:14 >
  • Bu hafta içinde gitmeyi düşünüyorum.
  • Aşırı eğlenceli ve minnoş bir film olmuş. Müzikali sevmeyen bana bile sevdirdi kendini film. Emma Stone-Ryan Gosling siz muhteşem detaylarsınız. Çok yakışmışlar role/filme. Oyunculuklar zaten harika. Diğer oscar adayları ne bilmiyorum ama bu film oscar almazsa cidden yazık olur.

Son sahnedeki alternatif son olayı içimi cız etti resmen. Hepimizin görmek istediği sonu gösterdiler ama olmadı.
  • hem müzikal sever, hem aynı yönetmenin whiplash ini sevmiş, hemde emma stone hayranı biri olarak bu filmi çok bekliyodum, ama nasıl izlerim bilemedim, pek erkek erkeğe gidilecek bi film değil sanki, diğer türlüsüde bizde yok benim finaller bitene kadar internete düşmüş olsa bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hanzee

hem müzikal sever, hem aynı yönetmenin whiplash ini sevmiş, hemde emma stone hayranı biri olarak bu filmi çok bekliyodum, ama nasıl izlerim bilemedim, pek erkek erkeğe gidilecek bi film değil sanki, diğer türlüsüde bizde yok benim finaller bitene kadar internete düşmüş olsa bari

Ben yalnız başıma gittim. Bileti alırken kasadaki hanfendi alaycı bakışlarla baktı biraz.
  • En çok altın küre kazanan film olarak tarihe geçti.

• harika bir film mutlaka gidin izleyin, akademide çok üstüne üşüşecek gibi duruyor

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne iyi ne kötüydü. Son 20-25 dakikası çok hoşuma gitti filmin. Ancak her dakikada bir şarkı giriyor; tamam müzikal de abartmışlar yani.
    Emma Stone & Ryan Gosling 10 numara oynamışlar.
    6.5/10
  • sonunda boğazınıza bir düğüm takılabilir
  • Film, imdb top250 ye 23. sıradan giriş yaptı. sanırım izlemek farz oldu
  • Takip.
  • düşmedi mi henüz nete
  • Muhteşem bir film, bana göre bir başyapıt olmuş. Damien Chazelle henüz 31 yaşında ve Whiplash gibi harika bir filmin bile üstüne çıkmış bu filmle. Muhtemelen 20-30 yıl sonra kült olarak anılacak. Hikayesi öyle sıradışı falan değil gayet sıradan ama sunuş biçimi yani müzikler, danslar, renkler, oyunculuklar, sinematografi mükemmel. Müzikal ile alakası olmayan birisi olmama rağmen çok büyük beklentiyle gitmiştim, beklentimin de ötesine geçti. Çok farklı bir deneyim, film yağ gibi akıyor. Tabi benim abarttığımı düşünebilirsiniz. Evet ben çok keyif aldığım için abartıyorum, muhtemelen siz bu kadar beğenmeyebilirsiniz ama kesinlikle keyif alınacak bir film. Belki 1-2 hafta sonra etkisi geçince böyle düşünmeyeceğim ama hiç sanmıyorum öyle olacağını. Ben çok şarkı dinleyen birisiyim. İnanın 3 gündür dinlediğim tek şey La La Land'in soundtrack albümü.

Bir de filme şu açıdan çok saygı duyuyorum; Ben 1-2 sene sonra sinema-dizi sektöründe çalışmayı düşünen biriyim. Arada arkadaşlarla senaryo yazıyoruz, bir şeyler çekmeye çalışıyoruz ya da beyin fırtınası yapıyoruz. Bana bütçe ve ekipman verilse iyi kötü bir dram, aksiyon vs. çekebilirim. Çekebileceğimi biliyorum çünkü işin temelini biliyorum ama bir müzikal asla yapamayacağımı anladım. Düşünemiyorum bile, çok daha fazla komplike ve zor bir iş. Çünkü hem sinemanın temel öğelerine bağlı kalman hem de işin içine müziği, dansı katman, harmanlaman gerekiyor. Normal bir film çekmek zaten fazlasıyla meşakkatli, emek isteyen ve detaylar üzerine kurulu bir şey, müzikal ise ondan 2-3 kat daha zor sanırım. Bu fikirlerim müzikal konusundaki cahilliğimden olabilir ama az çok sinemadan anlayan birisi olarak fikirlerimin bir temeli var. Belki müzikal izlemeye başlasam bu fikirlerim değişebilir ama şu an durum bu.

Neyse fazla şişirdim, gidin izleyin, ben de tekrar gideceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 19 Ocak 2017; 6:54:26 >

• Benim finaller bitene kadar internete düşsün diye dua ediyordum ki düşmüş, sonunda izleyebildim
    Beklentim çok yüksekti, emma stone + yönetmenin verdiği güven(whiplash ten) + müzikal havada olması beni çok çekmişti. Filmi izledikten sonra çok rahat söyleyebilirim ki beklentimin de üzerine çıktı. Film esnasında "lan bunun orjinal cd sini alsam bundan 30-35 yıl sonra iyi paraya okuturum ha" düşüncesi geçti aklımdan :D Gerçi bu cd işi zamanla değerlenen bişey olmayadabilir, konu hakkında bilgili değilim ama düşünmeden edemedim :D Çok bariz bu film kültlerin arasına girecek
    En çok dikkatimi çeken şeyi söyleyeyim, sinematografi denen şeyler tek kelimeyle muhteşem. Çok az filmde sahneler, çekim açıları, mekan tercihleri (kısaca yönetmen etkisi) ekstra dikkatimi çeker, ama bu filmde başından sonuna kadar her sahnenin muhteşemliğine dikkat etmemek imkansızdı, keşke sinemada izleseydim dedim. "Damien Chazelle" bu adamın adını biraz daha aklımıza kazımak lazım
    Ve final,
    içim bi hoş oldu o sahnede, hele en sondaki birbirlerine hafif gülümsemeyle attıkları bakış parçaladı, işte orda da oyunculuk konuştu, emma stone un o bakışı en çok aklımda kalacak sahne

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.