Ben cesaret edemiyorum oyuna başlamaya ingilizcem yetmeyebilir diye sen 8 yaşındaki çocuğa oyundaki tek seferde en uzun aksiyon sahnesinin 10 dakikayı geçmeyeceği oyunu oynatıyorsun helalVer Geow2'yi eline yaratık doğrasın o yaştaki çocuk napsın ajanlığı aksiyon ister aksiyon
benim ingilizcem yetti.o zaman seninki hertürlü yeter
Konuyla alakası olmucak ama Ben bu l.a noireda hicbisey anlamıyorum ingilizcem cok iyi degil buna turkce altyazi falan koyma imkani var mi ? Orjinal oyun
Vice davalarının tamamında uyuşturucu var sanırım ama homicide davalarını atlatan onu da atlatır
quote:
Orijinalden alıntı: cihan23
quote:
Orijinalden alıntı: Awesome
quote:
Orijinalden alıntı: atilkan
Bence ona eroin çekmeyi öğret
Eroin çekmek nedir ya
Ne bilim lan işte uyuşturucu kullanmak eroin kullanmak falan onları öğretsin. Eroin napılıyoki lan çekiliyomu içiliyomu yoksa şiringalamı basılıyo ?
quote:
quote:
quote:
quote:
Eroin çekmek nedir ya
Ne bilim lan işte uyuşturucu kullanmak eroin kullanmak falan onları öğretsin. Eroin napılıyoki lan çekiliyomu içiliyomu yoksa şiringalamı basılıyo ?
Dostum bende var sağlam mal getiriyim istersen
quote:
Sen bir gün oğluna çektirirsin.. Bir soru sorulmuş.. Biliyorsan cevapla, bilmiyorsan sus. Boş boş konuşma.
ayrıca walktrough bakıp bilebilirsin kapatma diye bişey yok.
asdada oldu olmadı sana emanet edelim cumaya götür
quote:
Orijinalden alıntı: 2K
quote:
quote:
quote:
quote:
Eroin çekmek nedir ya
Dostum bende var sağlam mal getiriyim istersen
Kaça kanka
quote:
Orijinalden alıntı: MAD MAX
quote:
Sen bir gün oğluna çektirirsin.. Bir soru sorulmuş.. Biliyorsan cevapla, bilmiyorsan sus. Boş boş konuşma.
Soru sorulmuş cevap verdim
Işıkları kapat, Alan Wake oynat.
quote:
Orijinalden alıntı: TheMEA
Işıkları kapat, Alan Wake oynat.
Rüyama girdi tavsiye etmem
Korkutmuyorduda acayip geriyordu oyun.Bak alternatif olarak Dead Space 2 oynat. Ama bu Alan Wake ile DS2 yi izlememesi lazım, kendisi oynamazsa oyunun zevkini tadamaz.