Şimdi Ara

La lakers - Dallas DALAS LAKERSI DAĞITI GEÇMİŞ OLSUN LA LAKERS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Heaven&Hell

Deli etmeyin oğlum adamı facebooktan 8 kişi msnden kaç kişi sayamadım onu bırak mesaj atıp dalga geçmeye çalışanlar var. Lakers bu takım bitmez tükenmez 2 inci yarı geri geleceğiz bekleyin burada.

Beat LA!
  • quote:

Orijinalden alıntı: torrent922

quote:

Deli etmeyin oğlum adamı facebooktan 8 kişi msnden kaç kişi sayamadım onu bırak mesaj atıp dalga geçmeye çalışanlar var. Lakers bu takım bitmez tükenmez 2 inci yarı geri geleceğiz bekleyin burada.

Dostum umarım dediğin gibi olur da bizde seyir zevkine doyarız . MAÇ BASLADI BU ARADA .

böyle bir geri dönüş nba tarihinde yok kobe li lakers ın 42 63 bitmiş tukenmiş lakers novitzki amca tek başına yetiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

quote:

Orijinalden alıntı: torrent922

quote:

Dostum umarım dediğin gibi olur da bizde seyir zevkine doyarız . MAÇ BASLADI BU ARADA .

böyle bir geri dönüş nba tarihinde yok kobe li lakers ın 42 63 bitmiş tukenmiş lakers novitzki amca tek başına yetiyor

bu playoff larda portland karsısında dallas 18 sayı üstünken son çeyrekte mac verdi daha 2 çeyrek var belki olur ama dediğin gibi cok zor !

• artest naptı öyle ya turnikeyi kacırdı ... :D üçlük yağmuruda devam ediyor..
  • Evimizde Lakers'lılar, televizyonun karşısına dizilmiş oturuyorlar, karşımızda playoff maçına çıkan Dallas'ın elinde Terry'ler Stojakovic'ler, üçlükler atıyorlar, maçı çeviriyorlar şakalaşıyorlar.

O Lakers'lı aklından geçiriyor: "Benim de bir Jason Terry'm olsa, benim de bir Stojakovic'im olsa" diyor. "Jerry Buss bize niye almıyorsunuz" diyor, "bizde niye yok?" diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjknefret

Evimizde Lakers'lılar, televizyonun karşısına dizilmiş oturuyorlar, karşımızda playoff maçına çıkan Dallas'ın elinde Terry'ler Stojakovic'ler, üçlükler atıyorlar, maçı çeviriyorlar şakalaşıyorlar.

O Lakers'lı aklından geçiriyor: "Benim de bir Jason Terry'm olsa, benim de bir Stojakovic'im olsa" diyor. "Jerry Buss bize niye almıyorsunuz" diyor, "bizde niye yok?" diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjknefret

Evimizde Lakers'lılar, televizyonun karşısına dizilmiş oturuyorlar, karşımızda playoff maçına çıkan Dallas'ın elinde Terry'ler Stojakovic'ler, üçlükler atıyorlar, maçı çeviriyorlar şakalaşıyorlar.

Ben bunu çalarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 9 Mayıs 2011; 0:26:21 >

• ulan zenci ayıp ya içim gitti. Çok kötü geçirdi Barea'ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: UcanHollandali

ulan zenci ayıp ya içim gitti. Çok kötü geçirdi Barea'ya

sağlam bi ceza alması gerek o neydi öyle ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: UcanHollandali

ulan zenci ayıp ya içim gitti. Çok kötü geçirdi Barea'ya

• LAL'ı sevmem ama Kobe'nin yüz ifadesini görünce üzüldüm la. Bu arada Bynum'la Odom'a diyecek söz bulamıyorum.
  • quote:

• quote:

Bekledik bebişim nerdesin?
  • parçaladık lakersı Go MavS Go !
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.