Şimdi Ara

LA Noire Uyuşturucu Kullanımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlarlar,yeğenim bir süredir benim Xbox'ta L.A Noire oynuyor,ancak yaşı biraz ufak ve eroin kullanımı vs içeren sahnelere bakamıyor.Annesi de böyle şeylere dikkat etmem gerektiği konusunda beni sıkı tembihledi.Bana oyunda bu sahneleri içeren bölümleri(davaları) ve bunları atlaman ın bir yolu olup olmadığını söylerseniz sevinirim.Sanırım "Black Caesar" bölümünde karşılaşmış böyle bir şeyle.

• mübarek ramazanda çocuğa namazlık sure öğret bence hafız.

ayrıca walktrough bakıp bilebilirsin kapatma diye bişey yok.
  • Dostum zaten hiç ingilizcesi olmayan birine niye oynattın ki. Başka oyunlara yöneltsene. Eminim sadece araba sürmek, ateş etmek vs. için oynuyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakalak

mübarek ramazanda çocuğa namazlık sure öğret bence hafız.

ayrıca walktrough bakıp bilebilirsin kapatma diye bişey yok.
    Walkthroughlara göz attım ama mobil modemden bağlanıyorum,videoları izleyemiyorum o yüzden,yazılı olanlardan da kesin bir sonuca varamadım,oyunu bitirmiş birileri yardımcı olursa iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bundy

Walkthroughlara göz attım ama mobil modemden bağlanıyorum,videoları izleyemiyorum o yüzden,yazılı olanlardan da kesin bir sonuca varamadım,oyunu bitirmiş birileri yardımcı olursa iyi olur.

Alıntıları Göster
    Bu arada ufak dediysem 14 yaşında çocuk,anlamadığı kısımları bana sora sora oynuyor işte.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Oyunun 3. davaları yani narkotik davlarının neredeyse tamanında uyuşturucu satışı, kullanımı, torbacılar, sevkiyatlar vs. var. İngilizce ismi aklıma gelmedi ama Kundaklama davalarından bir önceki davaların tamamı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Oyunun 3. davaları yani narkotik davlarının neredeyse tamanında uyuşturucu satışı, kullanımı, torbacılar, sevkiyatlar vs. var. İngilizce ismi aklıma gelmedi ama Kundaklama davalarından bir önceki davaların tamamı.

Alıntıları Göster
    Vice oluyor sanırım bahsettiğin,anadım teşekkürler.
  • quote:

Vice oluyor sanırım bahsettiğin,anadım teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Evet aynen. Hatırladım, Vice.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Evet aynen. Hatırladım, Vice.

Alıntıları Göster
    Bir soru, sizce bir adamın alnının ortasına mermiyi çakmakmı bir çocuğu etkiler yoksa uyuşturucumu? yada hangisi daha yanlış yada daha tehlikeli? diye de sorabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: moffaka

Bir soru, sizce bir adamın alnının ortasına mermiyi çakmakmı bir çocuğu etkiler yoksa uyuşturucumu? yada hangisi daha yanlış yada daha tehlikeli? diye de sorabilirim

Alıntıları Göster
    14 yaşındaki çocuk lise 1 olmuş oluyor neyine etkileniyor anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

14 yaşındaki çocuk lise 1 olmuş oluyor neyine etkileniyor anlamadım

Alıntıları Göster
    Bence de fazla etkileneceğini sanmıyorum 8 yaşındaki çocuklar Counter oynuyor gerçek hayatta zıplaya zıplaya birbirini vuran görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Bence de fazla etkileneceğini sanmıyorum 8 yaşındaki çocuklar Counter oynuyor gerçek hayatta zıplaya zıplaya birbirini vuran görmedim.

Alıntıları Göster
    Bence ona eroin çekmeyi öğret
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizil_elma

Alıntıları Göster
    2 yaşında çocuk değil ne olacak oyunda görüp özenecekmi ?

bu kadar endişe ediyorsan tak black ops'u oynasın.

yada shadows of damned oynasın ondanda korkup anne babasıyla uyumazsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atilkan

• quote:

Orijinalden alıntı: Mental Meltdown

quote:

Alıntıları Göster
    Ben cesaret edemiyorum oyuna başlamaya ingilizcem yetmeyebilir diye sen 8 yaşındaki çocuğa oyundaki tek seferde en uzun aksiyon sahnesinin 10 dakikayı geçmeyeceği oyunu oynatıyorsun helalVer Geow2'yi eline yaratık doğrasın o yaştaki çocuk napsın ajanlığı aksiyon ister aksiyon

• quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

Ben cesaret edemiyorum oyuna başlamaya ingilizcem yetmeyebilir diye sen 8 yaşındaki çocuğa oyundaki tek seferde en uzun aksiyon sahnesinin 10 dakikayı geçmeyeceği oyunu oynatıyorsun helalVer Geow2'yi eline yaratık doğrasın o yaştaki çocuk napsın ajanlığı aksiyon ister aksiyon

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar okuduğunuzu anlamıyor musunuz?Çocuk bakamıyor diyorum,yani etik vs. bir sebep değil,çocuk böylesi şırınga içeren şeylerden huylanıyor,yani bir nevi fobisi var,mesele kötü örnek olması değil.

Bu arada halledilmiş bir konu üzerine,yargılayıcı yorumlar yapmanın abeslinden bahsetmiyorum bile.

• quote:

Arkadaşlar okuduğunuzu anlamıyor musunuz?Çocuk bakamıyor diyorum,yani etik vs. bir sebep değil,çocuk böylesi şırınga içeren şeylerden huylanıyor,yani bir nevi fobisi var,mesele kötü örnek olması değil.

Bu arada halledilmiş bir konu üzerine,yargılayıcı yorumlar yapmanın abeslinden bahsetmiyorum bile.

Alıntıları Göster
    oyunda bu tarz şeyleri kapatmanın bir yöntemi yok ki bu yüzden Mature rating'i ile satılıyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

oyunda bu tarz şeyleri kapatmanın bir yöntemi yok ki bu yüzden Mature rating'i ile satılıyor zaten

Alıntıları Göster
    Neyse artık oraları ben oynar,sonrasında devam ettiririm yeğene,konuyu da anlatırım,yardım edenlere teşekkürler.
  • quote:

Eroin çekmek nedir ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

Eroin çekmek nedir ya

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.