Şimdi Ara

Lacie - 500GB USB Harici Harddisk 165 YTL!!! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
1
Favori
44.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • estore yetkilisi ile bu akşamüzeri konuştum, yeni partinin çrş gibi gelebileceğini, siyah modelden gelmeyeceğini belirtti :(
    sırf siyah olsun diye arkadaşıma abd den getirtcem, siyah ürüne sahip arkadaşlar, adaptör 110/220 v uyumlu değil mi? teşekkürler.
  • @estore: merak ettiğim konu: bu kadar insana şu gün ürünü kargolayacağız dediğiniz halde, neden sözünüzün arkasında durmuyorsunuz?

Not: Mesajımı aşağıdaki mesajı baz alarak yazıyorum.

quote:

estore yetkilisi ile bu akşamüzeri konuştum, yeni partinin çrş gibi gelebileceğini, siyah modelden gelmeyeceğini belirtti :(
    sırf siyah olsun diye arkadaşıma abd den getirtcem, siyah ürüne sahip arkadaşlar, adaptör 110/220 v uyumlu değil mi? teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sunshines35

estore yetkilisi ile bu akşamüzeri konuştum, yeni partinin çrş gibi gelebileceğini, siyah modelden gelmeyeceğini belirtti :(

kafam karıştı şimdi..
    ayın 12sinde kargolanacak ürün; seagate marka 16mb cacheli harddisk ile gelecek olan siyah lacie marka harici hdd değil miydi?

ayrıca hala bir gelişme yok (sitede siparişiniz alındı yazıyor sadece). bilgilendirilmeye ihtiyacımız var gibi gözüküyor.
  • bugün 12 kasım ama hala tedarik sürecinde diyor bnm sipariş:(
  • arkadaslar urunun adaptoru buyuk mu birde agırlık tam olarak nedir adaptor dahil cok şey istiyor olcam ama elinde herhangi 2.5 inchlik hd olan varsa birlikte resmini koyabilirmi
  • bir magaza satış yapıyor.
    ve diyorki 12 kasımda kargoya verilecek.

ve başlıyor ön sipariş almaya.bu magaza ülke geneline ürün sat bir magaza hemde.

ayın 12. si geliyor ve sabahleyin sorumlu magaza yetkilisi bugün kargolanacagını yazıyor.

oyun oynamaktan başka bir şey degil bu yaptıgınız.
    akşam oluyor duyuyoruz çarşamba günü kargolanacakmış.(onada inanmıyorum ki )

bizde ticaret işindeyiz.
    ve bu şekilde verdiği sözü yerine getirmeyenlerle bir daha iş yapmayız.
    şimdi iptal ettirmeye kalksak uğraş dur.

verdiğiniz sözü niye tutmuyorsunuz ?
  • sitenin sayfasından ürün ne alemde bakıyım dedim üye değilsiniz diyo...iyide nasıl şipariş verdim ben o zaman pişman oldum şimdiden şiparişi iptal ederlermi hay benim salak kafam tanımadığın yerden niye alış veriş ediyonki...
  • Haydar Bey,
    pm yanıtınıza gore siparis vermeyi dusunuyorum.mumkunse cevaplar mısınız?
  • estore sağlam bir firmadır cok alışverişim oldu sorunum olmadı merak etmeyin
    quote:

Orjinalden alıntı: kadircitak

sitenin sayfasından ürün ne alemde bakıyım dedim üye değilsiniz diyo...iyide nasıl şipariş verdim ben o zaman pişman oldum şimdiden şiparişi iptal ederlermi hay benim salak kafam tanımadığın yerden niye alış veriş ediyonki...

• arkadaslar ne deseniz haklısınız logosft firmasının sorumsuzca davranısı yuzunden yine mahcup durumdayım yarın siyah ürünler kargolanacaktır.
  • arkadaslar bilindigi gibi Tüm büyük firmalar .şiapriş usulu çalışır adamlrın 30,000üründen Stok yapma sansları yoktur.Sizden ödeme alır tedarikçiden alır gönderirler.Hepsi buarada 2kere yaşadım tedarik sorunu ilettim hemen paramı geri yolaldılar.
    gold dahi hepsi tedarik ile çalışır.Eger malzeme gelmez Sizede paranız iade etmezlerse Sonunda kadar haklı olursunuz.Haydar bey ile ilgili sorun yoktur.eger tedarikle ilgili sorun olkursa Başka daha iyi üründe gönderbilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exurtcies -- 12 Kasım 2007; 23:22:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: www.estore.com.tr

arkadaslar ne deseniz haklısınız logosft firmasının sorumsuzca davranısı yuzunden yine mahcup durumdayım yarın siyah ürünler kargolanacaktır.

şimdi ben anlamadım ürünler yarınmı çarşambamı kargolanıyor ayrıca siyah gelicek denmişti
    inş diğer rengi göndermeyi düşünmüyorsunuzdur
  • bu forumu takip eden kullanıcıların büyük çoğunluğunun bu tür firmaların nasıl çalıştığının farkında olduğuna eminim. Ancak, ortada verilen bir ön-sipariş var. Ve 12 Kasım tarihi verilmiş. Estore arka-arkaya iki hata yaptı. Burada tedarikçi firmanın hatası Estore'un adını zor durumda bırakıyor.

