Şimdi Ara

Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnn!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnn!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gece gece yapma Mübarek
  • Koşmuyor ama uçuyor!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masdera

Sevincini bile özledim kaptanın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu konular bakalim kac sene daha devam edecek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yılmaz gel lan buraya
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

Bu konular bakalim kac sene daha devam edecek

• Biktirdiniz iyice her alex fotografina baslik aciyorsunuz

• ilk 4 dk da ne paslar çıkarmış tam sow luk adamdı abi çıkarıcak aradan sowa sow da bitiricekti :(
  • Alexi aramayı bırakıp alex gibi işini özverili yapan adamlar almalıyız. Alex bu sene bitecekti zaten. 1 sene önce bitmiş de ne olmuş. İş ahlakı önemli önce. Milyon Euroları alıp yatmak değil olay.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barney Stinson

ilk 4 dk da ne paslar çıkarmış tam sow luk adamdı abi çıkarıcak aradan sowa sow da bitiricekti :(

İzlerken hiç sıkılmadım
  • quote:

ilk 4 dk da ne paslar çıkarmış tam sow luk adamdı abi çıkarıcak aradan sowa sow da bitiricekti :(

Kaptan ı harcayanların Allah belasını versin !!!
  • quote:

Şu pasların 10'da birini veren,verebilecek adam var mı şimdi kadroda ? Adam tek hareketiyle gol pozisyonu oluşturuyordu.Modern futbolunu yiyeyim,40 tane yana geriye pas yapacaksın da kaleye kadar öyle gideceksin de hey yavrum hey.Göze hoş da gelmiyor bişey değil.Şu adamın tek bir pası, takımın şuanki ve geçen seneki yaptığı 40 pasa bedel benim gözümde.Daha fazla zevk veriyor,heyecanlandırıyor.Gerçi şuan geride de pas yapamıyoruz pek ama olsun.

• tarafsız olarak , alex bence en iyisiydi onun zamanında. fener büyük ahmaklık yaptı onu göndererek. teknik ve bilgi körelmez yaşlandıkça. 35 e kadar oynardı bence ...
  • ALEXİST kullanıcısına yanıt
    nick
    konu
    imza
    video

hepsi uyumlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oacar84

Alexi aramayı bırakıp alex gibi işini özverili yapan adamlar almalıyız. Alex bu sene bitecekti zaten. 1 sene önce bitmiş de ne olmuş. İş ahlakı önemli önce. Milyon Euroları alıp yatmak değil olay.

yav he he
  • Dalgana bak kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: ALEXİST

quote:

Şu pasların 10'da birini veren,verebilecek adam var mı şimdi kadroda ? Adam tek hareketiyle gol pozisyonu oluşturuyordu.Modern futbolunu yiyeyim,40 tane yana geriye pas yapacaksın da kaleye kadar öyle gideceksin de hey yavrum hey.Göze hoş da gelmiyor bişey değil.Şu adamın tek bir pası, takımın şuanki ve geçen seneki yaptığı 40 pasa bedel benim gözümde.Daha fazla zevk veriyor,heyecanlandırıyor.Gerçi şuan geride de pas yapamıyoruz pek ama olsun.

aynen noktasına kadar katılıyorum

• şu adamın zayıf ayağı olan sağ ayağında bile bazı futbolculardan çok beyin vardır. böyle bi adam bi daha gelmez
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.