Şimdi Ara

Lacie - 500GB USB Harici Harddisk 165 YTL!!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
1
Favori
44.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ürünün editörün seçimi bölümünde açma-kapama düğmesi olduğu yazıyor...bu düğme yokmu?

http://www.estore.com.tr/EStore/ChoiceofEditor/ChoiceofEditor.aspx?catalog=BilgisayarVirtual&productid=EL45363(51000000)
  • quote:

Orjinalden alıntı: tyll

ürünün editörün seçimi bölümünde açma-kapama düğmesi olduğu yazıyor...bu düğme yokmu?

http://www.estore.com.tr/EStore/ChoiceofEditor/ChoiceofEditor.aspx?catalog=BilgisayarVirtual&productid=EL45363(51000000)

gri renklilerinde acma kapama dugmesi varmis siyahlarda yokmus

• Arkadaşlar son bir soru , benim pc de 160 gb samsung sata 2 hdd var.
    Siyah kutudaki 500 gb olan diski pc ye takıp, 160 gb dahili diskimi siyah kutuya takma şansım var mı?
    (bunu şu yüzden soruyorum; anladığım kadarıyla bu model film, müzik atıp izlemek için değil de, yedeklemeye daha uygun sanki.)
  • Arkadaşlar açma, kapama düğmesi dediğiniz de zaten elektrik akımını şak diye kesen bir anahtar sadece. Tek yararı sizi her seferinde kabloyu söküp takma zahmetinden kurtarması, o yüzden diskin güvenliği açısından zaten arada fark yok. Disk okuma/yazma yapmıyorken çektiğiniz sürece sorun olacağını sanmıyorum. Prizi çekerek kapatmak da düğmeyle kapatmakla aynı şey.

Bunun yanısıra içindeki diskin iyi bir model olması tabi ki güzel bir şey ama zaten USB arabirim bir handikap oluşturduğu için diskinizden tam randıman almanız mümkün değil. Nispeten biraz daha hızlı bir disk yerine daha az ısınan ve daha güvenli bir diski tercih ederim o yüzden.

Yarın artık ürünler kargolanıyor, benim merak ettiğim şey sanırım hem siyah hem beyaz olanından gelmiş. Bunlar gelişigüzel mi kargolanacak ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sunshines35

Arkadaşlar son bir soru , benim pc de 160 gb samsung sata 2 hdd var.
    Siyah kutudaki 500 gb olan diski pc ye takıp, 160 gb dahili diskimi siyah kutuya takma şansım var mı?
    (bunu şu yüzden soruyorum; anladığım kadarıyla bu model film, müzik atıp izlemek için değil de, yedeklemeye daha uygun sanki.)

Tabii ki... ben çoktan 500<--->320 takası yaptım bile..
    Yalnız hddyi çıkarırken vidanın birine garanti etiketi yapıştırmışlar.bilgin olsun açınca garanti dışı kalıyo doğal olarak.ben hiç acımadan çıkarttım(samsunga güvenirim). kutu 320gb samsung ile çalışmakta şu an

• Kutudan çıkarmak pekte akıl kârı gibi değil sonuçta garantisi gidiyor hocam
  • evet 12 kasım geldi

bakalım ne olacak
  • Arkadaslar sabah sitede guncelleme yapıldı sistem aktifdir. Siparişlerinizi verebilirsiniz. Bugun kargolanacaktır.
  •  Lacie - 500GB USB Harici Harddisk 165 YTL!!!

bu ürün metro'da 165ytl yada 169ytl,
    philips marka,
    400gb Hdd,
    sadece bilgi olsun diye yazdım.

ben aldım fiyat uygun geldi.

Edit: linktekinin aynısı

http://www.estore.com.tr/EStore/Products.aspx?catalog=BilgisayarVirtual&productid=ELARN10749(BilgisayarBase)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAG -- 12 Kasım 2007; 11:19:07 >

• @estore: antivirüs yazılımını eposta adresime gönderdiğiniz için teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MAG

Lacie - 500GB USB Harici Harddisk 165 YTL!!!

philips marka,
    400gb Hdd,

http://www.estore.com.tr/EStore/Products.aspx?catalog=BilgisayarVirtual&productid=ELARN10749(BilgisayarBase)

1. aralırda biraz boy farkı var
    2. 100 gb fark var.
    3. benim tercihim lacie oldu .

hayırlı olsun güle güle kullanın.

• ne oldu siparis gonderilmeye baslandımı??
  • Tedarik Aşamasında...

??
  • quote:

Orjinalden alıntı: mericx

quote:

Orjinalden alıntı: MAG

Lacie - 500GB USB Harici Harddisk 165 YTL!!!

philips marka,
    400gb Hdd,

1. aralırda biraz boy farkı var
    2. 100 gb fark var.
    3. benim tercihim lacie oldu .

hayırlı olsun güle güle kullanın.

Sanada hayırlı olsun.

• ürünler hala kargolanmadıysa yarın elimize geçmez artık herhalde bu saatten sonra.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ethros

ürünler hala kargolanmadıysa yarın elimize geçmez artık herhalde bu saatten sonra.

Hocam bu yazdığınızın hiçbir mantığı yok yani... Gördüğünüz gibi bugün kargolanacak denmiş. Kargo firmaları da akşam 19:00'a kadar paket alımı yapıyorlar... Saat 14:28'den sonra verilen paketleri götürmeme gibi bir uygulamaları var da biz mi bilmiyoruz???

quote:

Orjinalden alıntı: www.estore.com.tr

Arkadaslar sabah sitede guncelleme yapıldı sistem aktifdir. Siparişlerinizi verebilirsiniz. Bugun kargolanacaktır.

• quote:

Orjinalden alıntı: tolgatokuc

quote:

Orjinalden alıntı: ethros

ürünler hala kargolanmadıysa yarın elimize geçmez artık herhalde bu saatten sonra.

Hocam bu yazdığınızın hiçbir mantığı yok yani... Gördüğünüz gibi bugün kargolanacak denmiş. Kargo firmaları da akşam 19:00'a kadar paket alımı yapıyorlar... Saat 14:28'den sonra verilen paketleri götürmeme gibi bir uygulamaları var da biz mi bilmiyoruz???

quote:

Orjinalden alıntı: www.estore.com.tr

Arkadaslar sabah sitede guncelleme yapıldı sistem aktifdir. Siparişlerinizi verebilirsiniz. Bugun kargolanacaktır.

Ben edirnede olduğum için soru mahiyetinde yazmıştım onu, yarın için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ethros -- 12 Kasım 2007; 14:45:15 >

• benimkide Tedarik Aşamasında
  • Sayın Haydar BEY,

Bugün sipariş verdim. siyah versiyonundan istiyorum. size de sipariş numaramı PM ile yolladım. Yeterli olur mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tworule -- 12 Kasım 2007; 16:29:00 >
  • Haydar Bey,
    pm attım.cevaplarsaniz sevinirim...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.