Şimdi Ara

Lacie - 500GB USB Harici Harddisk 165 YTL!!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
1
Favori
44.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: www.estore.com.tr

Arkadaşlar 12 Kasımda Bütün ürünler kargolanacaktır. Hayırlı olsun alan arkadaslara. Simdiden

ürünler elinize ulastımı acaba? gelen ürünler grimi olcak siyahmı hala bi netlik kazanmadı sanırım.
  • 1 adet bende şipariş verdim 16mb önbellikli olur umarım..
  • ne çıkarsa bahtımıza artık
  • evet bende bugün videosunu gördükten sonra sipariş verdim.

12 kasım kargolanır inşallah ..................
  • ya 16 mb bellek önemli değil de samsung olması önemli :) gayet sessiz ve az ısınan cihazlar bunlar. seagate kapalı kutu benim için.
    şu on/off düğmesi olmadan nasıl kapatılıyo hdd acaba, çalışırken çat diye prizden mi çekiliyor zarar vermez mi hdd ye bu şekilde kapamak
    lütfen siyah model hakkında daha çok şey paylaşın, fotoğraf vs.

edit: mericx sende siyah olandan mı var??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunshines35 -- 9 Kasım 2007; 18:31:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sunshines35

ya 16 mb bellek önemli değil de samsung olması önemli :) gayet sessiz ve az ısınan cihazlar bunlar. seagate kapalı kutu benim için.
    şu on/off düğmesi olmadan nasıl kapatılıyo hdd acaba, çalışırken çat diye prizden mi çekiliyor zarar vermez mi hdd ye bu şekilde kapamak
    lütfen siyah model hakkında daha çok şey paylaşın, fotoğraf vs.

edit: mericx sende siyah olandan mı var??

dostum bır sayfa gerıye gıtsek de orda aletın resmını gorsek? ben eklemıstım zira foto. bende siyahı var . harddisk maalesef kablo cekmeden başka turlu kapanmıyor. ben hddyi kapatmadıgım ıcın sorun yasamıyorum. zaten guc kaynagına bagladım. daha cok şey derken başka nelerı merrak edıyorsun? sorun soyliyim

• -- hot-sauce

o fotograf için teşekkürler.

onu görmüştüm.bana daha ayrıntılı fotograflar lazım oldugu için istedim.

ilgine teşekkürler .....
  • tamam bugun ceker koyarım ınsallah
  • Arakdaşlar forumu tam okuyacak şansım olmadı. Anladıım kadarıyla 16 mb bellek SATA II Saumsung markalı siyah External ürün. Estore de satışa sunulan ürüne baktım beyaz renkte siyah olanını nasıl temin edicez nerden sipariş vericez beyaz ürün oalrak sipari verip 12 kasımda ürün elimeze siyah olrak mı gelicek. En önemlisi ürün aynı fiyat mı olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinaa -- 10 Kasım 2007; 14:35:27 >
  • Bende beyaz (gri) ve 8mb ide olarak sipariş verdim. Ancak siyah sata2 16mb geldi Ben sevindirik oldum tabi. Ayrıca benim düşündüğüm gibi standart bir açma kapama düğmesiyle zaten oda direk elektriği kesiyor. Yani fişi çekmekle aynı. Sadece veri iletiminin durduğundan emin olun. En iyisi usb işaretine tıklayıp güvenle kaldır deyin. Veri iletimi durmuşsa zaten kaldırır. Sonra önce usbyi sonra fişi çekin. Sorun olmaz bence. Olsa idi öyle yapmazlardı bence. Herkese hayırlı olsun.
  • Arkadaslar ayrımını yapacağım fakat Gri renkte isteyen arkadaslar haydar.dinc@estore.com.tr adresine mail atabilirlerse sipariş numarasını gri renk gönderimini sağlarım. 2 rene ayrılacaktır en kısa zamanda.
  • arkadaşlar yanıtlarınıza çok teşekkür ederim.

