Şimdi Ara

Lacie - 500GB USB Harici Harddisk 165 YTL!!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
1
Favori
44.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkdaşlar Logitech x-540 larda kampanya yapayım size.
    Bunun içinde ayrı bir konumu acılır artık bilmiyorum ama ses sistemi alacaklar kalitesini biliyorlardır.

Alımları buradan estore Logitech x-540 dan yapabilirsiniz.

En ucuz 106,22$ +KDV' ye rastladım
    Bende bunu 90 $ +KDV' ye satışını açayım ( Yarın Aktif Olur )

Kazancınız %18 ( en ucuz yerden )
  • Fırsat değil bu sefer ama burda 89 USD+KDV Kargo dahil
    http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.057.1453.0006
  • Vay bea iyi almislar fiyatı alacak olan varsa alabilir hizlialdan. Kusura bakmayin hizli ala bakmamistim benim minumum görme fiyatim buydu ama benim altima cikmislar fiyatı. iyi fiyat.
  • **** = hizli al (birleşik) olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgatokuc -- 7 Kasım 2007; 17:00:08 >
  • Arkadaslar bitdefenderler elime gecti mail adresi değişen varsa sistemimizdeki mailden farklı adresi olanlar bana bildirebilirimi bu adrese yollayabilirmisiniz diye.
  • Bu harddisk için sipariş versek kargolama hemen olacak mı yoksa ön siparişte mi şu an?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kirli

Bu harddisk için sipariş versek kargolama hemen olacak mı yoksa ön siparişte mi şu an?

+1 ???
  • Yukarıda 12kasımda ellerinde olacak diye yazmış..Yani şu an ellerinde mal yok şu an sadece ön sipariş..
  • Ben sipariş geçtim, ön sipariş olarak geçiyor tabi. 12 Kasımda kargolanacak diyor, umarım bir aksilik çıkmaz. Bekliyoruz. Kullanan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum, üründe firewire giriş var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ethros

Ben sipariş geçtim, ön sipariş olarak geçiyor tabi. 12 Kasımda kargolanacak diyor, umarım bir aksilik çıkmaz. Bekliyoruz. Kullanan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum, üründe firewire giriş var mı?

Hayır sadece usb 2.0. Ama gayet hızlı ve sessiz bir alet. Dün harddiski içine boşaltmama rağmen pek ısınmadı. Tam olarak söyleyeyim ılıktı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: suivant

quote:

Orjinalden alıntı: ethros

Ben sipariş geçtim, ön sipariş olarak geçiyor tabi. 12 Kasımda kargolanacak diyor, umarım bir aksilik çıkmaz. Bekliyoruz. Kullanan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum, üründe firewire giriş var mı?

Hayır sadece usb 2.0. Ama gayet hızlı ve sessiz bir alet. Dün harddiski içine boşaltmama rağmen pek ısınmadı. Tam olarak söyleyeyim ılıktı.

Bu benim için biraz üzücü haber oldu. Firewire teoride usb'den yavaş da olsa pratikte genelde daha iyi sonuçlar veriyor çünkü, içindeki gibi performanslı bir diskin usb bağlantı yüzünden 20küsür mblerde kalması biraz yazık ama yine de ihtiyaçlara rahatlıkla yetecektir. İlgin için çok teşekkür ederim.

• Haydar Bey,
    başka bir konu ile ilgili pm attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hobbs -- 8 Kasım 2007; 21:37:58 >
  •  Lacie - 500GB USB Harici Harddisk 165 YTL!!!

bu tür bi kablo ile bu diski adaptörsüz çalıştırmak mümkün mü?
    mümkünse açma kapama düğmesine pek gerek kalmadan alet- donanımı güvenli kaldırdan çıkartılabilir.
    bir de bu modelde fan var mı??
  • Walla ben diğer siteden almıştım 1 ay kadar önce içindeki HDDyi merak etmiyor değildim ama bugüne nasipmiş.Bendeki gri kasa ve içindeki hdd aşağıdaki gibi.Neden 16MB önbelleklisini bu kasaya koymazlarki? Gözardı edilebilir dediğiniz açma kapama düğmesi bence olmazsa olmazlardan.

Lacie - 500GB USB Harici Harddisk 165 YTL!!!
  • lacielerin kasası plastik mi alüminyum alaşımlı mı???? hdd yi plastiğin içine koymamışlardır heralde.
  • Valla ben aldım ama çok değişik bişey. Anlamadım gitti. Plastik desem değil alüminyum desem o da değil. Ama maşallah normalde dahi buz gibi duruyor kendisi
  • @FrEaK_BaRoN ,

arkadaşım benc ehiç üzülme elindeki aletteki diskte seagete ve de en önemlisi 7200.10 sürümü, dik kullanımı destekleme mimarisi bile çok hoş,
    ayrıca testlere vs sitelere bakarsan, bazı 16mb cacheli hdd ler, 8mb lıların yanında ezilip gidiyorlar,
    test sonuçlarına bakman yeterli,
    mesela elindeki 8mb cacheli 500 gb disk, bir ara kullandığım 16mb cache li samsung ları ezip geçiyordu ki kendim de yaptığıım testlerde kahrolmuştum,
    uygulamaya bakmak lazım, pratik hiç bir şey hdd lerde

son olarak, eğer kutudan çıkarıp dahili kullanmayacaksan cache mache önemli değil,
    sonuçta usb 2.0 arabirimin hızı belli ve de bu hızın maksimumuna, 8mb cacheli 4200rpm 2,5" hdd ler bile ulaşıyor,
    o yüzden fark eden hiç bir şey yoki bence gönül rahatlığı ile kullan gitsin

ekleme: estore yetkilisi pm attım okumuşsunuz bir cevap bekliyorum mümkünse

• bir arkadaş

mümkünse fotograf koyabilirmi ?

sagdan soldan , üstten alttan

boyutunu kavramaya çalışacam , kalınlıgınıda ögrenmek

istiyorum.

cevaplarsanız sevirim.

http://www.expotv.com/videos/reviews/7/77/LaCie-500-GB-USB-20-External-Hard-Driv/164445

bu sitede videosu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mericx -- 9 Kasım 2007; 9:31:20 >
  • Arkadaşlar 12 Kasımda Bütün ürünler kargolanacaktır. Hayırlı olsun alan arkadaslara. Simdiden
  • Haydar Bey,
    dun aksam pm atmistim(sistemde okudugunuz goruluyor) yanıtlamanız mumkun mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hobbs -- 9 Kasım 2007; 10:54:09 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.