Şimdi Ara

labrador sahipleri bakarmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar evde labrador beslemek istiyorum kararimi verdim nerden alicagimida buldum bakimi falan nasil cok tuy dokermi apartmanda bakicam petshopa girip tuy probleminden korkuyorum falan demistim bana destek vitamin gibi ilaclari var dedi tuy dokumunu azaltan veya kokuyu azaltan diye orasini dert etme demisti. Sadece urun satmak icinmi yoksa gercekten dogrumu soyledigi onu merak ediyorum ve kopegin bakimini anlatirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vitaminle destekle ilaçla ilgisi yok.nerdeyse 10 yıldır köpeklerle yaşıyorum hepsi de tüylü ve eve girip çıkan hayvanlar.düzenli tarama ve kaliteli mama ile koku ve tüy sorunu kesin olarak ortadan kalkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberSurfer

vitaminle destekle ilaçla ilgisi yok.nerdeyse 10 yıldır köpeklerle yaşıyorum hepsi de tüylü ve eve girip çıkan hayvanlar.düzenli tarama ve kaliteli mama ile koku ve tüy sorunu kesin olarak ortadan kalkar.

2-3 aylıkken sahiplenmeye başladığınız bir köpek ne kadar süre kokar? Ayrıca tüyler için yapılacaklar nelerdir biraz detaylı anlatır mısınız
    teşekkürler

• CyberSurfer kullanıcısına yanıt
    Yavru labrador icin dediginiz kaliteli mama soylermisiniz. Ve yetiskinler icin

• Turkuazımsı kullanıcısına yanıt
    Yavru köpeğin kokması normal. Mesela benim veterinerim ikinci karma aşısından 15 gün sonra yıkanmasına izin veriyor. Ama genel olarak bir köpeğin kokması ve tüy dökümünü engellemenin en iyi yolu ( bir hastalığı yoksa) iyi mamadır.
  • sigma2005 S kullanıcısına yanıt
    Mama ismi verirmisin hocam

• Ayazmert01 A kullanıcısına yanıt
    Her köpek için değişse de , ben koku , tüy sorununu bonacibo kuzulu ile çözdüm. Diğer markalara göre ucuz olsa da sanırım direkt son kullanıcıya internet üzerinden sattıkları için ucuz. Yaklaşık bir aydır kullanıyorum ve bu sorunlar çözüldü.

Ama daha iyi bir mama isterim derseniz Acana veya Taste of wild öneririm.
  • @Ayazmert01 Mama olarak royal caninden şaşmayın derim.hem yeterli hem de kaliteli bir mama.Yavrular ve adultlar için olanları var.

@Turkuazımsı Taraklar köpeğin tüy yapısına göre.günde 5dk arayıp tararsan her türlü dökülecek tüylerini toplarsın.kaliteli mama ile de dökülme olayına kesin çözüm olur.Ayrıca köpekler sık sık yıkanmaz.En erken 6 ayda 1 kere yıkanmalı.
  • Aldigim yerde al bak bu guzel kaliteli mama dediler bosch junior kuzu etli internette baktim kaliteli diyodu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.