Şimdi Ara

La lakers - Dallas DALAS LAKERSI DAĞITI GEÇMİŞ OLSUN LA LAKERS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

DALLAS --- LA LAKERS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torrent922 -- 9 Mayıs 2011; 1:30:03 >

• İlk maç !!

• maç 2
  • Yapma bunu zaten gidemiyoruz maçlara
  • Hangi kanal veriyor maçı?
  • Konuyu ben açacaktım. Neyse ya bu Terry naptı öyle 7-6 3 sayı bundan sonra elendi LAL.

ŞAMPİYON CHICAGO BULLS.
  • maç 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: torrent922
    La lakers - Dallas SERİ SUAN 3 SIFIR DALLAS LEHİNE SON ŞAMPİYON 25 SAYI FARKLA YENİK DURUMDA DAHA 2 ÇEYREK VAR AMA LACERS TÜKENDİ!! NE DÜSÜNÜYORUSNUZ LA LACERSIN BU DURUMU NEDİR ?

DALLAS --- LA LAKERS

O nasıl Lakers yazmak arkadaş Lacers ne la?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolganaber -- 8 Mayıs 2011; 23:45:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ~H!ddeN

Hangi kanal veriyor maçı?

maç NTV SPOR da ilk çeyrek bitti 10 dk ya baslar ..
  • İlk devrede 11/15 3'lük yüzdesiyle oynuyor Dallas. Böyle devam edemez ama 25 sayı farkı korur gibime geliyor.
    Miami Dallas finali istiyorum
  • quote:

quote:

Eyvallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Mountain State

quote:

La lakers - Dallas SERİ SUAN 3 SIFIR DALLAS LEHİNE SON ŞAMPİYON 25 SAYI FARKLA YENİK DURUMDA DAHA 2 ÇEYREK VAR AMA LACERS TÜKENDİ!! NE DÜSÜNÜYORUSNUZ LA LACERSIN BU DURUMU NEDİR ?

DALLAS --- LA LAKERS

Taktığın şeye bak sen imla klavuzu felansın heralde herşeyi kusursuz yazıyorsunki bu şekilde bi laf atıyorsn heralde hay allahm ya

• quote:

quote:

quote:

Eyvallah.

yildiz.tv geriden takip edicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.B CoopeR

İlk devrede 11/15 3'lük yüzdesiyle oynuyor Dallas. Böyle devam edemez ama 25 sayı farkı korur gibime geliyor.

evet ya adamlar takır takır üçlük atıyor hayretle izliyorum. dallasdan da la lakers karsısında böyle bi seri yapabiliceği aklımdan geçmemişti. lakers da bu macta ilk yarıda sonlara doğru saldı toparlıyamaz artık zaten ama zevkli bişeyler izleriz .. . la lakers 1. macı kılpayı kaybetti o macı alsaydı .. cok baska seyler izlerdik
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blue Mountain State

quote:

DALLAS --- LA LAKERS

Taktığın şeye bak sen imla klavuzu felansın heralde herşeyi kusursuz yazıyorsunki bu şekilde bi laf atıyorsn heralde hay allahm ya

Bari düzelt başkaları gülmesin.

• Hani la maç falan yok NTV'de !
  • lakers süpürüldü iki kelime ile
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: D.B CoopeR

İlk devrede 11/15 3'lük yüzdesiyle oynuyor Dallas. Böyle devam edemez ama 25 sayı farkı korur gibime geliyor.

evet ya adamlar takır takır üçlük atıyor hayretle izliyorum. dallasdan da la lakers karsısında böyle bi seri yapabiliceği aklımdan geçmemişti. lakers da bu macta ilk yarıda sonlara doğru saldı toparlıyamaz artık zaten ama zevkli bişeyler izleriz .. . la lakers 1. macı kılpayı kaybetti o macı alsaydı .. cok baska seyler izlerdik

Beat LA! Lakers en antipatik takım bana göre.
    Dallas'ı severim. Ama Wade & LeBron faktörü beni miami'ye sürüklüyor : )
    O Yüzden güzel bir Dallas - Miami finali izlemek istiyorum

• Deli etmeyin oğlum adamı facebooktan 8 kişi msnden kaç kişi sayamadım onu bırak mesaj atıp dalga geçmeye çalışanlar var. Lakers bu takım bitmez tükenmez 2 inci yarı geri geleceğiz bekleyin burada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heaven&Hell

Deli etmeyin oğlum adamı facebooktan 8 kişi msnden kaç kişi sayamadım onu bırak mesaj atıp dalga geçmeye çalışanlar var. Lakers bu takım bitmez tükenmez 2 inci yarı geri geleceğiz bekleyin burada.

Dostum umarım dediğin gibi olur da bizde seyir zevkine doyarız . MAÇ BASLADI BU ARADA .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.