Şimdi Ara

Lacie - 500GB USB Harici Harddisk 165 YTL!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
1
Favori
44.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: www.estore.com.tr

Bitdefender işi size bugun verecegim cdkeylerle olacaktır üyelik yaptıgınız male kurulum dosyası ve orjinal sadece size özel cdkeyi yollyacagım bilginize.

İlginiz için teşekkürler.

Bugün ben de ürünü teslim aldım, siyah olanlardan ve model numarası da aynı: HD501LJ. Everest ultimate olmadığı için bakamıyorum ama, herhalde bu da aynı özelliklere sahiptir diye düşünüyorum ve içim rahat.
  • quote:

Arkadaslar yeni gelecek olan ürünlerinde müjdesini şimdiden vereyim 16 MB cache ye sahip bilginize.

7200rpm, sata2, 16mb cache yani o zaman hemen alalım şimdiden
    markası bellimi bu arada içindeki hddlerin yeni geleceklerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FATlH -- 2 Kasım 2007; 20:38:45 >
  • bunun NCQ özlliği varmı
    biliyorsunuz 7200rpm harddisk NCQ özellikli olunca yaklaşık 10000rpm hızında performans veriyor
    varmı bakan arkadaş
  • Marka konusunda detaylı bilgiye ulasmaya calısacagım.
  • @estore

Kargo sorgulama bölümünüzde şu an bir sorun var sanırım.

Aşağıdaki hatayı alıyorum.
    quote:

Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80004005'

[Oracle][ODBC][Ora]ORA-02019: uzak veritabaný için baðlantý tanýmlamasý bulunamadý

C:\APPS\WWW\YENIYURTICIKARGO\ESTORE\../inc/scriptLibrary.asp, line 159
  • Kısa Bir süre sonra düzelir.
  • ya gerçekten başından beri topiği takip ediyorum
    estore yetkilisini ilgi ve alakasından ötürü tebrik ederim, gerçekten hoş bir satış örneği,
    kendimi almamak için zor tutuyorum fiyat ve hizmet karşısında
  • Samsung marka ve HD501LJ model ürün var içinde.
    Şimdiye kadar koyulan SSlerdende belli. Benimkide aynı.

Ayrıca bi arkadaş Everest Ultimate yok demiş. Bendede yoktu ama buldum biraz araştırıp. İsteyen olursa pm atsın yardımcı olayım.

@greenflash
    O hatayı bende ilk kargoya verildiği saatlerde alıyordum, ardından düzeldi. Biraz beklerseniz düzeliceğini tahmin ediyorum.
  • Bende ürünü bu akşam elime aldım. Bu konuyla ilgilenen yetkiliye şükranlarımı sunmayı bir borç bilirim. Ürün hakkındaki ilk görüşlerim gayet olumlu. Çok şık ve dayanıklı gözüküyor. Tek beğenmedim konu usb kablosu inanılmaz kısa. Bunun daha uznunu temin etme şansımız var mı? Birde dosya sistemi Fat32 bunu NTFs ye dönüştürmeliyiz değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: golgebir

Bende ürünü bu akşam elime aldım. Bu konuyla ilgilenen yetkiliye şükranlarımı sunmayı bir borç bilirim. Ürün hakkındaki ilk görüşlerim gayet olumlu. Çok şık ve dayanıklı gözüküyor. Tek beğenmedim konu usb kablosu inanılmaz kısa. Bunun daha uznunu temin etme şansımız var mı? Birde dosya sistemi Fat32 bunu NTFs ye dönüştürmeliyiz değil mi?

USB kablosunun kısalığı konusunda herkes hemfikir zaten

Yani USB kabloları pahalı değil ve heryerde bulabilirsiniz.
    Sadece alırken Diske giren ucuna dikkat edin. Çok çeşitli uçlara sahip kablolar.

Diski ne amaçla kullanacağınıza bağlı bir soru bu. Eğer sadece bilgisayarda kullanacaksanız NTFS'den şaşmayın. Eğer DVD player'a USB'den girecekseniz
    FAT32 olarak kalsın. Başka türlü DVD player okumaz.

Serdar

• ben fatı dönüştürmeyi unuttum :(
    birde bütün dosyalarımı kopyaladım içine :( tüh tüh çok kötü oldu bu ya niye fat gelirki :(
  • Bilgisayarda kullanacağım. Ancak sene de 1 günde olsa dvd player a taktığımda okumaması çok kötü olur. FAT32 olarak kalmasında bir sorun olur mu bilgisayarda kullanırken?
    quote:

Orjinalden alıntı: Ser_Tar

quote:

Bende ürünü bu akşam elime aldım. Bu konuyla ilgilenen yetkiliye şükranlarımı sunmayı bir borç bilirim. Ürün hakkındaki ilk görüşlerim gayet olumlu. Çok şık ve dayanıklı gözüküyor. Tek beğenmedim konu usb kablosu inanılmaz kısa. Bunun daha uznunu temin etme şansımız var mı? Birde dosya sistemi Fat32 bunu NTFs ye dönüştürmeliyiz değil mi?

