Merhaba arkadaşlarlar,yeğenim bir süredir benim Xbox'ta L.A Noire oynuyor,ancak yaşı biraz ufak ve eroin kullanımı vs içeren sahnelere bakamıyor.Annesi de böyle şeylere dikkat etmem gerektiği konusunda beni sıkı tembihledi.Bana oyunda bu sahneleri içeren bölümleri(davaları) ve bunları atlaman ın bir yolu olup olmadığını söylerseniz sevinirim.Sanırım "Black Caesar" bölümünde karşılaşmış böyle bir şeyle.
ayrıca walktrough bakıp bilebilirsin kapatma diye bişey yok.
Walkthroughlara göz attım ama mobil modemden bağlanıyorum,videoları izleyemiyorum o yüzden,yazılı olanlardan da kesin bir sonuca varamadım,oyunu bitirmiş birileri yardımcı olursa iyi olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Bundy
Walkthroughlara göz attım ama mobil modemden bağlanıyorum,videoları izleyemiyorum o yüzden,yazılı olanlardan da kesin bir sonuca varamadım,oyunu bitirmiş birileri yardımcı olursa iyi olur.
Alıntıları Göster
Bu arada ufak dediysem 14 yaşında çocuk,anlamadığı kısımları bana sora sora oynuyor işte.
quote:
Alıntıları Göster
Oyunun 3. davaları yani narkotik davlarının neredeyse tamanında uyuşturucu satışı, kullanımı, torbacılar, sevkiyatlar vs. var. İngilizce ismi aklıma gelmedi ama Kundaklama davalarından bir önceki davaların tamamı.
quote:
Orijinalden alıntı: evo_4
Oyunun 3. davaları yani narkotik davlarının neredeyse tamanında uyuşturucu satışı, kullanımı, torbacılar, sevkiyatlar vs. var. İngilizce ismi aklıma gelmedi ama Kundaklama davalarından bir önceki davaların tamamı.
Bir soru, sizce bir adamın alnının ortasına mermiyi çakmakmı bir çocuğu etkiler yoksa uyuşturucumu? yada hangisi daha yanlış yada daha tehlikeli? diye de sorabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: moffaka
Bir soru, sizce bir adamın alnının ortasına mermiyi çakmakmı bir çocuğu etkiler yoksa uyuşturucumu? yada hangisi daha yanlış yada daha tehlikeli? diye de sorabilirim
Alıntıları Göster
14 yaşındaki çocuk lise 1 olmuş oluyor neyine etkileniyor anlamadım
quote:
Orijinalden alıntı: Opricnik
14 yaşındaki çocuk lise 1 olmuş oluyor neyine etkileniyor anlamadım
Alıntıları Göster
Bence de fazla etkileneceğini sanmıyorum 8 yaşındaki çocuklar Counter oynuyor gerçek hayatta zıplaya zıplaya birbirini vuran görmedim.
quote:
Orijinalden alıntı: 2K
Bence de fazla etkileneceğini sanmıyorum 8 yaşındaki çocuklar Counter oynuyor gerçek hayatta zıplaya zıplaya birbirini vuran görmedim.
Alıntıları Göster
Bence ona eroin çekmeyi öğret
quote:
Orijinalden alıntı: kizil_elma
Alıntıları Göster
2 yaşında çocuk değil ne olacak oyunda görüp özenecekmi ?
bu kadar endişe ediyorsan tak black ops'u oynasın.
yada shadows of damned oynasın ondanda korkup anne babasıyla uyumazsa.
quote:
Orijinalden alıntı: atilkan
quote:
Orijinalden alıntı: Mental Meltdown
quote:
Orijinalden alıntı: atilkan
Alıntıları Göster
Ben cesaret edemiyorum oyuna başlamaya ingilizcem yetmeyebilir diye sen 8 yaşındaki çocuğa oyundaki tek seferde en uzun aksiyon sahnesinin 10 dakikayı geçmeyeceği oyunu oynatıyorsun helalVer Geow2'yi eline yaratık doğrasın o yaştaki çocuk napsın ajanlığı aksiyon ister aksiyon
quote:
Orijinalden alıntı: Sentez*
Ben cesaret edemiyorum oyuna başlamaya ingilizcem yetmeyebilir diye sen 8 yaşındaki çocuğa oyundaki tek seferde en uzun aksiyon sahnesinin 10 dakikayı geçmeyeceği oyunu oynatıyorsun helalVer Geow2'yi eline yaratık doğrasın o yaştaki çocuk napsın ajanlığı aksiyon ister aksiyon
Alıntıları Göster
Arkadaşlar okuduğunuzu anlamıyor musunuz?Çocuk bakamıyor diyorum,yani etik vs. bir sebep değil,çocuk böylesi şırınga içeren şeylerden huylanıyor,yani bir nevi fobisi var,mesele kötü örnek olması değil.
Bu arada halledilmiş bir konu üzerine,yargılayıcı yorumlar yapmanın abeslinden bahsetmiyorum bile.
quote:
Arkadaşlar okuduğunuzu anlamıyor musunuz?Çocuk bakamıyor diyorum,yani etik vs. bir sebep değil,çocuk böylesi şırınga içeren şeylerden huylanıyor,yani bir nevi fobisi var,mesele kötü örnek olması değil.
Bu arada halledilmiş bir konu üzerine,yargılayıcı yorumlar yapmanın abeslinden bahsetmiyorum bile.
Alıntıları Göster
oyunda bu tarz şeyleri kapatmanın bir yöntemi yok ki bu yüzden Mature rating'i ile satılıyor zaten
quote:
Orijinalden alıntı: 12henry14
oyunda bu tarz şeyleri kapatmanın bir yöntemi yok ki bu yüzden Mature rating'i ile satılıyor zaten
Alıntıları Göster
Neyse artık oraları ben oynar,sonrasında devam ettiririm yeğene,konuyu da anlatırım,yardım edenlere teşekkürler.