Şimdi Ara

Lacazette: Beşiktaş Bizim Seviyemizde Bir Takım Değil [Lacazette Haklı Çıktı] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
4.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabi ki değil. Biz lideriz onlar dört mü ne.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru söylemiş
  • kizacaklar ama dogru soylemis.

aslinda yanlis da yapmis. eger besiktas buyuk bir klup. uefa yerine sampiyonlar liginde ceyrek final oynamaliydi gibi sozlerle kendini dev aynasinda goren taraftari kandirarak rehavete sokmaliydi.
  • Gözümüz de büyüttükçe büyüttük bu fransız çomarlarını. Göreceksiniz yarın en az iki tane çakıp geleceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proteo -- 12 Nisan 2017; 20:7:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

kizacaklar ama dogru soylemis.

aslinda yanlis da yapmis. eger besiktas buyuk bir klup. uefa yerine sampiyonlar liginde ceyrek final oynamaliydi gibi sozlerle kendini dev aynasinda goren taraftari kandirarak rehavete sokmaliydi.

Biz deviz. Sen derdine yan.

• Fazlaca özgüvenli konuşmuş, bu durum bence Beşiktaş'lı oyuncuları dahada motive eder. Lyon daha kaliteli takım algısına sahip fakat bu takım Napoli'yi deplasmanda tokatladı, o sebeple gerçekçi bir konuşmadan uzak...

Beşiktaş yabana atılacak bir takım değil, tabi Lyon'da boş takım değil fakat konuştukları çok boş..
  • Fransa'nin en güçlü üç takımından biri değil üçüncü en güçlüsü. İlk ikiyle arasında da dağlar kadar fark var. Lacazette hariç hep bizim seviyemizde oyuncuları var. Lyon'u o kadar abartiyorlar ki Monaco ile karıştırdıklarını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: [Eren]

Fransa'nin en güçlü üç takımından biri değil üçüncü en güçlüsü. İlk ikiyle arasında da dağlar kadar fark var. Lacazette hariç hep bizim seviyemizde oyuncuları var. Lyon'u o kadar abartiyorlar ki Monaco ile karıştırdıklarını düşünüyorum.

Bunlar belli ki oyunu iyi kitleyen bir takımla karşılaşmamışlar; kendi yumruklarını balyoz zannediyorlar. Takımımıza güveniyorum güzel bir skorla döneceğiz inşallah.
  • Fransız ligi dandik bir lig parayı basan 10-15 sene şampiyon oluyor . Diger takımlar leş. Lyon ezer fln diyemem maçlar ortada geçer ama ben lyon u tura daha yakın görüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

yalansa yalan deyin abi ya neyin kafası bu? adamların hücum hattı reale barçaya manchester uniteda gitse ne oluyor lan demeyiz

http://www.transfermarkt.com/ssc-neapel/startseite/verein/6195

http://www.transfermarkt.com/benfica-lissabon/startseite/verein/294

Besiktas bunlari dize getirdi bu sene . Allahin izniyle yine getiririz insallah. Ha yenmekte var yenilmekte bogulcaksak burda boguluruz en azindan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

Bir Beşiktaşlı olarak haklı olduğunu söylemeliyim son kiev maçında belli oldu zaten

Fenerbahçe logolu Beşiktaşlı.

----------------------------------
    Konuya gelirsek adam haklı zaten. Niye bu kadar tatava yapılmış anlamadım. Yeneriz, yeniliriz bilmem de adamlar üstün zaten.
  • Bir lyon değiliz tabiki ama bir futbolcunun böyle demeçler vermesi yanlış bence. Futbol bu nolcağı belli olmaz.
  • Fransızlar kendisini be sanıyorsa

• Ekstra bi motive sağlar umarım bu açıklama takıma
  • Lyon eski lyon değil, juninho ve carew zamanında real madride bile kok söktürüyorlardı, ama ben turu atlayabilecek güçte olduğumuzu düşünüyorum. Ama futbol bu hiç belli olmaz.

• Bir fransızdan daha farklı bir açıklama beklenemez zaten. gerekl cevabı sahada vereceğiz inşallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maç oynanmadan hiçbirşeyin belli olmayacağı iki tarafında şuan maça nasıl hazırlandığını kimsenin bilmediği gibi kağıt üstünde maçın kazanılmadığınında bilinmesi gerekir.

Kendince yorum yapmış avrupalı takım oyuncularının bu tarz yorumlarını normal karşılayın beşiktaşın lyondan eksiği yok şuan mental olarak hatta lyon dan üstün durumdalar

• Dogru söylemis BJK suan daha iyi Seviyede acik ara

• Böyle başlayan demeçlerin sonu hep Kürtaj oluyor

• Bunlar hep dış güçlerin oyunu. Kıskanıyorlar bizi. İyi beşiktaş, güçlü beşiktaş, istikrarlı beşiktaş için ...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.