Şimdi Ara

Lacie - 500GB USB Harici Harddisk 165 YTL!!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
1
Favori
44.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: recepsenturk

ben hem gri olanından aldım (hepsiburada'dan), hem siyah (estore'dan) bariz bir farkla gri kasa daha güzel. on/off tuşu var gri kasada, siyahta ise yok. gri metal ağırlıklı bir kasa, siyah plastik. şarj aleti bile çok farklı, hatta kutusuda. Birde gri kutusundan backup yazılımı çıkıyor. Ne yazıki estore porche dizayn diye sattı ama gelenler gördüki denilen ürün değil. ama yinede fiyat ve cach olayı denilince fena değil.
    Haa birde sayın estore yetkilisi hani söz verdiğiniz antivirüs yazılımı. bana gelmedi, acaba bir istisnamıyım

Merhaba,

Yanlış anlaşılma olmasın ama bu saydıklarınızdan hangisi para ediyor?
    Daha farklı olan power adaptörümü? Aynısından benim Codagen 250 firewire'lı
    harici diskimde var , birgün giriş ucu bozulursa ne yaparım diye düşünmüyor değilim?
    Sizde düşünseniz hiç fena olmaz.
    Satan biryer gördünüz mü acaba bu adaptörden? Aklıma garip garip üretici fikirler geliyor.
    Elimde bolca olan s-video veya PS2 kablolarından bozar yaparım diye ;)
    Yoksa karton kutusu mu para ediyor?
    BAckup yazılımı var demişsiniz. Bu yazılım zaten siyah gelen diskin içinde kullanma klavuzları
    ile beraber mevcut. Sizde biliyorsunuz gerçi.
    Siyah kasada plastik griye oranla fazla kullanılmış olabilir ama bu diski ne kadar zorlayıp ısıtacağınıza bağlı.
    Alt taraftaki havalardırma deliklerinin gündelik kullanım için yeterli olacağı kanısındayım?
    Şuana kadar ne PC'de nede DVD playerda aşırı ısındığna rastlamadım.
    Evet gri kasa porsche dizayn denen bir üretim. Forumu bu alım süresince
    takip ettiyseniz şayet herkes daha siparişleri ellerine ulaşmadan
    SİYAH kasa geleceğini tahmin edebildi. Hatta SİYAH olması için
    beklenti içine girenler olmadı mı ?
    Üstelik Estore yetkilisi illaki gri olanından isterim diyenlerin birebir değişim sözünü vermedi mi ?
    Alanlardan kaç tanesi bu değişim hakkını kullanmak istiyor merak ediyorum??

Bence tek eksiği ON/OFF tuşu ,onuda başta belirttiğim üzere gözardı edilebilir.
    Power adaptörünün heryerden bulunabilecek bir şekle sokulması bu eksiğini gidermiş bence.

Ayrıca hatırlatmak isterim , Yurtdışı siteleri inceleycek olursanız Siyah olanın Gri'den 10-15 $ pahalı olduğunu
    göreceksiniz?

Bu gri kasayı övme sebebinizi anlayabilmiş değilim? Pahalı fiyata 8MB cache + Daha iyi dizayn almış oldunuz.
    Madem elinizde her iki diskte mevcut , bence yanlış diske oynuyorsunuz

Serdar

• siparişim ancak bu sabah elime ulaştı.

Almak isteyenler için tekrar bilgi veriyorum:

Sipariş Tarihim: 28 Ekim 2007

Ürün: Lacie 500 GB Harici Hard Disk USB (Porche Dizayn, Gri Renk)

Estore Listeleme Etiketi: Aynı Gün Kargo

Ödeme Şekli: 28 Ekim 2007 Yapı Kredi ile Havale

Sevk Tarihi: 3 Kasım 2007 Cumartesi

Teslimat Tarihi: 5 Kasım 2007

Normal şartlarda: siparişim 31 Ekim Çarşamba günü elimde olmalıydı. Ama 5 Kasım'a kadar beklemek zorunda kaldım.

Ayrıca gelen ürün Gri değil Siyah kutu.

Estore'un işini ne kadar ciddiyetsiz yaptığını bir kez daha görün istedim.

Benim Gri renk sipariş vermemim sebebi gümüş renk olan kasa ve monitörümle uyumlu olmasını istememdi. Ama arkadaşlar sağolsun Siyah renk göndermiş.

Her seferinde sizi arayacağız, sorunu gidereceğiz diyen Estore her aramamda yeni sorunlar yaşamama neden oldu.

Buradaki estore temsilcisini değil, firmayı eleştiriyorum.

Ayrıca ürünü yolladıkları kargo paketine de değinmek istiyorum. Dışardan güzel paketlenmiş gibi gözükse de, iç kutu ile dış kutu arasında boşluk bırakılmış, bu da sallanmalara ve sarsılmalara neden oluyor.

Çok şükür ürün en azından sağlam çıktı.

Estore'dan alışveriş yaparken, bir daha düşünün, verilen sözler tutulmazsa da şaşırmayın.

Ön sipariş verecek olan arkadaşları uyarayım, ürün stoktayken sipariş verdim 5 gün geç elime geçti. Kim bilir sizin siparişleriniz hangi soğuk Kasım günü elinize geçecek!

• sipariişimi verdim bakalım gün sayıyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenflash

siparişim ancak bu sabah elime ulaştı.