pc yi kapattığımız zaman, hdd.nin fişte iken otomatik olarak durması-kapanması mümkün mü ? böyle bir özellik var mı?
    bir de havalandırma delikleri var mı siyah kasada?
  • Bende estore den sipariş verdim bi tane. Hadi hayırlısı...
  • pc yi kapatınca, çalışmaya dewam ediyor, cunku elektrikte...
    Havalandırma delikleri var evet.
    alt kısımda.
    ayakları olduğu için yapabiliyor havalandırma ama çok fazla ısınıyor benim alet :)
  • Sayın Yetkili,
    Birincisi 8 Kasım 2007; ikincisi 18:05:48 ve 9 Kasım 2007; 10:44:29 da olmak uzere iki adet pm attım.ayrıca forumda daha onceden belirtmis oldugunuz mail adresinize ileti gonderdim.Ne yazık ki ne pm'lerime(sistemde okumus oldugunuz goruluyor) ne de mail'ime(aynı maili iki kere gonderdim ozellikle, adresinize iletilmeme problemi olmasın diye) bir turlu cevap alamadım.Sorularımın cevaplanması icin daha ne yapmam gerekiyor?
    Ayrıca yine size pm ile sordugum konu ile alakadar olarak musteri hizmetleri bolumunuze mesaj attım ne yazık ki oradan gelen cevapta standart(copy-paste ileti) bir cevaptan ibaretti.
    Not:Bu mesajimin amaci bir kisi ya da kurulusa zarar vermek,rencide etmek kısacası herhangi bir olumsuzluga sebebiyet vermek degildir.Yine de istem disi olarak hosnutsuz bir duruma sebebiyet verdiysem ozur dilerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mericx

bir arkadaş

mümkünse fotograf koyabilirmi ?

sagdan soldan , üstten alttan

boyutunu kavramaya çalışacam , kalınlıgınıda ögrenmek

istiyorum.

cevaplarsanız sevirim.

http://www.expotv.com/videos/reviews/7/77/LaCie-500-GB-USB-20-External-Hard-Driv/164445

bu sitede videosu var.

Bendeki linkteki videoda gösterilenin aynısı.Ölçüleri de aşağıdaki gibi.(1 inch=2,54cm )

Width: 4.4 inches
    Depth: 7.4 inches
    Height: 1.4 inches
    Weight: 2 pounds

• quote:

Orjinalden alıntı: sunshines35

Lacie - 500GB USB Harici Harddisk 165 YTL!!!

bu tür bi kablo ile bu diski adaptörsüz çalıştırmak mümkün mü?
    mümkünse açma kapama düğmesine pek gerek kalmadan alet- donanımı güvenli kaldırdan çıkartılabilir.
    bir de bu modelde fan var mı??

mümkün değil bu 2.5lik hdd kutularını çalıştırabilir.
  • tamam haydar abi benimde dogum günüm salıı.tam gününde hediye olarak göndercegin lacie elime geçmiş olur
    quote:

Orjinalden alıntı: www.estore.com.tr

Arkadaşlar 12 Kasımda Bütün ürünler kargolanacaktır. Hayırlı olsun alan arkadaslara. Simdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exurtcies -- 11 Kasım 2007; 15:21:02 >
  • ben cevapsız bırakmam sizede cevap attım biliyorum kusura bakmayın :(hemen tekrardan ilgileniorum
    quote:

Orjinalden alıntı: hobbs

Sayın Yetkili,
    Birincisi 8 Kasım 2007; ikincisi 18:05:48 ve 9 Kasım 2007; 10:44:29 da olmak uzere iki adet pm attım.ayrıca forumda daha onceden belirtmis oldugunuz mail adresinize ileti gonderdim.Ne yazık ki ne pm'lerime(sistemde okumus oldugunuz goruluyor) ne de mail'ime(aynı maili iki kere gonderdim ozellikle, adresinize iletilmeme problemi olmasın diye) bir turlu cevap alamadım.Sorularımın cevaplanması icin daha ne yapmam gerekiyor?
    Ayrıca yine size pm ile sordugum konu ile alakadar olarak musteri hizmetleri bolumunuze mesaj attım ne yazık ki oradan gelen cevapta standart(copy-paste ileti) bir cevaptan ibaretti.
    Not:Bu mesajimin amaci bir kisi ya da kurulusa zarar vermek,rencide etmek kısacası herhangi bir olumsuzluga sebebiyet vermek degildir.Yine de istem disi olarak hosnutsuz bir duruma sebebiyet verdiysem ozur dilerim.

• an itibariyle bende siparişimi vermiş bulunuyorum. umarım beklediğim hdd, sorunsuz olarak gelir.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.