Biz de siparişi Estore'a verdiğimiz için size yükleniyoruz. Ancak müşteri olarak parasını ödediğimiz bir ürün elimize geçmediği zaman elbette yorumlarımızı yapmalıyız.

Diğer bir konuda da Logitech vakası var başka bir firma ile ilgili.

Ben Estore ve diğer firmaları kampanya yaparken, daha dikkatli olmaya ve stok sayacını sitelerine eklemeye davet ediyorum.
  • mesele üç beş gün değil orada 12 kasım .... denilmiş ya onu demeyin yada en kısa süre deyin zaman vermeyin aksi halde yalancı durumuna düşüyorsunuz ne zaman gelceğini soracam mail atamıyon gelmezse iptal diyecem diyemiyom....
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenflash

bu forumu takip eden kullanıcıların büyük çoğunluğunun bu tür firmaların nasıl çalıştığının farkında olduğuna eminim. Ancak, ortada verilen bir ön-sipariş var. Ve 12 Kasım tarihi verilmiş. Estore arka-arkaya iki hata yaptı. Burada tedarikçi firmanın hatası Estore'un adını zor durumda bırakıyor.

Biz de siparişi Estore'a verdiğimiz için size yükleniyoruz. Ancak müşteri olarak parasını ödediğimiz bir ürün elimize geçmediği zaman elbette yorumlarımızı yapmalıyız.

Diğer bir konuda da Logitech vakası var başka bir firma ile ilgili.

Ben Estore ve diğer firmaları kampanya yaparken, daha dikkatli olmaya ve stok sayacını sitelerine eklemeye davet ediyorum.

logitechte logosofttan geliyor ondandır :):):)

• Arkadaşlar Haydar Beyle birebir konustum ve tedarikci firmanın söz vermiş oldugu halde p.tesi estore teslim edilmemiş ve açıklama da yapılmamış. Tabi bunun sonucunda biraz munakasa olmus. Mail ve msn konusmalarını okudum.
    Yarın butun şiparişler kargolanacakmıs, pm veya maille beyaz isteyenler dısında tum hddler siyah olarak kargoya cıkacak.
    Tabi bugun kargolanmamıs olması siteyi zor durumda bıraktı ve siteye güvensizlik doğurdu. Ama eminim bundan sora yeni bir üründe iyi bir fırsat yaparak bu olayı telafi edeceklerdir.
    Alan arkadaşlar artık kaygılanmasın, buna bende dahilim.
    İyi forumlar.
  • Oluyor böyle şeyler, önceden söz verildiği için insanlar yanlış anlayabiliyor ben de çalıştım bilgisayar sektöründe kesinlikle distribitör firmalara güvenmemek gerekiyor bir satıcı olarak (maalesef). Benim şimdi merak ettiğim, siyah/gri farkı. Güç düğmesi hangisinde vardı ve siyah olan plastik, metalik olan ise alüminyum diye biliyorum. Eğer böyleyse gri almak daha mantıklı geliyor bana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KemaloS

Arkadaşlar Haydar Beyle birebir konustum ve tedarikci firmanın söz vermiş oldugu halde p.tesi estore teslim edilmemiş ve açıklama da yapılmamış. Tabi bunun sonucunda biraz munakasa olmus. Mail ve msn konusmalarını okudum.
    Yarın butun şiparişler kargolanacakmıs, pm veya maille beyaz isteyenler dısında tum hddler siyah olarak kargoya cıkacak.
    Tabi bugun kargolanmamıs olması siteyi zor durumda bıraktı ve siteye güvensizlik doğurdu. Ama eminim bundan sora yeni bir üründe iyi bir fırsat yaparak bu olayı telafi edeceklerdir.
    İyi forumlar.

hayret benim konuştuğum şahıs (ismini vermeyeyim adam zor duruma düşmesin), siyah model gelmeyecek dedi, merak ettim yrn bir daha arayacağım, siyah o fiyata gelirse gerçekten çok avantajlı, hemen veririm siparişi

• estore pm bir bakın lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: KemaloS

Arkadaşlar Haydar Beyle birebir konustum ve tedarikci firmanın söz vermiş oldugu halde p.tesi estore teslim edilmemiş ve açıklama da yapılmamış. Tabi bunun sonucunda biraz munakasa olmus. Mail ve msn konusmalarını okudum.
    İyi forumlar.

Bu bence bahane olamaz ! Sonuçta Profesyonel bir firma iseniz karşılıklı sözleşmeleriniz vardır gecikmelerde suçlu olan cezasını öder. Benim gördüğüm kadarıyla parayı al işler, malı geç gönder mantığıyla abi idare et türünde iş yapılıyor sanki ! E-Store'un öyle çalıştığını sanmıyorum ama sürekli bugün, yarın denmesi profesyonelliğe sığmıyor !

Kredi kartı ekstrem bu tür firmalar yüzünden sipariş verilmiş, iptal edilmiş siparişlerle dolu ! 10 lira pahalı olsun ama adam gibi çalışsın yeter...

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.