Almak isteyenler için tekrar bilgi veriyorum:

Sipariş Tarihim: 28 Ekim 2007

Ürün: Lacie 500 GB Harici Hard Disk USB (Porche Dizayn, Gri Renk)

Estore Listeleme Etiketi: Aynı Gün Kargo

Ödeme Şekli: 28 Ekim 2007 Yapı Kredi ile Havale

Sevk Tarihi: 3 Kasım 2007 Cumartesi

Teslimat Tarihi: 5 Kasım 2007

Normal şartlarda: siparişim 31 Ekim Çarşamba günü elimde olmalıydı. Ama 5 Kasım'a kadar beklemek zorunda kaldım.

Ayrıca gelen ürün Gri değil Siyah kutu.

Estore'un işini ne kadar ciddiyetsiz yaptığını bir kez daha görün istedim.

Benim Gri renk sipariş vermemim sebebi gümüş renk olan kasa ve monitörümle uyumlu olmasını istememdi. Ama arkadaşlar sağolsun Siyah renk göndermiş.

Her seferinde sizi arayacağız, sorunu gidereceğiz diyen Estore her aramamda yeni sorunlar yaşamama neden oldu.

Buradaki estore temsilcisini değil, firmayı eleştiriyorum.

Ayrıca ürünü yolladıkları kargo paketine de değinmek istiyorum. Dışardan güzel paketlenmiş gibi gözükse de, iç kutu ile dış kutu arasında boşluk bırakılmış, bu da sallanmalara ve sarsılmalara neden oluyor.

Çok şükür ürün en azından sağlam çıktı.

Estore'dan alışveriş yaparken, bir daha düşünün, verilen sözler tutulmazsa da şaşırmayın.

Ön sipariş verecek olan arkadaşları uyarayım, ürün stoktayken sipariş verdim 5 gün geç elime geçti. Kim bilir sizin siparişleriniz hangi soğuk Kasım günü elinize geçecek!

Elimizde aniden tükendiği için siyah modeini yolacağımı belirmiştim. Siz suan siyah modelini kullanın 12 kasımdaki gelen üründe değişimini yapalım sorunsuzca kullanın.
    Kargonun cumartesi gunu dagıtım yapmaması nedeni ile 5inde ürünü teelim aldınız elinizde 3ünde olması gerekti bu da kargo şirketinin hatasıdır çünkü birçokyerde cumartesi günüde dağıtım yapılıyor.
    Gecikme için tekrardan çok özür diliyorum.

Herhangi bir konuda bana direkt mail yolu ile ulaşmak için
    haydar.dinc@estore.com.tr
    Eğer arızalı ürün elinize ulaşırsa vakit kaybetmeden ürünü fatura üzerindeki adrese karsı taraf ödemeli olarak yollayın işlemlerinizi hızla gercekletirip yeni Lacie diski yollayalım

• benim ürün geldi ürün mükemmel hizmet iyi teşekkürler estore
  • @www.estore.com.tr,

12 kasımda gelcek parti gümüş kasa mı olacak?
  • teknik açıdan siyah mı ,yoksa gri mi tercih edilmeli ?
  • teknik açıdan tercih ederken diskin ne geleceğini bilmeniz gerekir. şansınıza samsung 500 gb sata 2 16 mb cache disk de gelebilir, başka bir diskte.

ancak tasarım olarak gri sanki daha iyi gibi.
  • Haydar Beyin dediğine göre 16mb cache li seri gelecek. Yani siyah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoMiSeR

@www.estore.com.tr,

Önceki sayfalara giderseniz, haydar bey'in belirttiğini hatta bi arkadaşın sorması üzerine benim alıntı yapıp o arkadaşa haydar bey'in mesajını gösterdiğimi görürsünüz.
    Yani haydar bey siyah kasa geliceğini söyledi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KemaloS

Haydar Beyin dediğine göre 16mb cache li seri gelecek. Yani siyah.

siyah gelecegi söylenmiş fakat sitede hala beyaz model duruyor.

neden dogru olanı yani satacagınız cihazın özelliklerini ve rengi koymuyorsunuz?
  • Valla bende az önce siparişi verdim. Umarım dedikleri gibi siyah gönderirler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Evoo

quote:

Orjinalden alıntı: CoMiSeR

@www.estore.com.tr,

Önceki sayfalara giderseniz, haydar bey'in belirttiğini hatta bi arkadaşın sorması üzerine benim alıntı yapıp o arkadaşa haydar bey'in mesajını gösterdiğimi görürsünüz.
    Yani haydar bey siyah kasa geliceğini söyledi.

ama ısrarla da 12 kasımda gümüş kasa ile değişim yapabileceğini söylemiş ben de ona binaen sordum
  • Gercekten estore gibi bir firmanın forumda böyle kullanıcılarla birebir iletişim icinde olması süper.
    En kısa zamanda bende estoreden 1 adet bu disklerden alacağım.
  • Arkadaşlar estore deki arkadaş program göndereceğini söylemişti. Bana hala gelmedi.
  • programı boşver disk gelmiyordu az daha
  • arkadaş da kayboldu bir kaç gündür
  • Sağlık problemlerimle uğraşıyordum. bugün dönebildim yerime teslim ettiğim kişininde imza yetkisi olmadığı için size göndereceğimiz antivirüs programlarını göderemedik bugün teslim aldırtıp CD Keyleri ile indriliecek adresi maillerinize gönderiyorum. Bilginize İyi Günler.
  • Estore den yeni sıcak fırsatlar bekliyoruz.
  • Bu arada Geçmiş Olsun!
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.