Şimdi Ara

Lacie - 500GB USB Harici Harddisk 165 YTL!!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
1
Favori
44.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benimkide şimdi geldi. siyah. usbnin kısa olması dışında sorun yok gibi. teşekkürler.
  • fat32 ve ntfs farkı soran arkadaşım;

sonuçta her halükarda usb den bağlıyorsun bu ürünü bilgisayara ve aktarım hızı 1-2mb\dışında oynamaz,
    o yüzden diğer arkadaşların da belirttiği üzre fat olarak bırak zira usb destekli dvd ne taktığında ntfs yi tanımaz,
    ayrıca usb kutusundan çıkarıp bilgisayara dahili takmadığın sürece fat veya ntfs de bir fark göremezsin,
    hayırlı olsun tekrardan..
  • bu arada şu an sipariş versek ne zaman gelir estore yetkilisi?
    bir de hangi kasadan gelecek, gümüş porsche tasarımlı olan mı, yoksa siyah olan mı?
  • ben dün siparişi verirken "Ön Siparişleriniz 12 Kasım 2007 Tarihinde Kargoya verilecektir." ibaresi vardı. Muhtemelen 12 Kasımdan itibaren kargolamaya baslicaklar.
  • Ben 400gb ını ntfs geri kalanıda (65,76gb) fat32 yapıyorum. fat kısmı sadece dvd değil linux, mac her türlü sistem tanıyor. linuxta kullanmak üzere yeter heralde 65gb.
  • bende sorgulatmıtım aynı yanıtı veriyordu fakat bugün gel di bilgileri girilmemiş zannedersem
  • Benimkide dün geldi siyah ve samsung sata2 diskli
    hdtune ile yaptığım testte okuma hızı 22mb/s gördü gerçi ama ...
  • ben de bilgisayarcı bir arkadaşımdan aldım
    115$+kdv

iyi ki siyah çıktı benim notebook hp nc8430 da siyah çünkü çok iyi bir fiyat performans oranı var bravo lacie bravo distribütör logosoft
  • arkadaslar bir kaç kişi resim koyabilirim boyutları gorelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kesbi

Ben 400gb ını ntfs geri kalanıda (65,76gb) fat32 yapıyorum. fat kısmı sadece dvd değil linux, mac her türlü sistem tanıyor. linuxta kullanmak üzere yeter heralde 65gb.

Bu benimde aklıma geldi ama harddiskin bir bölümünün fat olup diğer bölümünün ntfs olması herhangi bir sorun oluşturmaz değil mi?
  • Ürün elime yeni ulaştı. Binbir merak ile açtım.Kabloyu filan yerleştirdik ama bir türlü görmedi.Usbnin yerini değin ştirdim olmadı.Bilgisayardandır dedim onu değiştirdim.MAalesef yok.Ne yapalım.Şans yokmuş.şimdi iş çıktı.Kargo margo uğraş
  • quote:

Orjinalden alıntı: golgebir

quote:

Orjinalden alıntı: kesbi

Ben 400gb ını ntfs geri kalanıda (65,76gb) fat32 yapıyorum. fat kısmı sadece dvd değil linux, mac her türlü sistem tanıyor. linuxta kullanmak üzere yeter heralde 65gb.

Bu benimde aklıma geldi ama harddiskin bir bölümünün fat olup diğer bölümünün ntfs olması herhangi bir sorun oluşturmaz değil mi?

Şuan ben öyle yaptım ve kullanıyorum. XPde fat32 denedim olmadı. Partition magicle denedim hata verdi. Bende mandrivaya geçtim. Fat32 formatladm. Şuan hiçbir sorun yok.

• var mı değerleri farklı olan

Lacie - 500GB USB Harici Harddisk 165 YTL!!!
  • Sayın yetkili,
    12 kasımda kargoya verilecek olan ürünler siyah ve 16 bellekli mi? Bunu açıklığa kavuşturursanız bende almayı düşünüyorum. Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: oldboy

Sayın yetkili,
    12 kasımda kargoya verilecek olan ürünler siyah ve 16 bellekli mi? Bunu açıklığa kavuşturursanız bende almayı düşünüyorum. Saygılar...

Belirtmişti önceden..

quote:

Orjinalden alıntı: www.estore.com.tr

Arkadaslar yeni gelecek olan ürünlerinde müjdesini şimdiden vereyim 16 MB cache ye sahip bilginize.
  • Teşekkürler @evo gözden kaçırmışız o iletiyi.

Birde bu fat32 lerde dosya büyüklüğü ne kadara kadar izin veriyordu. 8 GB lık hd filmleri veya 6 - 7 gb lık oyunları fat32 ye atabiliyormuyuz? yoksa ntfs e mi çevirmemiz lazım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: oldboy

Teşekkürler @evo gözden kaçırmışız o iletiyi.

Birde bu fat32 lerde dosya büyüklüğü ne kadara kadar izin veriyordu. 8 GB lık hd filmleri veya 6 - 7 gb lık oyunları fat32 ye atabiliyormuyuz? yoksa ntfs e mi çevirmemiz lazım...

4gb den buyuklerı fat32 ye taşıyamazsınız.

boyut icin resim:

Lacie - 500GB USB Harici Harddisk 165 YTL!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hot_sauce -- 4 Kasım 2007; 16:32:03 >
  • Peki bu ntfs dosya sistemini dvd playerlar tanıyamıyorsa hd filmleri izlemek için nasıl bir yol önerirsiniz?
  • HD filmleri oynatması tamamen DivxPlayer'ın HD yeteneğine kalmış. Ama 4 GB dan büyük tek dosyalar için harddiskinizin bir bölümünü NTFS yapabilirsiniz. Ben öyle yaptım 150 GB NTFS, 315GB FAT32
  • ben hem gri olanından aldım (hepsiburada'dan), hem siyah (estore'dan) bariz bir farkla gri kasa daha güzel. on/off tuşu var gri kasada, siyahta ise yok. gri metal ağırlıklı bir kasa, siyah plastik. şarj aleti bile çok farklı, hatta kutusuda. Birde gri kutusundan backup yazılımı çıkıyor. Ne yazıki estore porche dizayn diye sattı ama gelenler gördüki denilen ürün değil. ama yinede fiyat ve cach olayı denilince fena değil.

Haa birde sayın estore yetkilisi hani söz verdiğiniz antivirüs yazılımı. bana gelmedi, acaba bir istisnamıyım
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.