Şimdi Ara

La La Land (2016) | Ryan Gosling - Emma Stone (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
4.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İzlerken bütün tatları alabildiğim son yıllarda izlediğim iyi filmlerden...
  • Arkadaşlarla puanına ödüllerine güvenip gittik, 2. yarısında çıktık.

Bana hitap etmese de acaba bir daha mı şans versem diyorum, whiplash'ı bayağı beğenmiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • film 14 dalda oscara aday oldu.
  • 14 dalda Oscara aday olmuş, müthiş bir şey bu.

5-6 tane alır büyük ihtimal.
  • Yok ya bayıla sıkıla izledim sadece sonu hoşuma gitti.. Müzikallerden çok sıkılan biri olarak birazda filmin popüler olmasından sonuna kadar izledim yok ya bana göre değil müzikal filmler.

• Film şuan vizyonda mı ya da internete düştü mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: bynoun

Yok ya bayıla sıkıla izledim sadece sonu hoşuma gitti.. Müzikallerden çok sıkılan biri olarak birazda filmin popüler olmasından sonuna kadar izledim yok ya bana göre değil müzikal filmler.

katılıyorum. yine de müzikalden nefret eden biri olarak bu filmi izledim çok sıkılmadan, normalde 10 dk bile dayanamam. sonu gerçekten güzeldi

• çöp

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmeteren07 A kullanıcısına yanıt
    Nette var dostum.

• Whiplash'ı çok beğenmiştim bunu da çok beğendim.Müzikal filmleri çok severim ve bu filmin çok nostaljik bir havası vardı.Sonunda boğazım düğümlendi.

• Birkaç güzel sahne ve buruk bir son var.Filmin teknik yönlerinden bahsetmeye gerek yok üst düzey bir oyunculukta yok bence.Oscara oynamış bir film ki kazanacaktır da. 7/10

• Titanik ve Ben Hur'un rekoruna ortak olmaz insallah

• Film sona doğru yavaş yavaş yükseliyor etkileyici bir sonla da bitiyor.O sebeple filme puan versem ilk yarısı 6 ikinci yarısı 9.5 alır.Oscar ödüllerini verenler filmin son çeyreğinin etkisinde kalmışlardır.O sonu bir şekilde girişe de yaysalarmış başyapıt olabilirmiş.Ama güzel film sonuçta emek vermişler.Neden izledim demiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocknRoll@ -- 30 Ocak 2017; 0:25:20 >
  • 2 saat'lik film nasıl bitti anlamadım. 1 saat daha olsa izlerdim.
  • Film cok guzeldi, dun geceden beri spotify'dan sarkilarini dinliyorum. Whiplash'taki gibi yine normalde duysam belki cok fark etmeyeceğim bir müziği filmde o kadar guzel kullanmislar ki Mia & Sebastian theme dinleyince filmdeki sahneler geliyor gozumun önüne.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence biraz abartılıyor film. Tamam müzikler iyi falan da senaryo çok klasik. İmdb de neden 8.7 anlamadım

• Baştan söyleyeyim. Filmi beğendim.

Ama bu film IMDB puanını kesinlikle haketmiyor , hele o kadar ödülü hakettiğin hiç sanmıyorum. Müzikal anlamında bile çok da iyi değildi. Bir iki tırt şarkı ve tırt dans. başka bir şey yok.

Çok ağır ve sıkıcı işliyor. Yine de tema müziği ve finali insanı etkliyor.

7/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 31 Ocak 2017; 20:34:14 >
  • Güzel film, ama 14 dalda oscar adayı olacak kadar da efsane değil.
  • Bence 10 üstünden 5'lik bir filmdi.

Zaten senaryosunun saçmalığını izleyenler biliyordur, müzik kısmında ise Les Miserables, Moulin Rouge, Grease, The Soynd of Music, Chicago gibi örneklerin yanında solda sıfır kalır.

• Yine buradakiler beğenmiyor. O zaman kesin güzel bir filmdir. En kısa zamanda izleyeceğim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.