USB kablosunun kısalığı konusunda herkes hemfikir zaten

Yani USB kabloları pahalı değil ve heryerde bulabilirsiniz.
    Sadece alırken Diske giren ucuna dikkat edin. Çok çeşitli uçlara sahip kablolar.

Diski ne amaçla kullanacağınıza bağlı bir soru bu. Eğer sadece bilgisayarda kullanacaksanız NTFS'den şaşmayın. Eğer DVD player'a USB'den girecekseniz
    FAT32 olarak kalsın. Başka türlü DVD player okumaz.

Serdar

• quote:

hala anlamadım mailimdeki amacı :s

anlamak için alim olmak gerekmiyor (fake misin değilmisin)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Evoo

ben fatı dönüştürmeyi unuttum :(
    birde bütün dosyalarımı kopyaladım içine :( tüh tüh çok kötü oldu bu ya niye fat gelirki :(

arkadaşlar biri bana açıklaybilirmi allah rızası i.in şu fat ve ntfs arasındaki farkı bende 400 gb smart media aldım ama hiç bişey yapmadan takıp çalıştırdım gördüğüm bir sorun yok. nedir bu ayrıca 2 gb kingston flash disk ede baktım oda fat yazıyor ne gibi kötü yanı va şimdi bunun
  • siyah olarak 16 mb bellekli bende istiyorum ne yapmam gerek..bide elinizde ne zaman olur.teşekkür ederim.
  • Siyah olan model geldi görüntüsü falan çok güzel bir alet... İçinde "SAMSUNG HD501LJ" görünüyor..

www.estore.com.tr çok teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaTRiX -- 3 Kasım 2007; 12:54:56 >
  • http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?group=&type=61&subtype=64&model_cd=259&tab=fea&ppmi=1156#
    • SATA Native Command Queuing Feature set
    NCQ desteği var diyor ama everestte göremedim alanlara hayırlı olsun
  • ürünü eline ulaşan arkadaşlara bir sorum var.

siparişi kontrol ettiğimiz sayfada kargo takibi de yapabiliyor muydunuz?

ben de şu an ürün kargoya verildi yazıyor. ama kargo takip no diye birşey yok, ayrıca sorgulama yaptığımda da

quote:

Kargo Bilgisi Bulunamadı.

yazıyor.

Dün telefonla arayıp bilgi verdiler. Eğer bugün de ürün elime geçmezse, pazartesi mantıklı bir açıklama istiyorum.
  • quote:

Bilgisayarda kullanacağım. Ancak sene de 1 günde olsa dvd player a taktığımda okumaması çok kötü olur. FAT32 olarak kalmasında bir sorun olur mu bilgisayarda kullanırken?

Eğer sadece yedekleme amaçlı kullanacak iseniz
    FAT32 ve NTFS formatlarının ikiside PC'de sorun çıkarmaz.
    Sadece NTFS veri aktarımında biraz daha hızlıdır. Aslında FAT32
    biraz daha yavaştır demek daha mantıklı olur :) Ama kullanımda
    bunun sıkıntısını çok hissetmezsiniz. Bende ki external sürücüler
    FAT32 formatlı. Çünkü bende ara sıra PC'den çıkarıp DVD'ye
    takıyorum. Bu tip kullanım için FAT32 'de kalmanız gerek.
    Sadece PC'de kullanılacaksa baştada belirttiğim gibi NTFS daha uygun olur

Serdar
  • Sadece HDD yi almaya kalksanız daha pahalıya satılıyor.

http://www.teknofiyat.com/index.php?search=HD501LJ&altlimit=&ustlimit=

Karfoshop
    SAMSUNG 500 GB, 7200 RPM, 16 MB Cache, SATA-II HD501LJ 131.75 182.67
    İnventus
    SAMSUNG HD501LJ 500GB SATA300 7200rpm; 16MB; NCQ 132.99 184.39 Nakit Fiyatı
    Vatan
    SAMSUNG SAMSUNG HD501LJ 500GB 16MB CACHE SATA2 HARDDISK ( 127,88 USD ) 139.00 195.18
    Eksen
    HDD-SAMSUNG, SERIAL ATA II, 500 GB, 7200 Rpm, 16MB Cache, 300Mb/sn HDD-SAMSUNG, SERIAL ATA II, 500 GB, 7200 Rpm, 16MB Cache, 300Mb/sn HD501L 141.00 197.16

Ürün incelemesi :

Samsung'un T166 modelleri HD401LJ'nin yerine çıkarılan yeni sabit disklerdir. Ancak eski modelin fiyatının çok fazla düşeceğini beklememelisiniz çünkü zaten 130 $ civarında fiyata sahipler. Aynı zamanda HD501LJ olarak da bilinen yeni T166 modelleri için ise 170 $ civarından bütçe ayırmanız gerekiyor. Her ne kadar bu daha fazla maliyet anlamına gelse de bu sayede daha fazla başarım alıyorsunuz: veri aktarım hızı 87 MB/s kadar olurken yüzey sıcaklığı 46°C seviyesinde. 14.1 ms olan erişim süresi ise orta seviyede yer alıyor; burada depolamaya yönelik modelleri incelediğimizden küçük başarım farklarını çok fazla önemsemiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaTRiX -- 3 Kasım 2007; 13:56:01 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.