Şimdi Ara

La Musica Pikap ve Orjinal Plaklar - Fiyat Düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    FORUM DIŞINA SATILMIŞTIR İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

Merhabalar, La Musica marka pikabımı ve çeşitli yerlerden topladığım 9 adet plağımı satıyorum, satma sebebim; bir hevesle alıp, plak biriktirip artık dinlemiyor olmam. Plaklarda biri hariç hepsi çok iyi kondisyondadır. Lüküs Hayat alırken fark etmedim, güneşte kaldığı için tam düz olmadığı için ilk şarkılarda atlayarak çalıyor. 5 tanesi 33'lük (Büyük) ,4 tanesi 45'liktir (Küçük). Pikabın kutusu bulunmaktadır. Garantisi hala devam ediyor diye biliyorum. Alalı 1 sene anca oldu. Pikabın arkasında iki tane R-L hoparlör girişi mevcut. İğnesi sıfır ayarında, universal iğne, ileri de iğnesi kırıldığı taktir de uygun fiyattan tedarik edebilirsiniz. Kargoyu üniversiteden, öğrenci indirimi ile %30 indirimli olarak PTT üzerinden yollayabilirim. Sorularınızı DM üzerinden sorabilirsiniz. İsteyen arkadaşlara WP üzerinden video atabilirim. Ayrı ayrı satmayı düşünmüyorum hepsini bir satacağım.

İstediğim Fiyat:
    500TL
    - 400TL

En özenerek aldığım plak, Berlin Duvarı yıkılmadan öncesine ait Batı Almanya üretimi, Alman bir aileden almıştım. Çok iyi kondüsyonda, 9. Senfoni, klasik severler için hazine. 33'lük

Gene alman bir aileden aldığım, çok iyi kondüsyonda klasik plak. İçerisinde Beethoven'dan Rosenstengel'e kadar sağlam sanatçılar mevcut. 33'lük

Boney M. İyi kondisyonda.33'lük

Hoş dans parçaları mevcut, iyi kondisyonda.33'lük

Açıklamada da belirttiğim gibi kusurlu bir plak. 33'lük.

33'lük iyi kondisyonda, sözsüz.

Freddie James iyi kondisyon. 33'lük.

Kendim ettim kendim buldum, 45'lik hafif cızırtılı ama böylesinin çok daha güzel olduğunu düşünüyorum.

Autumn Leaves için aldığım 45'lik. Bir jazz klasiği hafif cızırtılı çalıyor ama bence böyle çok daha hoş.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bonjuans -- 18 Ocak 2019; 16:29:21 >

• Fiyat 400'e düşürülmüştür.
  • Plaklarla birlikte mi 400'e sattn?
    Haberim olsa alırdım. :(
    Neyse. Hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • piyanist2014 P kullanıcısına yanıt
    Daha da kötüsü acil paraya ihtiyacım olduğu için plaklarla beraber 300'e sattım hatta satılana kadar 2 ay süründü ilanlarda :D İlgilenirsen Boney M ve Beethoven plakları duruyor özel mesaj atabilirsin.
  • bonjuans kullanıcısına yanıt
    Plaklarla beraber 300???
    Aman Allah'ımmm! Bu sefer kafamı duvara vurayım.
    Böyle acil şeyler bana denk gelmiyor ki!
    Dün sahibinden. com'da biri Ion Ford Mustang pikabı 300'e ilana koymuştu. Sıfırı 1200 falan. Önce havale sonra kargo deyince, güvenemedim. Üyelik tarihi de yeni. Numara falan da görünmüyor. Bir saat sonra ilan kalktı. Acaba sattı da mı kaldırdı ya da birilerinden aynı anda havale aldı da dolandı mı bilmiyorum!
    Şu sıralar uygun bir pikap arıyorum. Umarım yine böyle acil bir fırsat çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.